בית פורומים שידוכי חרדים

מה זה אהבה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/4/2007 18:09 לינק ישיר 

אני יגיב רק לשוקיסטית אישית ולכל השאר בכללית,
אז שוקיסטית יקרה,קראתי פה ושם תגובות שלך וויכוחים שלך,ולפי הניתוח שלי אותך,את בחורה שאוהבת להתווכח וגם אם השני צודק ואת בתוכך יודעת את זה,את בכל זאת תתווכחי לטובת מה שטענת עד עכשיו,רק בשביל לא לצאת טועה..אז לבריאות לך,אני לא הולכת לשכנע את מי שלא שומע.

לכל השאר,לא חייב להיות קליק התחלתי..וזה מה שקורה בדרך כלל בפגישות לא?אתה רואה מישהי/ו ואו שהיא כן נראית טוב או שלא ואז אתם מדברים אז או שאין על מה לדבר או שיש על מה לדבר,ונפגשים פגישה נוספת כי אומרים לכם :"מה יש לכם להפסיד?תנסי עוד פעם אחת כדי לראות שזה באמת לא זה" אז מנסים,ופתאום מוצאים נושא משותף ולפני שאתם קולטים מה הולך סביבכם אתם בבית שלה מרימים כוסית ואוכלים הרינגים ועוגות שיש..

לא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2007 19:02 לינק ישיר 

תמר

אהבה היא לא נתינה, אבל כשהיא אמיתית היא תוצאה של נתינה.

משיכה היא תאווה, ולפעמים כשמערבבים אותה עם אהבה יוצא קוקטייל נחמד, אך כשמבטלים את התאוות ואוהבים זה את זה באמת זו דרגה, ואמורה להיות גם הרגשה, שאין כמותה.

גם אמנון ותמר הרגישו משיכה, ולכן אהבתם היתה "תלויה בדבר" - תאווה.

בדור שלנו אנחנו זקוקים למשיכה ע"מ שנתחיל את הקשר הרגשי ובתקווה שבעתיד נזכה להפוך את הקשר לאהבה.

ועכשיו תגלי לנו מי כתב את הספר בו ראית....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2007 11:50 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מה זה אהבה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.