| נשלח ב-26/10/2006 12:41 |
|
| |
מצוקה...
שלום! אני חדשה בפורום, ובכלל בשידוכים... נפגשתי. זה ממש הזוי כל הקטע. קיבלתי "לא" על הבחור הראשון. בהתחלה לקחתי את זה די קליל, אבל אח"כ הרגשתי כזו ירידה. אני בחורה מוכשרת,נראית טוב, עובדת מסודר. בית טוב, סמינר טוב, פתיחות הכל... תמיד הייתי בטוחה שלי לא תהיה בעיה, הקסם האישי יפעל... והופ..הבחור ירצה אותי. פתאום זה לא קרה...הוא לא רצה להמשיך..ואני הרגשתי שכל הרגשת המושלמות שלי התנפצה... אני כבר לא יודעת מה לעשות.. הכי מרגיז אותי שאני לקחתי כל כך ללב.. היי.. זה רק הבחור הראשון. אולי יש עוד כמה שיאמרו לא.. (ח"ו) מה עושים???
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2006 02:09 |
|
| |
ברוכה הבאה ביאסזד
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2006 11:37 |
|
| |
נעץ- את לא צריכה לתת לאנשים מסביב ולמה שהם חושבים עלייך , להוריד מהביטחון ומהערכה העצמית שלך, ברגע שאת תדעי מי את ומה את שווה, את לא תקחי שלילה של אנשים כל כך ללב. אל תקחי את השלילה הזו כאישית- כמו שאמרו פה לפניי זה רק הבחור הראשון, וכן עדיף לפעמים שיגידו לא, מאשר שאת תצטרכי, כי זו חוויה עוד יותר לא נעימה, האמיני לי.
בהצלחה בהמשך דרכך.. ושהבחור שלך יגיע בעיתו ובזמנו ויהיה המושלם בשבילך כמו שאת תהיי המושלמת בשבילו.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2006 18:24 |
|
| |
אם הוא אמר לא, אז או שאתם לא מתאימים. או ש.. לא יודע מה..
איך הקסם אישי לא פעל? צריך לבדוק את זה..
(ראיתי שאת במצוקה אז נכנסתי להגיב)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2006 21:46 |
|
| |
נעץ.
נפגעת וזה טבעי, בני אדם נפגעים כשאומרים להם שהם לא מספיק טובים, אפילו כשאומרים להם שהם בישלו אוכל "לא משהו".
אלא שיש מקום להתנחם ולומר שעל טעם וריח אין מה להתווכח.
יש בנו יצר טבעי שמפיל אותנו בחוסר בטחון, ומנצל כמעט כל הזדמנות, ולכן הוא מתרגם לך את הסירוב של הבחור כעדות לכך שאת לא מספיק... - היצר הזה שקרן, זה לא קשור למספיק ולא מספיק, אתם פשוט לא מתאימים. (לא כל אי התאמה מעידה על טוב יותר ופחות)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2006 03:08 |
|
| |
יואואוו נעץ זה היה מקרה כ"כ קשה שחודשיים אח"כ החיזוקים ממשיכים לזרום?!....
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2006 12:14 |
|
| |
לא שמתי לב שזה ישן :-)
מישהו הקפיץ את זה אתמול.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2006 21:05 |
|
| |
לכל המתענינים, כפי שאתם ודאי שמתם לב, (או לפחות חלקכם) לא נפלתי למרה שחורה כמו שחלק סוברים כאן. וכשראיתי שהאשכול הוקפץ ממש צחקתי לעצמי שלקחתי את העניין אז כ"כ קשה. בנתיים עברו הרבה מים בנהר שלי אז ככה שאם להודות באמת. יצאתי מזה לגמרי בשלום. אבל אחרי הכל שידוכים זה עדיין תחום הזוי.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2006 23:24 |
|
| |
זה באמת קטע שאני חוששת ממנו, שיגידו לי ראשונה את הלא
כל הבטחון העצמי קורס בשניה!!!
מה אני עושה אם אני רוצה את הבחור והוא לא רוצה אותי
זה הרגשה הכי דפוקה שיש? לא?
איך יוצאים מזה???
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2006 23:37 |
|
| |
זה לא שאת דפוקה, קיוטי. אתם פשוט לא מתאימים.
כל אדם בעולם חייב להתאים לך?! את חייבת למצוא חן בעייני כולם?!
פה ושם יש אנשים שמרגישים שאת/אני פשוט לא מה שהם חושבים ורוצים.
בדיוק כמו שכשאני אומרת למישהו לא זה לא בגלל שאני חושבת שהוא לא טוב מעיקרו, אחרת לא הייתי נפגשת איתו בכלל, אלא בגלל שאני לא רואה את עצמי איתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2007 00:35 |
|
| |
אז ככה, אני בשלב קצת יותר מתקדם ממך... השלב בו מסתכלים עלייך בחתונה ואז ניגשים אלייך בעדינות ושואלים אם את "שומעת", ואז את (במקרה הזה אני..(= )עונה בביישנות שאני לא ממהרת לשומקום.. רק עכשיו אני מתחילה להתמסד.. ונפרדת בחיוך.. (שובה! מיותר לציין (=...) עכשיו חוסר נסיוני קבלי את עצתי.. קחי את זה בכיף.. הלך אחד יבוא אחר.. חזקי ואמצי אחות יקרה!!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2007 23:37 |
|
| |
להסתיר, לא להסתיר, האכזבה תישאר.
ולעיתים גם הצד שאומר לא, מאוכזב מעצמו.
|
|