בית פורומים שידוכי חרדים

מקומות מענינים לפגישות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/6/2008 11:47 לינק ישיר 

שמעתי על פגישות בגן חיות.. נשמע מוזר אבל לדעתי יכול להיות נחמד..
לא צריך שכל פגישה תהיה פנסית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2008 20:43 לינק ישיר 

אסיק

בהקשר לבחור שמסתכל על בחורות זרות  במשך הפגישה ,

לדעתי זה מבחן מאוד טוב שבחורה יכולה לעשות לבחור , יש בחורים שיש להם עיניים מאוד גדולות וכל בחורה שעוברת הוא  מסתכל עליה עם מבט  לא רגיל אלא ,,,,,,,  ואם לא מתאים לבחורה סגנון כזה  שתדע עם מי יוצאת , 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2008 21:16 לינק ישיר 

יש לי תיאוריה בנושא (הפרטי שלי).
מדובר היתה בפגישה ארוכה של 6 שעות. בסיומה אשתי חזרה לבית הוריה עם חיוך כזה, שחמי (שהוא טיפוס די אדיש) שאל האם יש צורך להכין הזמנות. כנראה שבאותה פגישה אשתי החליטה לרכוש עלי בעלות והשאלה שלה ביטאה יותר את עניין הבעלות, מאשר את נושא כמו בדיקה של שמירת העיניים שלי וכד'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2008 21:34 לינק ישיר 

אהבתי לשמוע את הרעיונות המגוונים לפגישה.. זה נותן אופי שוני למפגש ומשחרר עוד אלמנטים מעניינים באישיות.. אני בעד.
 בהקשר לבחור שמסתכל...... מסכימה עם אלי. יש בחורים/ות שתמיד מתענינים מה קורה סביבם כאילו מה שיש איתם אף פעם לא מספק.. ויוצא שפחות משקיעים מחשבה ועניין בזה שלידם ברגע שנותנים עניין בסובב אותם.
לדעתי, זה מראה הרבה על האופי.. ויש לתת לזה תשומת לב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2008 23:53 לינק ישיר 

זה לא קשור לאופי ולא קשור לסגנון.
זה קשור ליצרים ובעיקר מולדים.
יש בן אדם שיותר מתפתה, יש שפחות, א"א לשפוט, זה דבר שמאד קשה לעבוד עליו במידה ונולדת עם יצר מאד חזק.
עוד יותר - דווקא בחורים צדיקים ויר"ש שהחושים שלהם מאד עדינים - יכולים מאד להירתע, כי הם לא רגילים לזה.
ודווקא בחורים שיותר התירו לעצמם, וכבר ראו פעמים רבות מחזות כאלו ברחובות ובאתרים השונים - יכולים פחות להתרגש, כי איבדו את העדינות ונהיו יותר מחוספסים, ואני לא חושבת שזה טוב, בדיוק ההיפך.
לא חושבת שראוי ללכת לחוף רחצה מעורב בפגישות, כמו שלא הולכים לשם להתרחץ, גם אסור ללכת לצפות, ומה הטעם לעבור ליד הים ולא להסתכל עליו, או להסתכל ולהיכשל?
ובכלל - אין אפוטרופוס לעריות!

שעות מאוחרות, ימות החורף - בכיף!
חוץ מיזה יש את הטיילת, ורוב החופים הם לא לרחצה.
האווירה אכן מדהימה.
אפשר להנות גם בלי לראות בחורות עם בקיני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2008 00:06 לינק ישיר 

טו בי הפי  את צודקת שזה קשור ליצרים
אבל זה ממש לא מהווה סיבה להבנה ולהתחשבות
אני לא חושב שיש בחור ולא משנה כמה היצרים שלו חזקים שלא מסוגל לשמור על עצמו את הזמן של הפגישה.
ואם הוא לא שולט בזה מה יהיה בדברים אחרים וד"ל .

בכל מקרה אין מה לחפש במקומות כאלה כשיש פעילות בחוף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2008 00:13 לינק ישיר 

קודם כל אני לא נותנת שום לגיטימציה ללכת לחופים כדי לבחון את הבחור. התכוונתי לזה שהולכים בטיילת וגם שם אפשר לראות פריצות, כמו בעוד הרבה מקומות שאינם מחוזות החרדים.

מסתומרת יצרים מולדים?? כולנו נולדנו עם יצר חזק ועל כולנו מוטלת עבודת המידות.

