בית פורומים שידוכי חרדים

למה - 'לא' ???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/11/2006 02:31 לינק ישיר 
למה - 'לא' ???

איזה באסה זה אחרי 4-5 פגישות שהבחורה אומרת לך לא.
אפילו שהיא אומרת את זה יפה.
הברוך הוא שאי אפשר לראות עליהן כלום לפני, מליאות חיוכים והכל.
ופתאום מחליטות - לא!
ולמה דוקא אלו שמתאימות הכי, ואפילו שלא מושלמות מבחינת מראה, דוקא הן מסרבות.

מנסה כל הזמן לא לפתח ציפיות, ותמיד ממשיך לפתח.
זה כנראה מה שקורה בגיל מבוגר יותר כשמרוב דחיות אתה נהפך לנוקשה וקשוח.
חבל.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2006 17:27 לינק ישיר 

יש כאלה שלא אומרים סירוב...

מסיבות אישיות אנלא רוצה....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/11/2006 18:43 לינק ישיר 

ירון,
 אל תתבעס מזה.  ואתה לא צריך עם הזמן להפוך לנוקשה וקשוח יותר. זה ממש לא נכון.
תחשוב שעל כל סירוב- אתה מתקרב בעוד צעד לקראת הזיווג האמיתי שלך.
נכון שזה נורא מצער שאחרי כמה פגישות מקבלים פתאום ביטול. אבל תחשוב שעדיף ביטול בפגישה חמישית מאשר "ביטול" אחרי חתונה. תגיד תודה לאל על שעצר את זה בזמן, ותתפלל יותר על הזיווג שלך.
ומוטי צודק, אתה צריך לברר את סיבת הסירוב.

בן כמה אתה בכלל שאתה כבר מתייאש והופך לנוקשה וקשוח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2006 23:08 לינק ישיר 

אני חושב שאני מסכים עם זה שכתב באחד השרשורים, שכתב שבחורה נקראית מבוגרת מגיל 24.
זאת בגלל שמנסיוני הדל הן פשוט מפחדות ובררניות מאד.

אני בן 24 עד 120. אין לי רתיעה מבחורות בגילי או אפילו קצת יותר. גם שמעתי בשם ר' חיים שהפרש גילאים של שנה שנתיים אינו משמעותי.
יצאתי עם 3 בחורות בנות 24-25, היה קליק, התאמה, השקפה זהה, בקיצור נראה מושלם, עם מראה ממוצע.
אחרי כמה פגישות העסק נעלם ללא כל סיבה הנראית לעין.
מה שגורם לי לחשוב פעמיים ויותר אם לצאת עם מישהי בגיל כזה.

לגבי האחרונה שיצאתי איתה, השדכנית אכן דחפה את העסק. אולי אפילו יותר מידי.
נראה שהיא אכן פחדה מנישואין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2006 23:21 לינק ישיר 

אז אולי תנסה להפגש עם בחורות קצת יותר צעירות, למרות ש 24 זה לא מבוגר מדי בשביל להיות בררני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2006 23:32 לינק ישיר 

צעירות מידי לא משכו אותי במיוחד, או בלשון העם: לא מחפש 'לגדל' ילדה...
עם זאת נראה שהמציאות לא מותירה הרבה ברירות.
יש כמובן את הענין של האמונה שכל דייט מקרב אותך לזיווגך האמיתי.
דא-עקה שזה קצת מבלבל, אם מישהי שיצאת איתה כמה פעמים אומרת לך לא, אתה לא הולך להילחם על ליבה.
(כמובן שזה לא מקובל בציבור שלנו, אבל בעצם, למה לא?) כי יש את הענין הסבוך של 'הכל משמיים'...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2006 01:32 לינק ישיר 

אף אחד לא אומר לך להלחם על ליבה (למרות שאני לא חושבת שהעובדה של 'הכל משמים' אמורה למנוע ממך מלעשות זאת. יש דברים שבאים לנו בקלות, ויש דברים שאנחנו צריכים להתאמץ בשביל לזכות בהם. לא הכל בא לנו משמים על מגש של כסף), מה שאמרנו, זה שתברר מדוע הבחורה ביטלה. אולי יש משהו שאתה לא סיפרת לנו שבגללה היא ביטלה...? ואם לא, אז זה עוד יותר מחזק את העובדה שכדאי שתברר זאת. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2006 09:53 לינק ישיר 

