בית פורומים שידוכי חרדים

האם זה הוגן/נכון לבקש.....

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/9/2009 23:06 לינק ישיר 

הדברים שלך מדברים בעד עצמם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2009 23:09 לינק ישיר 

יפה לך שהגעת להכרעה בלא חרטה לאחריה..
ראשית, אם זה לא מאוד מפריע לך, אזי אין לך שום סיבה להתעקש על בחור שלא מעשן, הסיבה בגלל הכסף.. זו סיבה מאוד שולית, לא נראה לי שיש להתחשב בה, במיוחד לאור העובדה שסכנת הבריאות שלו הרבה יותר חשובה.
ולעצם העניין...
כיום (טוב, אולי זה רק אצלי בישיבה) ישנה מודעות הרבה הרבה יותר גבוהה להזק הסיגריות, וכיום כבר לא מצוי מה שהיה פעם שבחורים היו מעשנים לרוב.
גם החתנים כבר לא מחלקים סיגריות, אלא רק טופים\סוכריות (עד לפני שנתיים אפילו היו מחלקים גם סוכריות וגם סיגריות..)
אם הבחור בכל זאת מעשן, אולי זה אומר "דרשני" בתחומים נוספים בחייו.
בכל מקרה, סומך עלייך שתגיעי לשיקול נכון
שיהיה לך בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2009 23:46 לינק ישיר 

לא מורידים בגלל כזה דבר....... אם הכל מתאים חוצמיזה.... זה יעבור אם הוא באמת אוהב אותך ואכפת לו מימך הוא יעשה הכל למענך.....(מקווה בכולופן....) ואם לא..... זו ההיזדמנות שלך בסכ"ה לבדוק מהי רמת הקשר שלכם כי בחור שרוצה בחורה.... יעשה הכל למענה.... בחורים....תתקנו אותי אם אני טועה.....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/9/2009 00:39 לינק ישיר 

אני יכול להגיד מזווית הראית של בחור מעשן שזה דבר טוב ונחמד אבל אם גבול. וכל אחד מפסיק בסוף השאלה מתי ואיך. ועדיף שתתני לו להבין לבד מאשר שיעשה את זה מתוך כפיה.

אני אישית בכל מקרה מתכונן ביום האירוסים שלי עוד באולם להגיע לכלתי ולהביא לה את הקופסה ולהגיד לה זה המתנה שלי ובזה אני מתכוון להפסיק.

אני כבר הפסקתי לתקופה ארוכה מאוד כמעט שנה. אני מקווה שכך זה יהיה בביצוע ולא יקרה מצב שהיא תגיד לי כשאני יביא לה אין לי בעיה שתמשיך כי אז אני יצא דפוק מכל הכיוונים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2009 00:51 לינק ישיר 

היא תעריך אותך מאוד אם תעשה את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/9/2009 01:45 לינק ישיר 

אם אתה מסוגל להפסיק לעשן, למה לחכות ליום הארוסין? לא חבל על הבריאות בנתיים?

"לא כל פלפל ממולח
ולא כל כרוב הוא גם מלאך...!"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/9/2009 09:23 לינק ישיר 

אברימלהה כתב:

אני יכול להגיד מזווית הראית של בחור מעשן שזה דבר טוב ונחמד אבל אם גבול. וכל אחד מפסיק בסוף השאלה מתי ואיך. ועדיף שתתני לו להבין לבד מאשר שיעשה את זה מתוך כפיה.

אני אישית בכל מקרה מתכונן ביום האירוסים שלי עוד באולם להגיע לכלתי ולהביא לה את הקופסה ולהגיד לה זה המתנה שלי ובזה אני מתכוון להפסיק.

אני כבר הפסקתי לתקופה ארוכה מאוד כמעט שנה. אני מקווה שכך זה יהיה בביצוע ולא יקרה מצב שהיא תגיד לי כשאני יביא לה אין לי בעיה שתמשיך כי אז אני יצא דפוק מכל הכיוונים.

מי מבטיח לך בחורה שהפסקת העישון תהיה המתנה הגדולה שתשמח אותה, אולי לבחורה שלך עישון לא יפריע כלל?

ואם הסיבה שלך לעישון העכשוי הוא החסרון של בת הזוג שלך בחיים, מה יהיה ברגעים של קושי איתה וכדו'?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2009 18:11 לינק ישיר 

כמה גברים אתם מכירים שהיו מעשנים באופן קבוע והפסיקו לעשן לחלוטין ביום אחד בגלל חתונה או ארוסין?   
כמובן אני מתכוון להפסקה סופית בלי לחזור אחרי חצי שנה או שנה, לעניות דעתי מי שרוצה להפסיק באמת זה יבא מהחלטה פנימית בלי קשר לתאריך או מאורע כזה או אחר.                                                                 
ואני לא מציע לבחורה שבונה על חתן שלא מעשן, לקחת את הסיכון שהוא לא יעמוד בזה, כי זה לא קל, אם אתה רציני בקטע אז למה שלא תפסיק חצי שנה קודם רק  כדי להוכיח?

תוקן על ידי תיסבוך ב- 29/09/2009 19:08:25

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > האם זה הוגן/נכון לבקש.....
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.