היכן כל ניקי עצכח? היכן החבר'ה מבח"ח שיושב_סתר מקפיץ את דמם? לדעתי צריך להחתים את יו"ס וחבריו על חוזה כתיבה בפורום, התגובות הרבות יגיעו במהירות..
נשלח ב-27/8/2007 08:10
חלילה וחס! אל לנו להקריב את האיכות לצורך הכמות!
מה כן? נראה לי שרוב הכותבים כאן נאמנים לפורום ונכנסים על כל עדכון קל. הבעיה היא שלא תמיד יש מה לכתוב, לא תמיד יש על מה לדון, כמה אפשר לחדש באותם נושאים? לכן שקט לפעמים. שקט מאוד לפעמים. אם רוצים כאן יותר פעילות, הייתי מציע קצת "הפעלה יזומה" מצד המנהלים או מי-שלא-יהיה, לעורר דיון על נושאים הקרובים ללב חברי הפורום וכדומה.
נשלח ב-28/8/2007 13:25
שרגא. עד כמה שאני מבין מטרת הפורום היא ליצור שינוי. אם האיכות כ"כ מועטה אולי אין זכות לכפות דעת ה'איכותיים' על הכלל? וכשנינה הידועה שנאמרה (או שלא) לאותו משוגע מבית המשוגעים שטען לשפיותו ולמשוגעות כלל שוכני ארץ "אנו המשוגעים אבל אנו גם הרוב".
נשלח ב-28/8/2007 21:51
הטענה טובה אבל השאלה אם הרוב חסר האיכות יביא
לשינוי, או יוביל לשינוי הפורום והפיכתו לכפיל נוסף
לפורום הפופולרי. לא שאני מזלזל בפורום ההוא, אבל
ייעודו שונה מאוד מייעוד הפורום כאן.
נשלח ב-29/8/2007 01:57
אני לא יודע איך ליצור כמות ולשמור על איכות. אבל אני בטוח שניהול נכון יכול ליצור קבוצה יותר גדולה בלי להכנס לזוטות נוסח הצלה/זקא.
גירוי בסגנון יושב סתר יגרום לתגובות חריפות והצטרפות של כותבים שיכתבו את ההפך שזו בעצם מטרת הקמת הפורום. ע"י ניהול נכון של הפורום וכפי הנראה ישנם מנהלים מנוסים בעלי טקט והבנה אפשר לגרום לדיון להיות עם יותר אוריינטציה עצכ"חית ופחות ירידות אישיות.
כתבתי דוגמא ואני לא יודע האם יו"ס הוא המודל הרי דעתו מתוכנתת ואולי רמת הדיון תרד. אך ודאי שכאשר כולם מסכימים כמעט פה אחד איך אפשר ליצור דיאלוג?
נשלח ב-5/11/2007 09:41
6,000 הודעות באגודה אחת
כ"ד חשוון תשס"ח
5 נוב' 07
נשלח ב-21/7/2008 10:57
למרבית הפלא, איש לא טרח לעדכן על כך שעברנו את ה-7,000 ואת ה-8,000 הודעות.
האם זה מפני שכבר אין בכך חדש ,או מפני שבניגוד לפעמים קודמות הדבר מלמד על האטה וזו איננה סיבה למסיבה?
נשלח ב-21/7/2008 11:39
למרבה הפלא, ההאטה אינה משמעותית.
בשנה הראשונה הגענו ל5000 ובתום השנה השניה לפי הקצב הנוכחי, נעמוד על כ9000. מה שאומר, 4000 לשנה.
זה לא עליה, זו אפילו ירידה של 20%, אבל זה רחוק מללמד על מגמה פסימית.
צריך גם לזכור, שזה רק מרכיב אחד, לא הכי חשוב. המרכיב של כמות ההודעות הוא הקל ביותר לניתוח, אבל לא בהכרח המהותי באמת.