ירון777:

אני רוצה לחזק את דברי פרימה. ככל שבחורה מתבגרת היא נהיית יותר ויותר נוקשה. בחורה צעירה הרבה יותקר קל לרצות אותה ולשמח אותה. למה לך להשקיע את כל הכוח בבנות שבסופו של דבר אין להן את היכולת להעריך?! אני מאד ממליץ מהנסיון שלי לצאת רק עם צעירות. אולי תצטרך לגדל אותה, אבל זה יקח מקסימום שנה שנתיים, ואח"כ יהיה לך קשר יפה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2006 10:40 לינק ישיר 

הוא יצטרך לגדל אותה?!
אתם שוכחים נראה לי, שבחורות בד"כ מתבגרות יותר מהר. לכן בדיוק המקובל הוא שהבחור יותר מבוגר...
בחור בן 21 הרבה פחות בוגר מבחורה בגיל הזה.
כך שאם, ירון, תצא עם בחורה בת 22- לא תצא עם ילדה. ממש לא. תצא עם בחורה בוגרת בדיוק כמו זו בת ה24, רק פחות מנוסה ובררנית...

(כמובן שהכל בהכללה- יש תמיד את אלו שנשארים ילדים עד 120 ויש את אלו שבוגרים באופיים, אבל הם יוצאי דופן יותר).

בכל אופן, לנושא האשכול:
אתה לא אמור להפוך לנוקשה וקשוח. אתה פשוט אמור- כמו שציינו מעלי- להאמין שזה מקרב אותך לאחת והיחידה.
לגבי מספר פגישות שאחריהם זה יורד:
יש דברים שלא רואים בפגישה ראשונה, וגם לא שניה. צריך להכיר את האדם קצת יותר ואז רואים אותם.
ניקח דוגמא למשל:
בפגישות ראשונות, רוב הבחורים/ות יותר עדינים ושקטים מהנורמלי שלהם. זו הכרות ראשונית, משוחחים וכו'. יכול להיות שאחד הצדדים רוצה שבן זוגו יהיה שקט, ומחכה לראות את אופיו כשהוא כבר מרגיש יותר חופשי עם ה"פגוש/ה". יכול להיות כמובן גם ההיפך. ואז מגיע מצב, שבפגישה רביעית, מזהים שהצד השני מידי תוסס/שקט, ולא רוצים.
כמובן שזה יכול להיות בעוד הרבה דברים באופי, שמתגלים- כאמור- כשההיכרות קצת יותר מ"איפה למדת" ו"כמה אחים נשואים יש לך" ו"מה מצב החסה בשטחים ;-)".
(קרה לי, למשל, שיצאתי עם בחור 5 פגישות, ולא ידעתי מה אני עושה. יש הרבה דברים טובים, אבל יש דברים שמפריעים. אז נותנים צ'אנס נוסף לנסות, אולי בפגישה הבאה תהיה תשובה ברורה למה שמפריע- לכאן או לכאן. אחרי עוד פגישה והתלבטות נוראית, הלכתי לרבנית קנייבסקי שאמרה לי לנסות שוב [האמת, שהיא שאלה "יש לו מידות? יר"ש? לומד? אז לא לברור!" , אבל לזה כבר לא הסכמתי...], ונתתי אישור לבדיקה נוספת. בסוף לא יצא מזה כלום...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2006 16:57 לינק ישיר 

אנשים הם לא צפוים לפעמים. גם גברים וגם נשים.

צריך ללמוד לחיות עם זה.

אל תדאג, שידוכים זה כמו טרמפים, אחד הלך, יבוא עוד אחד. השאלה אם הוא מגיע לאן שאתה צריך. תחשוב על זה.

אוהבים לקרוא?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > למה - 'לא' ???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext