|
|
| נשלח ב-13/9/2010 14:12 |
|
| |
זה לגמרי נכון, שהרושם הראשוני נקלט בקיצוניות.
מיד יש החלטה אם הבחורה מדי דעתנית או פרחה וכו' אפילו אם היא אמרה רק מילה.......
צריך להיות אמצע, כמו שנאמר וגם צריך להזהר לא לקבוע עובדות על שעה וחצי.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2010 22:48 |
|
| |
לא קראתי את כל התגובות... אבל דעתי: תהי את וזהו!!!!
למה לחפש להציג הצגות...??? תהיי מה שאת. אם את טיפוס שמח. מה הקטע שתהיי קרה בפגישה הראשונה??? ולהפך...
אז תציגי את עצמך כמו שאת. בלי בלבולים והצגות... (אלא אם כן... את לא מרוצה מהדימוי שלך בעיני אחרים... וזה כבר עניין אחר שקשור לדמוי עצמי נמוך...)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2010 20:50 |
|
| |
לי קרה שבפגישה השניה כנראה הייתי מידי לבבית לטעמו... מה שהיה זה שנכנסנו לאיזה בית קפה, אני הייתי מורעבת, הוא כנראה לא.. אז רק אני הזמנתי לעצמי עוגה וכמובן זה לא הכי נעים לשבת מול מישהו ולאכול לבד, אז אוטומטית הצעתי לו לקחת קצת.. הוא כנראה ממש נבהל מהעניין, אח"כ סיפר לשדכן כל מה שהיה, שאני מוזרה וכו... זה עד כדי כך נורא??? ולא תגידו הוא איזה דוס או משהו. בחור פתוח פגישה שניה כבר בא עם מכנסיים חומות וכו.. פשוט לא הבנתי מה הביג דיל. הנס הוא שמלכתחילה לא רציתי אותו, אז לא הזיז לי שהוא הוריד בגלל זה...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2010 03:20 |
|
| |
| ליזי19 כתב: |  | לי קרה שבפגישה השניה כנראה הייתי מידי לבבית לטעמו... מה שהיה זה שנכנסנו לאיזה בית קפה, אני הייתי מורעבת, הוא כנראה לא.. אז רק אני הזמנתי לעצמי עוגה וכמובן זה לא הכי נעים לשבת מול מישהו ולאכול לבד, אז אוטומטית הצעתי לו לקחת קצת.. הוא כנראה ממש נבהל מהעניין, אח"כ סיפר לשדכן כל מה שהיה, שאני מוזרה וכו... זה עד כדי כך נורא??? ולא תגידו הוא איזה דוס או משהו. בחור פתוח פגישה שניה כבר בא עם מכנסיים חומות וכו.. פשוט לא הבנתי מה הביג דיל. הנס הוא שמלכתחילה לא רציתי אותו, אז לא הזיז לי שהוא הוריד בגלל זה... |
|
ברור שלא רצית אותו מלכתחילה.. לכן גם יצאת איתו לפגישה שנייה
|
| נשלח ב-19/9/2010 15:51 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  |
ברור שלא רצית אותו מלכתחילה.. לכן גם יצאת איתו לפגישה שנייה
|
|
אולי היה לה משעמם באותו ערב, והתחשק לה לצאת לבית קפה ולאכול עוגה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2010 16:15 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  |
אולי היה לה משעמם באותו ערב, והתחשק לה לצאת לבית קפה ולאכול עוגה. |
|
כנראה גם הבחור שילם,
אז
למה לא .
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2010 16:19 |
|
| |
חחח...בחורים,זה המקום להתלונן על הוצאת הכספים הלא נורמלית הזו...
(מזדקן,כל פעם שאני "רואה" אותך פה..כואב לי הלב עליך....כבר "שנים" אתה מזדקן...=)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2010 17:35 |
|
| |
מסכן הבחור מגיע אם מכנסיים דהויות, כולו אומר עוני ומזמינים על חשבונו עוגה, (עוגה, ??? מאפה !!!) בכ"א לגבי האשכול תהיי מה שאת, מתאים לו יקח, אם לא, יברח וטוב שכך
|
|
| נשלח ב-19/9/2010 17:44 |
|
| |
| ננחנחנח כתב: |  | מסכן הבחור מגיע אם מכנסיים דהויות, כולו אומר עוני
האלהים עשה את האדם ישר. והמה בקשו חשבונות רבים
|
|
למה עוני ,
אולי מאוד יפה לו דהוי.
|