|
|
| נשלח ב-19/11/2007 14:46 |
|
| |
אחת, אני מעט פרנואיד אבל אל תסמכי על אף מכר וירטואלי בפרטי, וודאי שלא כדאי שתחשפי מספר טלפון וכ' - כבדי וחשדי. אל תסמכי יותר מידי גם על חבירות רווקות, אתן בס"ה נמצאות בתחרות מסויימת מי יקבל מה ותתכן סובייקטיביות יתר וחוסר פירגון. נסי להעזר באנשים נשואים לדוגמא חברה שנישאה לבחור מאותה הישיבה. תדרשי מאחיך שיעזור, אל תרגישי לא נעים מדובר בדיני נפשות. בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2007 16:21 |
|
| |
גבר,
אני מסכימה עם כל מילה שלך כמעט,(לא מסכימה שיש תחרות בין הבנות, אולי אצל הבנים זה כך, החברות אצלנו מאוד מפרגנות, בשידוכים וכן במציאת עבודה).
ואל תחשוב שאני כזו תמימה, לא פניתי לאף אחד שהציע לברר בשבלי דרך הפרטי.
תודה בכל אופן על האזהרה ועל העצות.
נ.ב
פתחתי את האשכול הזה במטרה שיתנו לי רשימת שאלות לברור ולא שיעזרו לי לברר(בנתיים אף אחד לא ממש ענה לי)
|
| נשלח ב-19/11/2007 18:35 |
|
| |
קודם את צריכה לדעת בעצמך מה את מחפשת ואיפה את עומדת ומה הכיוון נשלך כשאת יודעת את זה הרבה יותר קל לחפש מאשר לחפש משהו לא מוגדר ואני אנסה לתת דוגמאות
א האם את רוצה בעל שישב וילמד או שהפוך
ב האם את רוצה בעל "דוס" או לא וכו' וכו' וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2007 19:58 |
|
| |
צויבל,
לפעמים אם יודעים מדי טוב מה רוצים, מצמצמים את הבחירה עד שאין סיכוי למצוא מישהו שיענה על כל הדרישות, זה מה שקורה לפעמים לבחורות/בחורים מבוגרות הם עם הזמן יודעות טוב יותר ויותר מה הם מחפשות והרף שלהם נהיה גבוה יותר ולכן לפעמים כבר קשה להם למצוא כי יש להם יותר ציפיות/דרישות.
יש לי חברה שהיא לא נראית כמו בת שיש לה רשימת ציפיות - שאיפות. וזה נראה שעם מי שהיא תצא ויהיה לה נחמד, היא תוכל להתארס מהר.
אבל אתה צודק שיש דברים שבהם צריך להיות מאוד ברור מה רוצים כמו שברור לי שאני רוצה חרדי וברור לי שאני רוצה בחור שלומד(אבל נראה לי שזה דברים שכמו שהם ברורים לי כך הם ברורים לכל מי שמציע לי (היום זה ברור שכל בחורת סמינר רוצה בחור שלומד,אלא א"כ היא אומרת בפרוש שהיא רוצה בחור עובד))
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2007 10:24 |
|
| |
לדעתי הרעיון לברר מכמה שיותר אנשים הוא ממש רעיון מצוין!כי כשהרוב אומרים את אותו דבר אז זה חייב להיות נכון.לא?!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2007 11:38 |
|
| |
זה ברור שרף ציפיות גבוה מקטין את האפשרויות אבל עם כל זאת לכל אחד יש מה שנקרא קרו אדום שאותו הוא לא עובר ולא מוותר הבנת?
ואת חייבת לבקש מאחיך שיעזור לך כי רק הוא יכול לברר לך באמת
בהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2007 23:08 |
|
| |
אפשר גם לבקש כתב יד וללכת איתו לגרפולוג. (טוב זה בשלבים מתקדמים יותר) ובאמת לבדוק שהבחור יציב וישר. קחי בחשבון שלא תיהיה לך תמונה מושלמת תקווי לטוב ותתפללי לקב"ה שינחה אותך בדרך הנכונה...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2007 23:50 |
|
| |
חמש,
לאחותי יש ניק כאן, ובפעם האחרונה שהיא השתמשה בו, היה לפני שנה אם אנלא טועה.
רק עכשיו נתקלתי במה שנכתב כאן.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2007 14:58 |
|
| |
שלום:)
אני חדשה כאן..
חזרתי בתשובה לא מזמן,
ורציתי לדעת היכן אני יכולה ללמוד ריקודים חרדים..?
אין לי מושג איך רוקדים שם..
יש מישהי שמלמדת את זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2007 16:58 |
|
| |
ברוכה הבאה ליהדות הדתית=)
ריקודים חרדיים?! לא צריך שום קורס. תשתתפי ב2 חתונות ותדעי אותם על בוריים..
|
|
|
|
|