| נשלח ב-7/5/2008 13:16 |
|
| |
| תיסלם_עידק כתב: |  | אחר הנישואין מתחילים בעיות כלשהם, יש מחוייבות והיא כובלת ביותר, האשה קובעת במובן מסויים לבעל מה לעשות, וכן להיפך, יש חיכוכים יותר בנוגע לילדים וכסף וכדומה, וכל המצב החלומי הוורוד נשכח והיה כלא היה.
לכן יש מקרים רבים בציבור החילוני, (חלק ראיתי במו עיני, אנשים שאני מכיר), שבהם הבחור והבחורה חיים יחד באושר שנים, מתחתנים, והופס- מתגרשים בגלל ריב על משחת שיניים (אמיתי לחלוטין - לא בדיחה), וכיוצא בזה שטויות והבלים. זה מראה עד כמה הנישואים משנים דברים, ואז כמו שאמרו לפני, "דברים שרואים מכאן לא רואים משם".
וכעת לנושא ההורים. ההורים לא אמורים להתערב כלל במערכת השיקולים של הבן או הבת. אבל עצתם חיונית היא לבן או לבת, הם רואים דברים במבט עמוק ונכון ולא מבט אינטרסנטי כמו הבן או הבת, ולכן חשוב מאוד להיוועץ בהם. אתמול דיברתי עם מישהו שסיפר לי איך הבת שלו לא שמעה לו ואכלה אותה, ויש כאלה הרבה.
מאידך הורים שקובעים לבן או לבת מי יהיה בן זוגם באופן שרירותי ומוחלט, הדבר בעיני טיפשות גמורה והתערבות מוגזמת בחיי הפרט שתגרום לילד נזקים גדולים.
כן |
|
תיסלם
אם אתה רוצה להוסיף להעיר על דבריו של מישהו לחץ על הגרשיים שבתוך ההודעה '' לציטוט דבריו,
העתק הדבק שאתה עושה רק מבלבל את כולם,
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2008 15:54 |
|
| |
אין לי כעת זמן לכתוב,
רק רציתי לשאול: "ומה רע בכך?!"
אולי הוא נחוץ מכיון ש....
|