בית פורומים אגודה אחת

מקומות עבודה צנועים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/5/2007 14:54 לינק ישיר 

"אבל גנאי הוא לאישה שתהא יוצאה תמיד, פעם בחוץ פעם ברחובות."
ומפני מה? מפני שנאת האויר צח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2007 14:10 לינק ישיר 

מדובר בהפרשים של כמה אלפי ש"ח
לא באלף אלפיים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/10/2007 20:38 לינק ישיר 

"האופי הפרוץ של מקומות העבודה מהווה חסם מרכזי לעיסוק בפרנסה". בפועל עבדו איתי בחברה עם "אופי פרוץ" כמה חרדים אמריקאים. לא נפלה שערה משערות ראשם, והם גם ראו שהנשים האלה שלבושן קצת חשוף הן בסך הכל חביבות והגונות.

לדעתי ההתמחות בחברות הטכנולוגיה תגרום לכך שהקונספט של חברות חרדיות לא יצלח. אנשים ירצו לנצל את הידע שלהם לקבלת תגמול מקסימאלי במקום עבודה שמציע יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2007 21:47 לינק ישיר 

אבהו,
האם אני צודק או רק נדמה לי שבארץ אין מודעות להופעה סולידית בעבודה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2007 18:22 לינק ישיר 

בעל בעמיו,

אני בהחלט מסכים שיש נשים בארץ שהופעתן אינה צנועה, בעבודה ושלא בעבודה. הייתי שמח אם מנהלים יכפו על עובדות לבוש צנוע מעט יותר. אם יהיו יותר חרדים במקומות העבודה אולי יתחשבו בהם יותר. אני לא מסכים שלבושן של נשים במקומות עבודה יכול לשמש תירוץ לחיי בטלה וקבצנות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2007 18:33 לינק ישיר 

מקומות עבודה טהורים מנשים הם בלתי חוקיים בישראל - מעביד לא יכול להפלות נשים (או חילונים) בקבלה לעבודה. יתר על כן, במצב של מחסור בעובדים כאשר יש הזדמנויות עסקיות מקום העבודה החרדי לאנ"ש בלבד ייאלץ להעסיק נשים. ראוי להזכיר כאן את הבעיות של המפעלים הקיבוציים שנאלצו להעסיק שכירים בניגוד לאידיאולוגיה שלהם ששללה עבודה שכירה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2007 18:37 לינק ישיר 

אבהו כתב:
אני לא מסכים שלבושן של נשים במקומות עבודה יכול לשמש תירוץ לחיי בטלה וקבצנות.

אני גם לא מסכים, אבל בכביש אל תהיה צודק...

לגבי מה שכתבת בהמשך, שים לב שאין תכנית להפלות נשים וחילונים
אלא שבעלי עסק חרדיים ישדרגו את הסטנדרטים של הצניעות
עיין מפורשות בהודעה הפותחת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2007 11:54 לינק ישיר 

לדעתי זה יכול להצליח רק אם,
1. כלכלית העסק יהיה מצליח. (והמשכורות בהתאם)
2. אם יאפשר משרות חלקיות במקצועות טכנולוגיים, גם חלק מהאנשים שאינם חרדים יחפצו בכך
    ויסכימו להתאים את עצמם לנהלים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2007 14:31 לינק ישיר 

איש ציפור,

הכשרת איש מקצוע בחברה טכנולוגית היא יקרה. היא נופלת בעיקרה על המעביד וזה לא יסכים, לדעתי, לעבודה חלקית באופן קבוע. להיפך - מקובלת ומדי פעם הכרחית עבודת שעות נוספות. בחברות מסויימות המעביד יצפה גם לנסיעות לחו"ל. התארגנות מסוג מרכז הפיתוח של מטריקס במודיעין אולי אפשרית אבל המחיר הוא שכר נמוך ולדעתי גם חסימת קידום. יתכן שייפתח מקום עבודה כזה אבל בהמשך הדרך האינטרסים המשותפים של המעביד והעובדים יביאו לפריצת המסגרת. כאשר ברל יעבוד יותר ובתמורה יקבל שכר ומעמד גם שמרל ילך בעקבותיו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > אגודה אחת > מקומות עבודה צנועים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.