|
|
| נשלח ב-17/10/2006 13:03 |
|
| |
בס"ד
אכן כן צודקת שקית ברוח, אגב שקית נעלמת לכ"כ הרבה זמן.
|
| נשלח ב-17/10/2006 15:19 |
|
| |
אסיק, למי אתה קורא סטומה??  אמרתי שפעם, פעם לא רציתי תימני (לא רציתי שיצאו לי ילדים שחורים... ) אבל היום, אני מסתכלת על זה אחרת. כי עושים הכללות וזה ממש לא נכון, לגבי כל העדות, לא רק לגבי התימנים. מקווה שהבהרתי את עצמי טוב יותר (וסתם צחקתי לגבי הילדים השחורים, כן?)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2006 15:27 |
|
| |
הפרקליטה,
אני לא הבנתי בדיוק את הנקודות החלשות שלא נראות לך.
אם את מרגישה שלו השיחה היתה זורמת, היית נהנית, אזי אני ממליץ שתנסי עוד פגישה לראות האם זה מהתרגשות של פגישה ראשונה או שזה אופיו וא"כ זה לא בשבילך.
אם יש עוד נקודות שלא נראות לך, אם הן אוביקטביות וגורליות מבחינתך, א"כ חבל על זמנך ועל זמנו. אם אלו נקודות שתוכלי לחיות איתן או שהן יותר סוביקטביות ויכולות להשתנות לטובה אז תני עוד צאנס!
תעדכני אותנו ........
בהצלחה מקרב הלב !
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2006 15:37 |
|
| |
הנה תשובה לשאלותיכם...
א. הוא היה חמוד אך לא יותר מזה. מצא חן בתור אדם , לא יודעת אם בתור בעל לעתיד ולקום לידו ב- 95 שנים שנותרו לי...
ב. מצאתי בו ענין? - אממ.. לא הכי.
ג. האופי - נראה בחור טוב , ממשפחה טובה. בעל מידות טובות.
ד. טעם לפגוש בו שנית - בספק?!
ה. איכות תורנית ו/או רוחנית ו/או אנושית - הוא דיי בסדר. אך נראה כי חסרות לו ידיעות תורניות.
ו. נעים בחברתו, אך היו רגעים בפגישה שהרגשתי שהוא לא איתי והוא מרחף.. ולא מרוכז כ"כ.
ז. לידיעתכם - הוריו גרושים כבר 15 שנים. עוד דבר שמפריע לי במקצת.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2006 15:40 |
|
| |
בס"ד
טוב כנראה לא הבנתי, כי בתחילת ההודעה שלך כתבת "ובתור אחת שממש ממש ממש לא היתה רוצה תימני" ולא כתבת שפעם לא רצתה והיום רוצה. אז לא הבנתי, סליחה.
|
| נשלח ב-17/10/2006 15:44 |
|
| |
יכול להיות שהוא אחד שלוקח לו זמן להפתח לבחורה בפגישות, יש כאלה שלא מיד מרגישים חופשי. אולי אם תפגשו שוב תראי שהשיחה הרבה יותר זורמת ומעניינת.
וזה בדיוק מה שנראה לי שניסו לומר לך כאן: לא בריא להפגש במקביל. מה הרווחת עכשיו? יש לך 2 דילמות. אחת עם התימני- ואחת חדשה. ונניח ותחליטי לתת לו צ'אנס נוסף, לחדש, ובאמת יהיה הרבה יותר נחמד, הדילמה עלולה להתעצם...
אסור, אסור!!! לצאת עם כמה במקביל. במיוחד כשהדילמה עם אחד קשה, והצד השני ממתין לתשובה.
(לדעתי זה ממש אכזרי לתת לו לחכות כ"כ הרבה. אבל מי אני שאתערב. רק תחשבי על עצמך, אם היית רוצה שבחור יעכב לך ת'תשובה כל כך הרבה זמן, במיוחד אם הפגישה היתה כ"כ מוצלחת לשניכם כמו שתארת אותה. את במקומו כבר נראה לי היית מגישה כתב אישום ;-) )
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2006 15:46 |
|
| |
מיס, קבלי
|
| נשלח ב-5/11/2006 14:52 |
|
| |
אז אתה שור או לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2006 16:47 |
|
| |
עזר, לפי מה נראה לך שור/דגים...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2006 14:43 |
|
| |
רק עכשיו יצא לי לקרוא את ההודעה הזאת.
האוכלסייה בארץ מחולקת ל2.
חלק שמחים ומאושרים שהם תימנים, והחלק השני שמחים ומאושרים על זה שהם <לא> תימנים.
קיצור תימנים.. לא כדאי. (כן, אני גזעני). כמובן שאי אפשר להכליל על כל התימנים.
|
|
|
|