|
|
| נשלח ב-23/11/2007 03:05 |
|
| |
:)
בס"ד אף אחד לא בקטע של כללים אבל זה לא מכובד יש נוהל שלא יראה כדרך פריצות יש ליין שצריך לעבוד לפי אותו ליין ,ולא רק בגלל הליין יש גם מציאת חן בעיני בת/בן הזוג חייב שיראה יותר מכובד לכבד אותו ולהתנהג כבן תורה בכול אופן בהצלחה בשידוכים :)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2007 23:08 |
|
| |
מעניין
יש הבדל בין חסידים לליטאים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2007 23:34 |
|
| |
שטוייייעס(=
שום כללים- הייה אתה!!!!
ואם אתה מקריח- היא תאהב אותך גם ככה... זו לא קלישאה..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2009 16:38 |
|
| |
אשכול חשוב ונחוץ לכל עת וזמן.
לדעתי העניה:
א. כללים - נחוצים! אבל רק בשתי הפגישות הראשונות. מעבר לכך הם רק הורסים ועדיף בלעדיהם. מפגישה שלישית חשוב שתהיה זרימה טבעית.
ב. חשוב מסיבות רבות לשמור על הכללים, אבל חשוב לא פחות שהבחורה לא תסתכל בכלל אם הבחור מקיים אחר הכללים והכללים בכלל לא יהיו משהו שנמדד ע"י הצד השני ואני לא מדבר להוריד על כך. זה חמור הרסני וטפשי בעיקר.
|
|
| נשלח ב-17/4/2009 17:07 |
|
| |
לדעתי כללים בפגישות זה דבר שמאד מגביל את הבחור והבחורה ולא נותן להם לזרום באופן טבעי. אפשר ללמוד ולהכיר בחור הרבה יותר דרך התנהלות טבעית שלו בפגישה מאשר לסמן V על כל כלל שהוא עמד בו או להיפך....
כמובן שיש כללים שאסור לחרוג מהם, אבל אל תשכחו שכמעט כל זוג הוא לגמרי יוצא מן הכלל, אז למה להיצמד בכוחל לכלל???
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2009 17:27 |
|
| |
שלום.
למי שזוכר ולמי שלא
אתם מצחיקים עם מה שכתבתם פה.
ונניח אני נפגשת עם אחד קרח. אז שישים כובע??
אני הולכת להתחתן. נראה לי חלק פה לא מבינים נכון את המושג הזה של חתונה מתוך שלמות.
אם אני רוצה את הבחור, אני רוצה אותו איך שהוא. וגם אם תהיה לו קרחת אני אקבל אותו.
מה זה יתן שהוא יסתיר עם הכובע? שאני אגלה אחר כך?
זה לא נשמע לכם קצת .. אה.. בלי לפגוע .. לא רציני?
בשביל מה בכלל צריך כללים? כל עוד אנחנו עומדים בגדרי ההלכה, זה לא באמת משנה באיזה שלב הוא מוריד את הכובע. העיקר שירגיש בנוח.
נראה לי שכל הכללים קצת חורגים. זה כבר לא שמירה על הלכות. זה קבעון חברתי
למה לא לזרום? לדבר באמת , לראות שיש התאמה אמיתית, שהבחירה תהיה מתוך הכרות אמיתית ולא ממשחקים והסתרות? זה הרי לכל החיים!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2009 20:20 |
|
| |
משחקי כוחניות איך שאת קוראת לזה..
זה כבר לא קשור לכללים
אני חושבת וכך נוהגת, שאם יש לי תשובה, אני לא משהה.
לא משאירה בחור במצב פתוח. בטח אם התשובה שלילית. למה סתם להיות רעים.
ואם היא חיובית
זה סימן שהוא מוצא חן בעיני. אז איך אעשה רע לאדם שמוצא חן בעיני ?
אבל,
אם אני מזהה שהוא קצת צריך אתגר, ואם אני אענה מהר זה יוריד אותו, אז לטובת הקשר אני משהה....
לא מתוך משחק, אלא מתוך הכרות עם הבחור שמולי.
ומה לעשות רוב הבחורים שיתאימו לי יהיו קצת מתוחכמים
וחס וחלילה לא לענות בכוונה.
וברור שיבוא לקחת אותי :-) חח
אבל זה כבר נכנס לעקרונות, לא כללים. אני נגד כללים. יש לי קצת ראש פרטי אולי
|
|
|
|
|