בית פורומים שידוכי חרדים

סקר בשידוכי חרדים!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/11/2007 13:57 לינק ישיר 

מה זאת אומרת "רצה"? ואם אמרת לו שזה לא נוח לך הוא עדיין התעקש?
לא להביא אוטו באופן עקרוני זה נשמע עקרון קריטי ביותר.. ;)
אם אין סיבה מתקבלת על הדעת לבקשה שלו אז זה נשמע קצת מוזר........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2007 14:02 לינק ישיר 

נכון מאוד. הבעיה שזה היה נוח לי מאוד. כאילו טוב מצד אחד אפשר להבין שהוא לא יבוא אליי שעה הלוך שעה חזור.. העניין האוטו בתוך עיר נראה לי תמוהה מאוד. בכל אופן גרב- את רוצה להגיד לי שיצאת לדייט לא מהבית? ואוו!! (לעניין המכונית לא באתי להשוויץ או משו- פשוט זה כורח מציאות לאנשים עובדים ובד"כ אין מכונית אחת רק. אני באמת לא מכירה כאלה בלי אוטו. ואני לא עשירה או משו. אבל אצל חרדים נפוץ יותר שאין אוטו כי פשוט מסתדרים בלי. אבל מה שתגידי=)

תוקן על ידי עשניכרצונו ב- 29/11/2007 14:05:27

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2007 14:12 לינק ישיר 

בטח שיצאתי לא מהבית.. תלוי בסדר יום שלי ובתוכניות. אני משתדלת לא לבטל רק כדי להגיע קודם הביתה. זה מעצבן אותי אח"כ..
למה אני צריכה להיות קודם בבית?
אני לא מתלבשת במיוחד\מתאפרת וכל הבלאגן הזה...

לעניין המכונית (סתם כדי לסגור פינות, זה לא כזה קריטי:)) מה שניסיתי להסביר זה שגם אם יש אוטו, אז נגיד חלק מאלה שיצאתי איתם הגיעו ישר מהישיבה וחזרו אליה, והישיבה שלהם והבית לא קרובים אז לא היה להם אוטו. סתם דוגמא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2007 23:10 לינק ישיר 

(לא?) כן אבל.. לא יודעת יותר רגועים שיוצאים מהבית... עדיין.. ואוו. בחיים לא הייתי מוכנה לצאת ממקום אחר. אפילו לא מבית של חברה אז ברור שלא מלימודים או עבודה.. מעריצה =)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > סקר בשידוכי חרדים!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.