| נשלח ב-2/11/2006 04:23 |
|
| |
עד איזה גיל?
חבר שלי בן 22 גרוש כשנתיים, נמצא במצוקה. כל השידוכים שממציאים לו זה גרושה עם ילד, הוא בשום אופן לא רצה לשמוע לקחת על עצמיו ילד, אבל ימים עוברים והוא מתבגר הוא שואל אותי עד מתי? האם יש לי עוד סיכוי? איך אפשר לעזור לו? .
אני מצידי מעודד אותו שימצא מה שמחפש, לפי דעתי בגיל 22 הוא עוד צעיר, אבל חברים כבר עושים שמחות ואני באמת מרחם עליו,
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2006 16:52 |
|
| |
מיס, דיברנו על רווקות. מכאן שהתכוונתי לזה שזה מרתיע רווקות. מה שאני אמרתי זה , שבחורה חרדית שמתגרשת, היא בד"כ מספיקה להביא ילד. ממה שהבנתי,הוא חושב שהוא לא ימצא רווקה או גרושה בלי ילד, ולכן הוא בטוח שיצטרך להתפשר על גרושה+ילד, שאני מבינה אותו, שזה לא קל. והבעתי את דעתי, שהוא לא צריך להיות מיואש ולהתפשר על משהו שהוא לא רוצה, כי אני מאמינה שיש בחורות שמסתכלות קצת מעבר לפרטים החיצוניים, ולא יהיה אכפת להן להתחתן עם גרוש. בכולופן, אני לא חושבת שאנחנו חלוקות בדיעות שלנו, פשוט לא הבנו אחת ת'שניה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2006 15:53 |
|
| |
תודה לכולכם על דברי חיזוק, אני מנסה לחזק אותו, ומצליח לזמן קצר זה עוזר הוא נרגע ואחרי שעובר כמה שבועות "אודך" אני צריך כל כמה זמן שפע חדש של דברי חיזוק
תודה לכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2006 21:13 |
|
| |
יש מספיק גרושות בלי ילדים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2006 21:30 |
|
| |
אסטרונאט אני רוצה שתבין שפה זה לא כמו בארץ ישראל, פה יש כל כך הרבה בחורים מתבגרים אצל החסידים שאם יש גרושה בלי ילדים הם מעדיפים לקחת בחור אפילו שהוא ברמה יותר נמוכה מהגרוש, לכן זה פה בעיה,
אדרבה, אם ידוע לך שדכן בארץ שמתעסק עם גרושים וגרושות, בבקשה תודיע לי אישית אולי תהיה לנו מזל יותר טוב בארץ אנחנו בכלל לא יודעים איפו לפנות בארץ אולי אפשר לעזור?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2006 16:41 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2006 16:47 |
|
| |
הכל
אם במקה אתה נתקל בפורום בחזרה אז בבקשה תקרא את הבקשה שלי, כפי שאני מבינה אתה באותו סירה שאני, אולי יש לך יותר הכרה בנושה ,
תודה
|
|
|
|
|