| נשלח ב-18/10/2006 19:56 |
|
| |
כנראה שהלכו לישון... אל תשכחי שהרבה בחורים נמצאים עכשיו בבין הזמנים ומקיימים בהידור את מצוות קום והתהלך בארץ, כמו שאני עשיתי השבוע ועוד יעשה....
אם כבר דיברת על האישור כניסה, אני בעד שגם בפורום הזה תהיה חסימה (ואולי כשתיהיה חסימה אגלוש פה עם הניק שגולש בכל הפורומים...).
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2006 20:06 |
|
| |
אם כבר פתחתם את הנושא אז ככה.
אנו נפתח דיון בנושא למה כדאי להפוך את הפורום למורשי כתיבה בלבד? האם זה יכול לפגוע? האם אפשרי לסנן כל אדם לפני אישורו? ועוד כל מה שקשור לנושא. בסוף הדיון אחרי שכל משתתפי הפורום הביעו את דעתם, אנו נערוך משאל באשכול הזה או באשכול חדש שיהיה מיועד אך ורק לעניין הזה,
ואני אבקש מכל מי שהשתתף אי פעם בפורום הזה שיביע את דעתו בעד או נגד.
האם להפוך את הפורום שלנו לחסום למורשים בלבד או להשאיר אותו פתוח לכולם.
תוקן על ידי - אסיק_GOOD - 18/10/2006 20:10:42
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2006 21:51 |
|
| |
פרימה יקירה הפורום קצת שקט כי רוב הבחורים בחופש והבנות בסמינר... כמוני למשל חחח סתם תאמיני לי הייתי מתה לכתוב פה כל יום אבל אין לי את הזמן לזה! התגעגעתי לכולכםםםםם
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2006 21:54 |
|
| |
לדעתי כדאי לחסום כי הפורום הוא "שדוכי חרדים".דווקא "חרדים" ודווקא"שידוכים"
וכל מיני דיונים (מאוד מענינים לכשעצמם)על היכרויות "בשחור" לא עוזרות להתמודד עם הפיל
שנקרא שידוכים.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2006 22:52 |
|
| |
את דעתי כבר הבהרתי. והסיבה: כשמסננים את כמות הנכנסים ואת מהות הנכנסים, יותר קל לשחרר לחצים, להתפרק, לומר. חשים יותר מוגנים. וזו גם הסיבה שבגינה אמרתי שאשוב לניק המקורי שלי...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2006 23:29 |
|
| |
למרות שאני כותב את זה.
אין טעם בדבר, אולי יש פה כמה שרוצים להרגיש גדולים שהם יכולים לכתוב פה...אבל חוץ מזה אין בזה שום תועלת.
הפורום הוא על רמה, שימי שומר על הרמה די טוב. ולכן אין סיבה לסגור את הפורום.
חוץ מזה....אני מבטיח לכם שהרוב פה פתחו ניק אחד אם לא שתיים חדשים כדי לכתוב בפורום זה. אני בטוח בזה. פעם רוב הניקים שכתבו היה להם הסטוריה, לעומת היום שרוב הניקים אין להם שום הסטוריה...ואני לא חושב שכ"כ הרבה אנשים הכירו את הפורום הזה בו זמנית. הם פתחו ניק חדש.... אז אם הם פתחו ניק חדש והם יכולים לשמור על הרמה בניק החדש, כל אחד יכול לעשות זאת ושיהיה לבריאות, אין טעם לסגור פורום זה.
בא נשאל ככה...מה מפריע לכם שהפורום פתוח לכל...? זה פגע במישהו...? זה הוריד את הרמה...? אדרבה בגלל שזה פתוח זה הביא עוד ועוד גולשים.
כל זה אני אומר בתור משתתף פסיבי-אקטיבי (פסיבי בתגובות אקטיבי בצפיה).
בקיצור: לדעתי די מיותר כל עוד הפורום נשאר על רמה טובה. וזה המצב עכשיו.
