מיהו שאהבה נפשי
היי לכולם. אחר הצהריים מעולים...
אני משתדלת להתפנות מדי פעם מעובדתי " ולהציץ" לתגובותיכם... אם כן לאור הבקשות של חברי הפורום בתיבה הפרטית שלי מחשש להטרדות...(כך נטען מדבריהם) החלטתי לפרט את הנתונים שהייתי רוצה בבחור שאהבה נפשי :
א. בחור חרדי - שזה אומר מבחינתי בחור המשתדל לשמור תורה ומצוות ככל יכולתי ומתאמץ לכך. בחור ירא שמ'יים, אוהב ה' וחי את חיוו בדבקות בבורא יתברך. ב. ממשפחה טובה. בעלת שם טוב - לא משפחה מיוחסת... לא לזו כוונתי. אלא משפחה ללא עבר פלילי :) , לא הורים גרושים ( ופליז אל תשאלו שאלות מיותרות.. פשוט לא בא לי משפחה מפולגת , חצו'יה). וכנ"ל לא הורים פרודים.. או בהליכים... ג. בחור עובד , וקובע עיתים קבועים לתורה - יומ'יים. ולא חייב אקדמאי ו/או לחילופין עם תואר.. חשוב שיהיה חכם, ראש גדול, חברותי, אוהב לצחוק, לטייל, להיות עם אנשים / חברה , ש'יה'יה רחב אופקים, רואה את הנולד... ד. יתרון לבעל רישיון נהיגה - כדי שנוכל לטייל בארץ ולהיות נ'יידים כשצריך... ה. אמממ... מה עוד?! - כמובן.. שיראה טוב, נאה. מתלבש יפה, אופנתי, מכובד, מגוהץ, מטופח.. ו... ו. בחור מאורגן, מסודר, נאה במעשיו, בעל חן, איש טוב, איש משכיל וירא אלוקים ( כמו שאומר הרב עובדיה בסידור בת ישראל) רודף צדקה וגומל חסד עם הבריות, בעל ענוה.. ונמיכות רוח, בריא ובעל כח.. ( להרים את הסלים מהקניות..., להרים את הרהיטים.. לגלגל את השטיח בסלון...חחחח) ולא יהיה בו שמץ פסול ומום ופגם...
וכמו שאני מתפללת בכל יום ויום- ואל יעכב אכזריות הבריות ושונאים ומחשבותיהם ותחבולותיהם לעכב את בן זוגי הוגן לי.
יהיו לרצון אמרי פי והגיון לפני הקב"ה , ה' צורי וגואלי....
שלכם, הפרקליטותית 
 |
|
|