|
|
| נשלח ב-29/6/2008 00:00 |
|
| |
בחור מעם.
אני גם נמצא כעת במצב שאתה עומד שאחד מחברי הטובים ביותר לא פוזל אלא התחיל כבר לגלוש החוצה. אני בכל מצב לאחר התייעצות עם כמה ממחזירי התושבה הייתה לא להתריס ולא לדבר איתו על זה בכלל אלא אם הוא ידבר ולהשאר איתו חברים בלב ובנפש כמה שיותר ולדאוג לו עד לרגע שתתחיל להרגיש הוא כבר מנסה להגליש אותך ואז תנפנף אותו יפה מאוד
אבל כל זמן שזה לא כך תשמור איתו על קשרים כמה שאתה יכול לא בשבילך אלא בשבילו שאם הוא ירצה להתחרט יהיה לו לאן לחזור ועם מי לדבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2008 13:58 |
|
| |
חשבתי כמוך,
אבל כיצד תדע מתי אתה מתחיל להסחף, מכיון שאם אתה מרגיש אתה לא נסחף ואם אתה כבר מתחיל להסחף אתה משוכנע שכך היה מאז ומעולם,
|
|
| נשלח ב-7/7/2008 15:15 |
|
| |
ילד אהוב לא בורח -ברוב המקרים זה נכון.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2008 15:29 |
|
| |
ויטמינוש, טוב שאמרת 'ברוב'.. לא חסר סיפורים קשים על ילדים אהובים שברחו מהקן המשפחתי החמים והאוהב לתוך הרחוב המלוכלך.. היום, אין ביטוח לאף אחד.
ואסור לדבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2008 15:32 |
|
| |
מי שבאמת ידוע מה היא אהבה אמיתית וחש אותך אכן לא בורח,
אבל מה לעשות שלא כולנו יודעים מה היא?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2008 15:43 |
|
| |
אני חושבת שלא כל אחד מצליח לחוש אותה- את האהבה.
אהבה בין הורים וילדים- זו אהבה אינסופית. והנחת זה הדבר הכי שאפשר בשביל לשמח אותם.. והכאב שילד מעולל להוריו זה הדבר הכי מצער ופוצע שיכול להיות..
לעיתים ילדים רואים את עצמם (זה טבעם- אגוצנטרים) והעולם החיצוני והצבעוני מוציא אותם אותם מדעתם, והם עושים דברים בלי לחשוב הרבה.. זה לא חייב לבוא כתוצאה מחוסר אהבה..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2008 16:45 |
|
| |
הדגשתי ב-ר-ו-ב {שפרושו לא כולם} כי אני אישית למדתי בכיתה עם ילדה שנראתה בסדר גמור ועכשו אחרי כמה שנים היא נראת מזעזע {היא השתנתה אחרי החתונה "בעזרת"בעלה}-וזה לא היה בעית האהבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2008 16:49 |
|
| |
תפרטי בבקשה מה את מתכוונת בעזרת בעלה....
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2008 17:11 |
|
| |
לקבל אותו כמו שהוא-
לא להטיף שום דבר
לא לנסות להחזיר אותו למוטב
להתנהג כאילו כלום לא קרה- וכשקורה משהו אז לומר שזה לא נעים לך וכו'.
הקיצור הוא לקבל אותו כמו שהוא,
זה הדבר שהחזיר כמה מחברות הטובות שלי ואפילו אותי.
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2008 17:37 |
|
| |
בדיוק זו הדרך הנכונה ....כמו שאומרים מצוות ואהבת לרעך עם כל החסרונות ותמיד רק לראות הדברים הטובים...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2008 21:42 |
|
| |
בעזרת בעלה ז"א שהבעל הוא השולט בביתה ולצערינו הוא "פוזל" לצדדים ולכן היא מתלבשת ומתנהגת כמו שהוא רוצה וזה נובע מזה שהיא לא מספיק עצמאית אלה תלותית בו מאוד ועוד משהו היא משתנה עם כל רוח שתעבור לידה לצערינו זה אומר שאם היא היתה לדוגמא מתחתנת עם בחור טוב היא היתה שונה-זה ברור! כמובן שיש לה כמה אחוזים מההשמה היא הייתה צריכה להגיד לו שזה לא מתאים לה/להלכה ועוזבת אותו אבל כמובן שאי אפשר לדון אדם עד שתגיע למקומו-ושלא נגיע.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2008 14:06 |
|
| |
חברה גלשנו מהנושא,
אם הבעל רוצה אז לא צריך לסייע............
אפשר לפתוח דיון ע"ז
|
|
|
|
|