וזה בדיוק המבחן- לבדוק אם הבחור הוא צדיק ויר"ש שנירתע ממראות כאלו ולא מתעניין בנשים הסובבות אותו או אולי הבחור מחוספס מספיק כדי להמשיך לצפות בבחורה ללא כל חשש או רתיעה ממראות אסורות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2008 00:20 לינק ישיר 

אני יכול להעיד שעברנו במקרה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2008 00:27 לינק ישיר 

שרפ, אתה מתנצל בצורה כזו שגורמת רק לחשוד בך..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2008 00:30 לינק ישיר 

על זה נאמר "אשרי מי שחושדים בו ואין בו".
ההתנצלות נובעת כי מסיבות שלא לחשוף פרטים, אינני יכול לחשוף את הסיטואציה/מקום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2008 17:15 לינק ישיר 

כל נושא הטיילת ואזור הים הוא נדוש לא הגיע הזמן לחשוב על משהו מקורי יותר.
לצאת לאיזה שמורת טבע, תרדו ליער ירושלים יש מלא פינות חמד.
בעלי רכבים יכולים להרחיק נדוד להכנס לשבת בשמורת החולה, או בשמורת דן בתחילת המסלול יש פינות ממש יפות לשבת להסתכל ולהנות מיופי הבריאה תרתי משמע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2008 23:55 לינק ישיר 

ליטסיד

בכל מקרה - יכול להיות שברגע הראשון או ברגע מסויים - הבחור כן יתמקד באיזה בחורה, ואי אפשר לשפוט אותו. אני חושבת שאין צורך להביא את הבחור לידי ניסיון, בפרט זוג שמעוניינים לקיים חיי תורה ומצוות עם יראת שמים, שבמילא לא יכניסו לביתם טלוויזיה, עיתונים ושאר מרעין בישין, ויימנעו מלטייל באיזורים בהם חוסר-הצניעות הוא מובהק.

קוטבית

יש אנשים שנולדו עם יצרים חזקים יותר ויש שפחות, יש אחד שיש לו תאוות אכילה, יש אחד תאוות ממון ויש אחד שיש לו תאווה לנשים, לכל אחד במינון מסויים וכל אחד מתחיל להתמודד מנקודה אחרת.
אני התכוונתי בדיוק ההיפך  - תתפלאי שדווקא בחור צדיק ועדין ייפתח עיניים כאשר ייראה פריצות, כי הוא לא רגיל לזה, וזה דיי חדש לגביו.
ולעומת זאת בחור שלא שומר עיניים, דווקא מרב זה שכבר ראה כ"כ הרבה פריצות - דווקא הוא יעבור הלאה ולא יתרגש.

כך שאם בחור מתבונן יותר מידי אז יכול להיות שהוא באמת פרוץ ולא אכפת לו.
או שהוא צדיק והוא מסתכל מרוב הלם.
או שיש לו יצרים גדולים בנושא זה.

ואם לא מתבונן אז או שהוא באמת צדיק או שהוא כ"כ פרוץ שהוא לא מתרגש או שאין לו יצר לזה.
או אפשרות אחרת שכבר ציינו - שמול בחורה הוא עדיין יכול להתגבר ואין זו ההתנהגות הטבעית שלו.

refaelw

אתה צודק, חוף הים בת"א הוא כ"כ נדוש, שלא הבנתי מה ההתלהבות, אולי לירושלמים שבינינו זה משהו מיוחד.
אם כי זו אווירה נפלאה לפגישה שנייה או שלישית.
ולפגישה יותר מתקדמת - מתאימות שמורות הטבע שציינת.
אם כי - צריך לשים לב שלא יהיה רחוק מידי, פגישה לא אמורה להיות טיול שנתי, אבל מב"ב לי-ם או לנתניה זה עוד בגדר הנורמה.

תוקן על ידי 2be_happy ב- 25/06/2008 23:56:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2008 10:24 לינק ישיר 

בס"ד

בדיוק זה הזמן למלא את האשכול.
כשכל החומר יועבר למדור החדש.

תנו סיקור על מקום, אם אפשר גם העלו תמונות של המקום.
אם אתם יודעים על עלות משוערת כיתבו זאת.

בתודה מראש, שימי.

תוקן על ידי אסיק_good ב- 15/07/2008 10:32:01

תוקן על ידי אסיק_good ב- 15/07/2008 10:36:18

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מקומות מענינים לפגישות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.