בית פורומים שידוכי חרדים

כנסו מהר והביעו דעתכם כל דעה חשובה כל הקודם זוכה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/7/2007 20:04 לינק ישיר 

בקשר לסממנים חיצוניים הכל ענין של טעם, ושל התאמה (עד כמה הבחור/ה להם הציעו את השידוך גבוהים/נמוכים/רזים/שמנים)

בקשר למחלה נפשית אצל בן משפחה, זה מאד תלוי איזו מחלה.
 ישנן מחלות שהן בעיות נוירולגיות, מוחיות שלהם רק כדורים מועילים והן יכולות לעבור בתורשה,
וישנן מחלות שהן כתוצאה מהסביבה בה גדל האח בהיותו ילד, כוחות נפש שאף אחד לא ידע לנתב, הלחצה מיותרת מהסביבה וכו'... - כאלו בעיות ניתנות לטיפול ע"י טיפול פסיכולוגי בלבד, והן אינן עוברות בתורשה! (יש פעמים שגם החולים במחלות אלו נוטלים כדורים עקב אבחון לקוי או חסר, לכן יש לבדוק כל ענין לגופו).

ובכל מקרה תמיד תמיד ישנן רבנים שכדאי מאד להתייעץ עמם, ואף לקבל את ברכתם על המשך הדרך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/7/2007 16:50 לינק ישיר 

אני חושב שכל אחד אחראי על מעשיו ולא על אחיו כמו שאם יש לך אח או אחות שהלכו מהדת גם אתה אשם אדם צריך להיות אחראי על מעשיו בלבד
חוץ מזה באונשים שניה את המקרה בצד ונחשוב שיש לנו אח או אחות כזאת לא היינו רוצים להתחלף איתו או איתה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2007 05:44 לינק ישיר 

תסמונת דאון בד"כ אינה תופעה גנטית ותשימו לב שכמעט כל המקרים של תסמונת מדובר בילד/ה האחרונים ולידה בגיל מבוגר. לגבי אחים מקולקלים השאלה היא על חינוך הבית, למה הם התקלקלו? האם החינוך בבית חונק מידי? שמא לא היה חינוך מספיק? כל אלו ועוד יכולים להצביע על בעיות בתוך המשפחה וע"כ צריך לבדוק ביסודיות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2007 12:21 לינק ישיר 

כל דבר יכול לפגוע בשידוך. אך הכל תלוי באיזה סוג של אדם מדובר, לאיזה ציבור הוא משתייך ולאיזה ציבור הוא רוצה להשתייך.
יש אנשים בודדים שהם מעל לכל הסטיגמות שנכתבו לעיל. אך רובנו בני אדם ומסתכלים על החיצוניות ומחפשים דברים ש"נראים" מושלמים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2007 10:56 לינק ישיר 

האמת אני חושבת שהעיניין לצערי דיי נכון אבל יש בו הרבה דברים הזויים

העיניין של קיטלוג בחורות או בחורים מה אשמה הבחורה או אשם הבחור שיש לו אח או אחות שהדרך לא נראת להם או קשה למה זה צריך להוריד לה או לו בשידוך

ומה לעשות עם הבחורה גילתה משהו שמפריע לה בשידוך אפילו יום לפני החתונה או להיפך אז מה זה אומר שהם סוג ב

האמת אני לא הייתי רוצה להיות זאת שמבטלים לה חתונה אחרי שהכל סגור בטח לא כמה ימים לפני החופה

בכל זאת כל אחת או אחד רוצה להיות מאושר אחרי החתונה אומנם לפעמים צריך לעשות פשרה גם לפני החתונה אבל כל העיניין שם חתונה זה שלוקחים שני אנשים שלא תמיד מתאימים 100% ושהם צריכים להסתדר אז אי אפשר שרק צד אחד יקבל את הכל אלה שני הצדדים צריכים לדעת שגם השני רוצה דברים ושצריך לעשות דברים בשבילו כי כך שרוצים שיעשה דברים בשבילנו אז הוא יעשה את זה בשמחה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > כנסו מהר והביעו דעתכם כל דעה חשובה כל הקודם זוכה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.