|
|
| נשלח ב-27/2/2007 15:15 |
|
| |
כנראה שלכנס הציבו להם תקנון.
מי שרוצה, שיאמין.
מי שלא, שלא יאמין.
אני את מה שראיתי ושמעתי (ממקור ראשון-בנות שלומדות שם סיפרו מה הם עשו), כתבתי. שום דבר לא המצאתי.
וסתם אגב, ממש לא ניסיתי להכנס לשם....
סמינר אחד רציתי, לשם שלחתי טופס ולשם התקבלתי ושם למדתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2007 15:19 |
|
| |
וחוצמיזה, שים לב על מה אתה מדבר. על....
החיצוניות.
אתה ראית רק איך הן ניראו ואיך הן דיברו.
הכל הצגה. -ליד הורים ומורים, איך לא?!
אני דיברתי בעיקר על מעשיהן והתנהגותן,
כשאין על ידן יראת אנשים למניהם. על....
פנימיות.
- הבדל משמעותי -
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2007 19:17 |
|
| |
בס"ד
אני לא מבין!
נניח שהם כאלו בנות "נוראיות"...
מה העניין שלך לכתוב את זה? כדי שכולם ידעו...
|
| נשלח ב-28/2/2007 01:29 |
|
| |
שיעצבן אותך עד מחר.
(^^סליחה על העוקצנות^^)
לא אגיב להודעתך, מכיוון ש:
שאלו מי מכיר, ועניתי.
זו דעתי ע"ב מה שראיתי.
וזה לא לדיון.
ובזה, אני מקוה, תם העניין.
ואגב, באמת שאין לי שום אינטרס.
יש לי משם אחלה חברה.
ועוד משהו קטנטן,
כל מה שאמרתי, אושר לי ע"י מורה מבפנים.........................
אני מקוה שהנקודות הספיקו.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2007 03:26 |
|
| |
חכמה_אחת, סתם הכפשות. לא שאני קשור לשם איכשהו, אבל ש90% מהסמינר זבל, זה שטויות שאין המסך סובלם.(לפחות לא המסך שלי) האמת כשמסתכלים על האשכול הזה מתחילה ועד סוף, הוא נראה מכוון מטרה כלשהי.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2007 14:46 |
|
| |
אם תקראי טוב את מה שכתבתי תראי שהסכמתי שיש שם קצת פריחות, אבל מכאן ועד להכליל את כל הסמינר- גוזמא אחת ענקית.
וחוצמזה לא ידוע לי שקוראים למפעל ע"ש מוצרו הלא מוגמר, אלא דווקא על מוצרו המוגמר...
בכל אופן, אין טעם לוויכוחי סרק האלה, שהרי אי אפשר לשכנע בן אדם אלא א"כ הוא מוכן לשמוע.
שיהיה לך יום טוב!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2007 14:55 |
|
| |
- אמנע מלהגיב -
ומצטערת באם נגרם למישהוא/יא צער כלשהו.
בין בעקיפין ובין במישרין.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2007 14:57 |
|
| |
סתם אגב, חכמה_אחת,
כמה בנות את כבר מכירה ב"אפיקי" שאת מדברת כאילו את מכירה את כל הפנוכו שלו...?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2007 16:51 |
|
| |
חכמה1 למה להמנע מלהגיב?
אם את באמת חושבת שאת מכירה 90% מהסמינר שתפי אותנו...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2007 01:54 |
|
| |
את כל שהיה לי לומר על הסמינר, אמרתי.
לכן לא אגיב יותר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2007 02:21 |
|
| |
חכמה אחת.
בתור אחת שלמדה שם ולא מרצונה בכלל אלא מחוסר ברירה, אני יכולה לומר לך שאני לא אוהבת את המוסד ולו בגלל שהלכתי לשם מחוסר ברירה! ולא כי הבנות לא לרוחי או כי ההנהלה לא טובה או כי הבנות מידי מודרניות. פשוט כי לא רציתי ללמוד שם ושם אני למדתי בסופו של דבר.
1. אין לי מורך שתדיבי ואפילו הייתי מבקשת ממך לקרא בלי להגיב רק דעי שיש עוד דעות ואל תשללי את הדעות של השני כי הם סותרות את דעותיך.
2. סמינר אפיקי דעת הינו אחד הסמינרים הטובים ביותר מבחינת איכות הבנות. (ואני מדברת על בנות בכיתות י"ג, י"ד). זהו הסמינר היחיד שלבנות איכפת מהאישיות שלהם, מהמראה שלהם, מהרמה הרוחנית שלהם, ובכלל הם מבקשות את הכל מעצמן כדי להתחזק. תראי לי עוד סמינר שהבנות מגיעות 4 פעמים בשבוע להרצאות כשהם לא על חשבון הלימודים אלא על חשבון אחרי הצהריים שלהם.
3. באפיקי דעת התלמידות מגלות את הערך העצמי האמיתי שלהם מעצמם ובשבילהם מתוך רצון ללמוד לדעת ולקיים.
4. לי אישית יש קשר ישיר עם המנהלות ועם 4 מורות (שמרתי על קשרים איתם) ואין לי מושג מי האיש קשר שלך אבל כל אלא שיש לי איתם קשר חושבות ממש ההיפך ממה שאת כותבת על הסמינר פה!
5. את הרי לא לומדת שם ולא למדת אז מה איכפת לך לשתוק או לכל הפחות לא ללכלך את השם שיש לו? כנראה שיש לך נגיעות בדבר. את כנראה למדת באחד הסמינרים הגדולים שדמם עולה כשסמינר קטן ויחסית חדש מצליח יותר מהם...או לחילופין למדת בסמיר המתחרה "מעלות" שם השנאה לאפיקי דעת גלויה לכל ומועברת לבנות. למה? כדי שאלו יפגינו שנאה והשמצות כנגד המתחרה שלהם-גועל נפש.
6. מה שאת כותבת פה הינו בגדר "כי באפם הרגו איש" והוצאת שם רע למהדרין.
7. למיותר לציין שיש נימה של שחצנות והתנשאות בדבריך.
8. הבנות בסמינר ובתיכון לא קיבלו שום תקנון לקראת כנס העשור שלהם!
את מדברת שטויות ואפילו לא חושבת לבסס אותם. ואם לא די בזה שהבנות אמרו לי, שאלתי את "אנשי הקשר" שלי ואמהות לבנות.
9. רק לתזכורת אני לא פטריוטית של אפיקי דעת אני סתם אחת שלמדתי שם כדי להעביר את הזמן ושיגידו שאני במסגרת אבל השטויות שכתבת הינם בילבולי מוח!!!
אין בכוונתי לפגוע לא במישרין ולא בעקיפין באף אחד.
 |
|
|
|
|
|