בית פורומים שידוכי חרדים

ג ע ג ו ע י ם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/2/2007 09:52 לינק ישיר 

חבר'ה...
קראתי את כל מה שכתבתם.
והאמת?? - אני הכי מודה לקוטג'...
תדעו לכם שהוא ניתח אותי בצורה הטובה ביותר והבין לליבי...
די הססתי.. עדיין מהססת.. במיוחד שיש לי ליווי מהוריי לא הכי חיובי אודות המראה החיצוני של הבחור שלא לטעמם, וכי שהוא לא הכי "מסודר" בחיים... וזה לא הכי עוזר לי לחשוב חיובי...
בכל אופן אל תכעסו עליו.. הוא בסדר. ואני מודה לו. דווקא הדעה הנחרצת לו גרמה לי להבין כמה אני באמת לא נעולה על הבחור.. והנייר סובל הכל.. אז זה בסדר מה שהוא כתב...

קוטג' - תודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2007 10:24 לינק ישיר 

הפרקליטה,

אנחנו כולנו במתח !!!!!! מה היה אתמול בפגישה הרביעית?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2007 10:45 לינק ישיר 

צ'אוטנג,
חשיבה עמוקה!
ויש בה מן האמת, עפ"י עדותה של הפרקליטה.

ובכ"ז, אני חושבת שחתכת מהר מידי. צריך להזהר בדברים כאלו. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2007 12:22 לינק ישיר 

אני החלטתי להוריד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2007 12:47 לינק ישיר 

הפרקליטה,

שתהיה הורדה לצורך עליה !!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2007 12:52 לינק ישיר 

אני הבנתי את chouteng מהרגע הראשון.
פעם שעברה, כמדומני, שפרקליטה יצאה עם מישהו- היא הביעה התלהבות כבר אחרי פגישה ראשונה.
עכשיו אחרי 3 פגישות היה נראה שהוא עדיין לא מזיז לה, עשה רושם שמבחינתה הוא יכול לעוף רק צריך הכרעה סופית :)

לא אומרת שהיה צריך לכתוב את זה, chouteng, כי לפעמים דעות של אחרים משפיעות בהחלטות שבהם הם לא אמורים להיות מעורבים כלל! יכול להיות שאם היא קראה או הייתה קוראת את זה לפני, זה היה מכניס לה בתת מודע עוד צד של "לא", וחבל...

משהו אחרון, chouteng...
לא הבנתי מה זה:
"ואני חושב שתמיד מאד חשוב לתת לאנשים לראות איך הם נראים, אולי זה יגרום להם לחשוב קצת. לפיכך כתבתי מה שכתבתי. התלבטתי רבות, וידעתי גם שאחרים יסתכלו עלי לרעה בגלל מה שכתבתי, אבל עשיתי את זה רק מתוך תקוה שאולי מישהו אפה שהוא יתחיל לחשוב"
???

פרקליטה:
הכל לטובה. בעז"ה שהוא יהיה האחרון לפני האמיתי.
ותעשי לי טובה, תזכרי: אין אבירים על סוסים לבנים. כלומר, יש. שלך יהיה האביר שלך. אבל: זה לא אומר שהנתונים בברורים כבר אמורים להכריז שיש לו אורווה שלמה של סוסים, והוא גם לא אמור להיראות כנסיך מיד בפגישה ראשונה (ולא, גם לא שלישית בהכרח). תהיי פתוחה לקבל גם דברים שנראים לך קצת שונים מהחלומות שלך. אל תצמדי לקווים מסויימים של "אני רוצה X ואם יש לו X+/- אין מה לדבר".
בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2007 14:14 לינק ישיר 

miss_tidy:

לפעמים כשאדם קורא משהו זה משפיע עליו לפעול לפי מה שכתוב, ולפעמים זה משפיע עליו לעשות דוקא ההפך. בדרך כלל, אם זה כתוב בצורה נעימה זה ישפיע עליו, ואם זה כתוב בצורה בוטה, זה יעורר התנגדות. לא חשתי שהמילים שלי ישפיעו על ההחלטה שלה כיון שהם נכתבו בצורה בוטה, אם כבר, אולי ימריצו אותה להתארס. אבל אני מאמין שהדברים שלי תיארו מציאות ולא השפיעו לכאן או לכאן.

ולעצם שאלתך. אדם בריא מתנהג בצורה שמביא לו אושר וסיפוק. אצל אדם לא בריא אפשר לראות תהליך עקבי של בחירת אפשרויות שמביאות לו סבל. אני חושב שכולם יסכימו שליפגש בתדירות בלי תוצאות חיוביות זה סבל. אני מאמין שכרגע הפרקליטה סובלת. אני גם מאמין שבמצב שהיא נמצאת כרגע היא לא מסוגלת ליצור קשר בריא. אני חושב שמן הראוי להגיד להפרקליטה, שההתנהגות שלה חשופה ומאד ברורה. ובמילים אחרות, הפרקליטה גורמת סבל לעצמה. אולי אם היא תקרא את זה, אז בסופו של דבר היא תעלה על הנקודה ותצליח לגרום לעצמה אושר. ייאמר לזכותה שלמרות גילה הצעיר יחסית היא מכירה בבירור שהיא מאד רוצה להתחתן. בדרך כלל אצל בנות חרדיות שמתקשות בשידוכים ההכרה הזאת מגיעה רק בגילאי ה 30+ מתי שכבר כמעט אין בחורים מתאימים. (יש המון בנות שמאד רוצות להתחתן ואכן עושות זה בגיל צעיר. אבל בנות חרדיות רווקות בגילאי 24-30 מנסות לשכנע את עצמן, שלא צריך למהר להתחתן ועדיף לחכות לבחור הנכון.)

ולסיכום, יש לי יותר מדי נסיון, וחוויתי המון הן מצידי והן מצד הבנות שיצאתי אתן. כל מה שאני כותב בנושא זה, זה נסיון להציג את העולם כמות שהוא באמת, ולקוות שאנשים ישכילו ללמוד איך להתנהג בכל הקטע של השידוכים בצורה שתביא להם הכי הרבה אושר בהשקעה הכי נמוכה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2007 14:55 לינק ישיר 

באמת שאני מודה לך על הארת העיניים...
אני לא מרגישה "מבוגרת"... ואני גם מרגישה שאני רוצה רק את הבחור ה"נכון"..
ובע"ה יהיה רק טוב, כולי תפילה לבורא... שימצא לי את בן זוגי ההוגן לי והמתאים לי והראוי לי משורש נשמתי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2007 14:56 לינק ישיר 

באמת שאני מודה לך על הארת העיניים...
אני לא מרגישה "מבוגרת"... ואני גם מרגישה שאני רוצה רק את הבחור ה"נכון"..
ובע"ה יהיה רק טוב, כולי תפילה לבורא... שימצא לי את בן זוגי ההוגן לי והמתאים לי והראוי לי משורש נשמתי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2007 18:31 לינק ישיר 

הפרקליטה.

אמן.
כל הכבוד לך על הכנות. לא כל אדם מוכן להודות ולנסות להשתנות.

צאוטינג.

כל הכבוד על העזרה (+התנצלות אם צריך), מסתבר שהגישה בה בחרת באמת הביאה תועלת.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > ג ע ג ו ע י ם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.