נשים דעתן "קלה" עליהן
היי לכולם \ ן
הנני מאמינה כי יש למטר אב ( אין מקריות בעולם, הכל נעשה בהשגחה ובהכוונה) ולכן בחורה לאחר שהתייעצה עם רבנים לעניין מקצוע ובחרה במקצוע הזה לבסוף והשכילה בו לא צריכה להרגיש כל שמץ של חרטה... על היותה חכמה ומשכילה מכיוון שקיימים בחורים שהם טוענים שהם אב בחכמה אך אין הם כאלו ובעצם אם היו כאלו למה הם חוששים מבחורה חכמה? למה בחורים מפחדים מבחורה חכמה? מדוע נרתעים? כאילו.. אני יושבת עם המשפחה שלי ושואלים אותי המשפחה שאלות , העלה אותם כאן בפורום הנכבד: א. את ניראת טוב, מטופחת, מתלבשת יפה, מודרנית, ראש טוב ב. את חכמה בעלת 2 תארים. ג. את אוטוטו עו"ד. ד. את ממשפחה טובה. ה. בעלת רשיון נהיגה. ו. מסמינר מכובד, ממוסדות אקדמאים מאוד מכובדים....
למה את לא מתחתנת??? מה קורה??? אתם יודעים מה אני עונה להם? שהבחורים שאני נפגשת איתם לא מעוניינים בבחורה חכמה, מבינה עניין, מפולפלת, מתוחכמת, מעמיקה... הם מחפשים בחורה "פשוטה", לא חכמה מדי, בעלת בית..., "גננת" \ "מורה"...
אז בואו ואחדש לכם: גם אני בעלת תואר ראשון בחינוך ( התמחות גיל הרך) ויהדות, גם אני הייתי מורה -מחנכת כיתה ב' , וגננת טרום חובה... אבל החלטתי שאני מחפשת יותר אתגריות בחיים והחלפתי מקצוע...
בחורים יקרים , זה לא מעיד על כלום! אני אותה בחורה, בייתית, שמבשלת, שמנקה, שאוהבת ילדים, שצוחקת, שמחייכת, שלומדת, שאוהבת לצבור ידע, שאוהבת לעשות שופינג בעיר ובקניונים.. ואוהבת להיפגש עם חברות... אבל גם.. אוהבת ללמוד ולהשכיל ולהרחיב אופקים!!!
ותבינו, אין בכך כל רע!! זה רק טוב.. ומפתח.. אוי.. מתי תבינו את זה... אולי כשאגיע לגיל שמתנדנדים על כסא נוח.. עם משקפיים עגולות על אף... ואספר לנכדים שלי סיפורי מעשיות...
ב ה צ ל ו חי הפרקליטה...
 |
|
|