בית פורומים שידוכי חרדים

בירורים עצמאיים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/10/2006 18:31 לינק ישיר 
בירורים עצמאיים

לאור נסיוני האפל בפגישות ושידוכי נפל חוזרים ונשנים, מאסתי בבירור דרך אחרים והתחילותי לברר לעצמי על המדובר.
שאלתי הבנאלית משהו היא:
האם אתם נבוכים, בחורים, כאשר מתקשרת בחורה אליכם ישירות לברר על חבר?
והלאה,
לאור חוסר הנעימות תשקרו יותר למבוגר שמברר או שמא לתחקרנית מעבר לקו?!

"גם אויל מחריש חכם יחשב"

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2006 19:04 לינק ישיר 

ת'אמת היא, שגם אני חשבתי על זה.
אבל במחשבה שניה, שאלתי את עצמי, מה אני יכולה יותר לברר ולדעת ולשמוע מאלו שמבררים אצליהם יותר ממישו אחר שמברר עבורי?!

תמיד ישקרו ויראו כאילו הכל טוב ויפה, גם לך וגם למי שמברר עבורך.

ככה זה ב-ש-י-ד-ו-כ-ים!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/10/2006 21:38 לינק ישיר 

מוטענת:

אם את צעירה ולא מבינה בחיים שלך כלום, אז אכן את צריכה לברר. אבל ככל שאת מתבגרת וצוברת נסיון הצורך לברר יורד ואוזל. יש לך אינסטינקטי, תחושות, הרגשות ושכל, זה אמור להיות מספיק לברר 85% על הבחור. את ה 15% הנשאר אפשר לבקש מהבחור אנשים שאפשר לברר אצלם. כשעושים את הבירור אחרי שמכירים את הבחור הרבה יותר קשה לאנשים לשקר, כי את מסוגלת למקד את השאלה וגם להרגיש מי עונה לעניין ומי סתם מברבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2006 07:08 לינק ישיר 

CHOUTENG,

בדרך כלל התגובות שלך חכמות ונבונות אבל הפעם, צר לי להגיד לך, אבל שהתגובה שלך ממש ההפך!

אני בן אדם מבוגר וב"ה חיתנו, אני ואשתי שתחיה, את כל ילדיה ואני יכול להגיד לך שאני ואשתי ביררנו היטב היטב על כל הצעה והצעה. אין דבר כזה לדעת בעצמך ואין זה תלוי בגיל! יש מידע אוביקטיבי שמבלי לברר לא תידע עד שזה מדי מאוחר! ברור שהגיל וההתבגרות שלך ישפיע לאיך שתעכל ותפרש ותסנן את האינפורמציה שתקבל. צריכים לדעת לפרש גם את מה שנאמר וגם את מה שלא נאמר! (למשל, אשתי למדה די בהתחלה שברגע שמבררים והדבר הראשון שמציינים זה על המדות הטובות אזי פירוש הדבר שהמדובר\ת לא חכם\ה - וזה בדוק !!)

לשואלת שפתחה את האשכול:

זה ממש לא מקובל בציבור החרדי שבחורה רווקה תתקשר לבחורים לברר על בחור שלומד איתם וכו. אולי זה גובל בצרות אופקים, אבל זה מה יש! הבירורים האלה חייבים להעשות רק על ידי אשה נשואה - עדיף מבוגרת - כגון אמא טו דודה או בדלית ברירה על ידי אחות מבוגרת נשואה או גיסה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2006 14:26 לינק ישיר 

ומה אעשה וספקנית אנכי?....

"גם אויל מחריש חכם יחשב"

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בירורים עצמאיים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext