|
|
| נשלח ב-29/6/2008 14:35 |
|
| |
אז הם יאבדו את הבת שלהם לגמרי,
גם מבחינה רוחנית וגם מבחינה גשמית, הם לא ירגישו שזאת הבת שלהם שהם גידלו אותה חינכו אותה והשקיעו בה כ"כ הרבה.
|
|
| נשלח ב-29/6/2008 14:40 |
|
| |
אבל אני מסבירה לך שאני מתלבשת צנוע ! אבל לא חניוקית.......
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2008 14:46 |
|
| |
מה זה צנוע?!
מי מחליט מהי צניעות, את חושבת שצנוע זה כך וההורים חושבים שצנוע הוא קצת או הרבה שונה,
יש אשכול של המקשיב על כל היחסים של ההורים והילדים,
אם את מסוגלת לענות על כל השאלות בצורה אמיתית אני מרים ידיים,
תוקן על ידי בחור_מעם ב- 29/06/2008 14:48:39
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2008 16:13 |
|
| |
בחור, לא להגזים.. היא עדיין צנועה והם לא אמורים להרגיש שהם מאבדים את הבת. אם יש לה עקרונות וקווים אדומים שהיא קבעה לעצמה. מה לעשות.. אילו הם החיים.. א"א כל הזמן לעשות חשבון להורים. בכ"ז הם כבר בוגרים, יש להם פחות התמודדות עם היצר ואנחנו יותר מנסות ללכת על הגבול- איפה שמותר.. (תאמת בנות, לא?).. זה דורש מאיתנו יותר שימת לב ויותר משמעת עצמית אבל זה חלק מהבגרות שלנו וא"א לחסום את זה.
ו..פה בחור, נתת להורים מידיי להיכנס לחיי הילד מעבר לתפקידו.. הרי דיברנו שתפקידו לחנך ולייעץ אבל לא לכפות את דעתו. (כמובן שמדובר בילדים בוגרים שעומדים על דעתם..)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2008 12:13 |
|
| |
מגיל מסוים הורים משרטטים את המפה, נותנים אותה לילד ביד. אבל לא לוקחים ומוליכים אותו בשביליה.
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2008 13:31 |
|
| |
ומה עושים כאשר ההורים לא מספיק חכמים בענין זה וממשיכים "לייעץ" עד כדי משיכה באוזניים,
נכתב בהשפעת שיחה ארוכה עם חבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2008 13:36 |
|
| |
אין מה לעשות. כיבוד הורים נשאר כיבוד הורים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2008 14:35 |
|
| |
עברתי על שלושת הדפים , ואני נזכרת בהערות שקבלתי תחשבי איך בחורים מסתכלים עלייך ?
את מושכת את תשומת ליבם הם עלולים לחטא בגללך !!! מי בסוף חזרה בשאלה אחותי הצדקנית שתמיד דאגה שבחורים לא יסתכלו עליה. "סוף מעשה במחשבה תחילה "
י
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2008 14:35 |
|
| |
וזה ראיה ל???
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2008 15:07 |
|
| |
אחותך הצדקנית חזרה בשאלה ....כי רק דאגה שהבחורים לא יסתכלו עלי'ה ....אם הייתה דואגת קצת לעצמה ..זה לא הי'ה קורה....סוף מעשה במחשבה תחילה
|
|
|
|
|