בהצלחה לכל אלו שבדוכים...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 00:08 |
|
| |
הסכמה מלאה עם זה שמעלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 02:13 |
|
| |
אני מסכימה עם כל מילה של דודהדתי....!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 08:11 |
|
| |
בוקר טוב לכולם, השקמתי קום היום. בהמשך לדיון, תגידו לי, מה הקריטריונים על פיהם נותנים לאנשים מסויימים (או יותר נכון לניקים מסויימים) אישור כניסה לפורום?. וירטואלי, סתם כדי להבין ולא יותר מזה, מדוע בפורום הזה אתה גולש בניק שונה? מה העניין?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 08:24 |
|
| |
אני נגד הפיכת הפורום הזה "למורשים בלבד".
אחת המטרות של הפורום הוא לתת במה לבחורים ולבחורות חרדיים\ות לשאול\להביע\להתיעץ\וכו בנושא השידוכים האקטואליים והמתרחשים בחייהם העכשויים ! אמנם, זה גם נותן במה לליבון של נושאים כלליים השייכים לשידוכין, אבל לדעתי עיקר המטרה היא הספונטניות, ומי שצריך במה ספונטנית אין לו את הלוקסוס לחכות עד שיעבור את ועד הקבלה וכו וכו ....
רק להזכירכם מה שאמר פעם יהודי אחד, אלוף הקומדיה האמריקאית ואחד מהאחים מרקס, בקשר לחברות במועדון אקסקלוסיבי: "אני לא הייתי רוצה להיות חבר במועדון אקסקלוסיבי שהיה מסכים שאחד כמוני יהיה חבר בו!"
ודו"ק .....
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 08:51 |
|
| |
מסכים עם מוטי2
כרגע רמת הפורום סבירה, הדיוניים עירניים, המשתתפים מעניינים, אין צורך לשנות את אופיו של הפורום כל עוד אינו המוני מדי,
הפיכת הפורום למורשים בלבד עלולה לפגוע באיכותו ולקצר את ימיו,
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 08:56 |
|
| |
אסיק, אני באמת מנסה להבין מה העניין של אישור כתיבה? לפי מה אתם יודעים למי כן לתת אישור ולמי לא? חוצמזה, לדעתי לא כדאי להפוך את הפורום הזה לפורום סגור, כי אז עוד יותר יהיה בו משעמם...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 08:57 |
|
| |
וחוץ מזה הפיכת הפורום ל"מורשים בלבד" אינו מבטיחה שתוכן הפורום יהיה על רמה! ראו הפורום של בחדרי חרדים שאני אישית לא הייתי משבח את רמתו הגבוהה!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 09:04 |
|
| |
אתוש ווירטואלי, לאור התשובה שלכם, אני חייבת לשאול משהו. אמרתם ששקט פה, כי כולם יצאו לחופשה. אתם רוצים להגיד לי שאתם נכנסים לנט מהישיבה/סמינר? ואם לא, אז זה בטח מהבית? יש לכם מחשב בבית? באמת, חבר'ה, ממש מעניין אותי מאיפה יש לכם גישה למחשב?
לי למשל יש דודים חרדים, שיש להם מחשב בגלל העבודה של האבא, אבל המחשב נעול בחדר שאסור לילדים להכנס אליו. ואם כבר הם נכנסים, הם לא יכולים לגלוש בנט כי האבא נועל את האפשרות הזו, כי הוא לא מרשה להם לגלוש.
תרגישו חופשי לעצור אותי אם אני חצופה מדי בשאלות שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 12:47 |
|
| |
אני לא מוצא טעם לעשות את הפורום למורשים בלבד בשביל מה? מה לא טוב בו כמו שהוא? אז מה אם נכנסים אנשים וצופים ולא מגיבים, הם נהנים ומקבלים רק מלקרוא.
פרימה אני גולש מהעבודה אבל בבית יש לנו מחשב שתמיד היה בו קוד על האינטרנט ואבא או אמא מקלידים את הקוד כשהם בבית וכל אחד יכול לגלוש.
|
|
|
|
|