| נשלח ב-25/8/2008 16:18 |
|
| |
במקום להסית ולארגן מסירות ( הלשנות ) כנגד מפוני גוש קטיף ונסיונות להשתלט על המועצה. עדיף שנציג השמאל הקיצוני שסולק כבר מכמה קהילות וישובים יקח את הרגליים ויעזוב אותנו לחיות בשקט.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2008 18:44 |
|
| |
אדון קינטור, אין לי מושג מי אתה, אבל אני מנחש שיש לך אינטרסים בישובינו
ולשאלתך:
הישיבה ותלמידיה הם לא מפוני גוש קטיף, הם גורמי הנזק הכי גדול למפונים באמת, תלמידיה שדדו ביד בנימין שטחים תחת השם "מפונים לא זכאים" ממפונים אמיתיים שגרו עשרות שנים בגוש קטיף עם משפחותיהם ועכשיו זרוקים בגללם בניצן, חלקם זכו במכרז לא למטרת תושבות אלא למטרת סיפסור ורווחים, (עפ"י מכרז ממי האחרון רק לתלמידי הישיבה היתה אפשרות להשתתף במכרז http://www.mmi.gov.il/PirsumMichrazim/getImage.asp?misMichraz=2192007%EE%F8&misRatz=1&ReadChoveret=true ). כל שטח נמכר בממוצע של 300.000 ש"ח (כולל פיתוח) רק עבור השטח ומבדיקה שעשיתי לפחות 50 שטחים כאלה נמכרו לאברכים ובחורים מהישיבה.
תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 25/08/2008 19:34:00
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2008 13:34 |
|
| |
שוחחתי עם ראש המועצה אלי אסקוזידו, לטענתו אין לו שום קשר והוא לא ידע על הבאת המבנים הבלתי חוקיים וטענת תלמידי ישיבת תורת החיים היא עלילה זדונית, לטענת פקח הועדה מר הרשקו הוא מוציא צווי הריסה והוא יבדוק שוב את המקום, גם הוא מאשר שאין לראש המועצה קשר להבאת המבנים.
עד היום הובאו ליד בנימין ללא שום היתר כבר עשרות מבנים לא חוקיים ואל אף שהוצאו צווי הריסה לחלק מהמבנים כבר לפני למעלה משנה שום קראוון לא פונה או נהרס, אדרבה, מידי כמה שבועות מתקיים מבצע התיישבות חדש ביישוב ללא שום טיפול ע"י הגורמים המתאמים.
מצורף המכתב ששלחתי ליו"ר הועדה האחראי על החוק בנושא, לפני פניה למשטרה ולבית המשפט.
לידיעת מר קינטור עפ"י בד"צ העדה החרדית אין בפניה לרשויות החוק בנושא בניה שום חשש של הלשנה או מסירה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2008 23:35 |
|
| |
לכבוד איציק בלוי.
הייתי שמחה לדעת מדוע מפריעים לך המבנים של האברכים?
אלה הם בתים של אנשים יקרים הלומדים תורה והמשכורת שמדינה מספקת להם בקושי מספיקה למחיית אויר לנשימה.
אפילו לנוף של יד בנימין אינם מפריעים שכן הקראוונים האלה ממש מוחבאים אי שם בירידה לבית חלקיה מאחורי האלמורים. (צריך ממש לחפש אותם, אא"כ יש לך שם מכר כלשהו)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2008 12:52 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2009 18:03 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2012 18:22 |
|
| |
כל הכבוד לאסקוזידו, ג'בליה פונתה והשטח נוקה. מעניין מתי הישיבה תקבל גם את השטח הזה וכמה זה יעלה לנו. (בטח אלו ההקצבות החדשות בתברים החדשים שאושרו השבוע במועצה כשנציג הישיבה מאשר אותם)
אין ספק שיש לנו ראש מועצה שבטוח שהתושבים שלו אדיוטים ולכן מרשה לעצמו להעביר קרקעות וכספים לישיבה ללא חשש.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2012 00:54 |
|
| |
וואי. אני קוראת ולא מאמינה. כמה שינאת חינם. למה לעורר את הרשויות? הם סך הכל רוצים לגור ליד הישיבה.
אני לא תושבת המקום, במקרה נכנסתי לפורום, אבל אני מתארת לעצמי שאשתך וילדיך ואפילו אתה לא אהודים במקומכם. אתה פוגע בכל כך הרבה אנשים, למה? בגלל מליון וחצי שקל?
|
|
|
|
|