אלו תוצאות הסקר עד כה,על מה התוצאה מצביעה? מה הדבר האהוב עליכם ביותר לעשות בחופשה? לסוע לים או בריכה 23% ******* type=text/> /**/ var i1; function prog1() { ("pb1").innerHTML=""; ("pb1").style.width=0; i1=0; timedProg1(); } function timedProg1() { if (i1<=(69)) { ("pb1").innerHTML=parseInt(i1/3)+"%"; ("pb1").style.width=i1+"px"; // simulates some lengthy processing var j1=0; while (j1<=100) j1++; setTimeout("timedProg1();", 20); i1++; } } prog1(); > להנות ממסלולים ואתגרי כח 36% ******* type=text/> /**/ var i2; function prog2() { ("pb2").innerHTML=""; ("pb2").style.width=0; i2=0; timedProg2(); } function timedProg2() { if (i2<=(108)) { ("pb2").innerHTML=parseInt(i2/3)+"%"; ("pb2").style.width=i2+"px"; // simulates some lengthy processing var j2=0; while (j2<=100) j2++; setTimeout("timedProg2();", 20); i2++; } } prog2(); > להנות מחברה וחברים 23% ******* type=text/> /**/ var i3; function prog3() { ("pb3").innerHTML=""; ("pb3").style.width=0; i3=0; timedProg3(); } function timedProg3() { if (i3<=(69)) { ("pb3").innerHTML=parseInt(i3/3)+"%"; ("pb3").style.width=i3+"px"; // simulates some lengthy processing var j3=0; while (j3<=100) j3++; setTimeout("timedProg3();", 20); i3++; } } prog3(); > לשבת בבית ולהנות עם המשפחה 18% ******* type=text/> /**/ var i4; function prog4() { ("pb4").innerHTML=""; ("pb4").style.width=0; i4=0; timedProg4(); } function timedProg4() { if (i4<=(54)) { ("pb4").innerHTML=parseInt(i4/3)+"%"; ("pb4").style.width=i4+"px"; // simulates some lengthy processing var j4=0; while (j4<=100) j4++; setTimeout("timedProg4();", 20); i4++; } } prog4(); > המשאל ותצאותיו אינם מהווים מדגם מייצג. המשאל נערך בקרב 22 מצביעים.
כמו שאני תמיד אומר: החופשה תפקידה לעייף את הגוף ו(עי"כ)לרענן את הנפש.. _________________ גילו ברעדה...
אחי שלי? אוקיי.
זה מזכיר לי משו .. אבא שלי אמר פעם בטעות לאיזה ערבי "אח שלי"...ההוא התלהב.......
זה כבר כמעט קשור לפאדיחות,
שום פדיחה...שיקפוץ הערבי...היה מת להיות דוד שלי.......
האמת שהערבי הוא דוד שלך , לאברהם היה שני בנים - יצחק וישמעאל...
הוא דוד שלי בדיוק כמו שאני אחותך................
מגיע לך מזל טוב מבריקה המשפחה התפשטה והתרבתה דודים אחים...כן ירבו