|
|
| נשלח ב-6/5/2008 01:50 |
|
| |
עשית כ"כ הרבה טעויות שצריך אשכול נפרד... מה זה קונקרטי? מה זה פרסונל? מה אמרו לך כששאלת? מה נשתנה שידוכך מכל
עניינך?? אני נשמעת לך ברובד אישי?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 02:00 |
|
| |
א. קונקרטי = ממשי, מוחשי. פרסונל = אדם, ברייה person.
ב. את רוח הדברים שכתבתי לעיל.
ג. לא הבנתי...
ד. קצת נשמעת כעוסה, אני טועה?!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 02:16 |
|
| |
מה הקשר מוחשי למשפטך? person זה לא פרסונל, פרסונל -צוות. מה אמרו לך הלכה למעשה לגבי שידוכים? זה די ברור ששידוך
זהו עניין שלא כשאר העניינים, זו גם ההתיחסות לנושא, כל העסק שעושים מזה...לא? זו אחריות שגדולה מכפי מידותיו של בן
אנוש לבחור את האחד מתוך הביליונים לחיים משותפים עד יש קץ... זהו שלב מסוים ולא חלק מהזרימה. מי שמכיר אותי יודע
שלהכעיס אותי זו משימה. לא עמדת בה הפעם.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 02:26 |
|
| |
א. ההשתדלות צריכה להיות ממשית לכל בנ"א ובנ"א בצורה שונה.
ב. צודקת, צ"ל פרסון (כתבתי את התגובה הראשונה תוך כדי נסיעה...).
ג. שידוך אכן זה עסק רציני - אך יש החלטות גורליות לא פחות, נסחפת קצת...
ד. לי נראה עכ"פ שהצלחתי בלי להכיר אותך...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 02:48 |
|
| |
וזה נראה שאתה עדיין מנסה, שמחה לאכזב אותך...
אני עדיין מאמינה שבעז"ה כשאתארס זה יהיה מחוסר ברירה-כשלא תהיה הילה לסגת. אבל לאמר על בחור שאותו אני בוחרת,
לשלוף מישהו כשברור שיש עוד אלפים כמותו וטובים ממנו-קטונתי. ולא ענית מה נענית. (לגבי השתדלות בשידוכים)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 09:23 |
|
| |
צ"ל 'עילה'. כבר השבתי על שאלתך זו, ע' בדברי לעיל.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 10:24 |
|
| |
חברה למה אנחנו מסתבכים. השתדלות מהי ? יש בו רמות שונות כל אחד על פי דרגתו. מה שברור הוא שהמשותף הוא מאמץ כלשהו מצידנו לעזור לעצמינו בדרכים המקובלות .(שהרי הקבה הנהיג טבע מסויים בעולם). יש אחד שבשבילו השתדלות היא תפילה בלבד, השני פניה לשדכנים ועל זו הדרך. העיקר שלא נשכח את חלקינו באחריות הזו. הקבה מזווג זיווג ואל לנו לשקוע בייאוש דכאון או מרה שחורה. נשים מבטחינו בו תוך כדי שנעשה את חלקינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 11:06 |
|
| |
יפה משתוקקת! הוצאת לי את המילים.
|
|
|
|