בית פורומים שידוכי חרדים

סינון ההצעות ע"י ההורים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/11/2007 00:24 לינק ישיר 

חחח מצחיק.. אצלנו זה בדיוק הפוך.. ומנסיון זה בכלל לא מומלץ.
אין כמו ששני הצדדים נותנים את דעתם בנדון..(רק שזה לא בדיוק יקרה כי האמא תלחץ שכן.. אבא לא ולהמשיך??)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/11/2007 00:28 לינק ישיר 

על מה את מדברת? מה הפוך ומה בכלל לא מומלץ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2007 01:29 לינק ישיר 

מה מה? אצלי זה תמיד יגמר בזה שהם יגדו שאני פוסלת על שטויות. זה מרגיז. חוץ מזה שהם תמיד בעמדה אחת אצלי טיפטיפונת. טוב נו לפחות יש צד 1 שתמיד יתמוך בך=)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/11/2007 01:39 לינק ישיר 

חח סורי התכוונתי שאצלנו ההורים נותנים את הבחירה והכל..
כמובן כשמגיע הרגע שצריך אז הם נכנסים לתמונה..
אבל בכל הקטע של הבירורים וההצעות.. הם נותנים את החופש המלא, ומנסיון זה לא קל.. כי לפעמים זה לא כזה ברור אם כן או לא..
עשני..חחח בדיוק.. "את מפונקת ובררנית".. (לתאר על מה?? גדול ממני במלאן  שנים, מתוסבך עם עצמו.. ועוד אח"כ אני הבררנית..)
חח כן לפחות אחת מנחם... ;-)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/11/2007 01:57 לינק ישיר 

לדעתי, בהתחלה(התחלת כל הצעה וכ"ש כשמתחילים בכלל את נושא השידוכים) 
התיווך של ההורים עוזר מאוד אח"כ אפשר להסתדר לבד(אני פשוט מרגישה צעירה מדי בשביל להתעסק עם הנושא בלי עזרה, לא שיש לי הרבה עזרה, כיוון שאמי נפטרה, אבל המעט שיש לי עוזר לי מאוד)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2007 05:54 לינק ישיר 

טיפטיפונת- אצלי גם פתוח ממש וההורים שלי איפלו לא יודעים על כל הצעות. אבל כשמבחינתי זו יכולה להיות אופציה אני משתפת אותם. בכל אופן. אותי מרגיז שלהם נראים חשובים דברים ששיכים לדור אחר בכלל. "למה שלא תצאי עם האחיין של ההיא? הוא בן 27 עם תואר בביולוגיה חישובית" ואני "אמא!! בן 27!! אני בת 20! " היא : "נו מה רע? את צריכה לצאת עם מישהו גדול יותר" וכו..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/11/2007 02:01 לינק ישיר 

ממש לא מסכימה עם זה! אם התקקשורת בין ההורים והילדים פתוחה ונורמאלית אז ההורים מחפשים לילדיהם את המתאים עבורם! הרגב ה יותר מכובד כשזה עובר דרך ההורים ואולי אני אגואיסטית אבל לי אישית זה נח יותר (ואני כבר כמה שנים בשידוכים...) ככה הם מסננים לי את כל ההצעות הפוגעות ומונעים ממני לפחות חצי מהנודניקים שמסבירים לי מה צריך לחפש בבחור ואיך להתנהג בפגישות, כמובן, שכל אחד בטוח שהוא הראשון שהמציא את הגלגל....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > סינון ההצעות ע"י ההורים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.