בית פורומים שידוכי חרדים

4 ימים לפני החתונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/11/2008 15:10 לינק ישיר 

שיקולים כמו מה? היא הפסיקה לאהוב אותי כי היא בלחץ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/11/2008 15:14 לינק ישיר 

מתיס יגיד לך.
יכול להיות שלא רצים לבטל חתונה ואולמות וכו' וכו' רק בגלל תחושת בטן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/11/2008 15:19 לינק ישיר 

שיקולים כמו לחץ חברתי . לא ידוע והדגשתי את זה שהיו לה חברות שהם בגדר הרסניות אפילו הוריה הודו לי בזה . מה שבטוח שהם הסתירו ממני את זה הם מנעו ממני לדעת . וכל בעיה שהיתה להם הם פשוט ניסו לישב אותה בדרך של התקשרות לרב בישיבה ושהוא ידבר איתי . אני סיפרתי מאוד בקצרה את הכל . הרבה החסרתי כי קשה לי אישית לכתוב ולדבר על זה . אני יכולתי לבטל ורציתי לבטל אך דווקאתי באמונה שלי שהכל ישתנה .ניסתי לחשוב על הכל מלמעלה . מה אני אגיד מה אני אספר . מי יבין אותי ומי לא . הרי במגזר שלנו זה ידוע שביטול חתונה זה כתם ומי שיחלוק על זה אז הוא כנראה לא מודע למצב . אני אישית שלא ביטלתי את החתונה אני מרגיש כמה שזה פוגע בי גם היום . אפילו שהיתי הכי בסדר הכי טוב .אבל זה פוגע ניסתי במילה אחת למנוע את הקרע ושמחתי שהקרע לא בה ממני אבל מצד שני זה פגע בי אישית חזק זה רופף את התחושות שלי ואת האמונה שלי באחרים . היום אפילו שחלפה שנה ורק לאחרונה חזרתי לשמוע שידוכים   אני עדין מפחד . אני אומר לעצמי אולי יש דרכים אחרות .. אך כרגיל הקיר הוא גדול גבוה ועבה אני מנסה לחדור בתוכו . קצת הצלחתי אבל דרך השער אני מנסה לעבור את הבירוקרטיה של זה . { המילה החזקה שיש בזה על תנסה לדון אדם עד שתעמוד במקומו} חייתי בפחד 
 תודה ומהשך יום טוב 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/11/2008 16:32 לינק ישיר 

א. מקווה שאתה בסדר כיום. (זה קיצ'י להשתתף בצער, אבל באמת לא נעים שמבריזים לך מחתונה)

ב. בקשר לפסיכולוג, לא רואה בזה בעיה רצינית. הרבה אנשים הולכים על שטויות לפסיכולוג. מרוב טכנולוגיה וWEB 2.0 אנשים איבדו את הכושר להקשיב, לכן יש אנשים שהולכים לפסיכולוג שיקשיב להם. וכיו"ב.

ג. תמוה לי איך לא ידעת מראש מי החברות שלה. אתה יכול לדעת 20 דברים על בחורה רק לפי הצורה שהיא עונה לטלפון, ולפי עוד אלפי פרטים קטנים. בדיוק לכן תלמידי חכמים ניחנו ב"טביעת עין". ואגב גם מי שלמד מספיק ויודע איך ללמוד, בדרך כלל ניחון בזה. למרות שהוא לא תלמיד חכם של ממש מסיבות כאלה ואחרות. תבדוק את הנושא.

לסיכום נשאר רק לאחל שתרגיש טוב. לא יודע אם תתחתן, לא יודע אם לא. ואם תתחתן, לא יודע אם יהיה לך טוב, לא יודע אם לא. ואם יהיה לך טוב, לא יודע אם זה באמת יהיה טוב להתפתחות שלך, לא יודע אם לא. אבל תזכור שאתה מה שאתה, ולא מה שאיזה אדם אמור להשלים אותך. (למרות שזה נשמע יפה בהכנה לנישואין ש-2 אנשים משלימים אחד את השני וכו')

ותשתדל לא להאמין באנשים, כמו שאמר הפתגם "אל תאמין באשתך עד יום מותך. באשתך אמרו קל וחומר באשת אחרים".

בהצלחה,

החותם לכבוד התורה, לומדיה, דורשי צפונתיה, וצוללי עמקיה,
אני הליטאי.

<משתתף איתך בצערך>

~~ "אני המנגינה שלכם..." ~~

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2008 17:25 לינק ישיר 

אני חייב לציין שהתחברתי מאד מאד לסיפור שלך, ואני אגיד לך גם למה.
לי היה סיפור מאד מאד דומה, אולי בהזדמנו אני עוד אספר אותו, סה"כ עכשיו אני ממש חדש פה. רק שאצלי בניגוד אליך היו כמה "רבנים" (וסליחה על הזלזול) חכמים שניסו לבטל כל הזמן את ההרגשה הלא טובה ודחפו את שתינו להתחתן.. והיום אני גרוש!!!

סיפרת לי ש1+1=2 אבל לא סיפרת לי ש1-1 זה להיות לבד...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/11/2008 17:57 לינק ישיר 

תוקן על ידי 20sweet ב- 16/11/2008 18:08:58

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/11/2008 18:50 לינק ישיר 

שלום לך . החכם אשמח לשמוע את סיפורך רק תזכור . שהכל מלמעלה . ואני נותן אמוני ברבנים
כי דעת חכמים חשובה  מאוד . ובפרט ברבנים שיודעים לחזור ולאמר טעינו . בכל אופן שהיה לך הרבה הצלחה וברוכים הבאים לפורום תהנה .

" מה תמר זה אין לו אלא לב אחד . אף ישראל אין להם אלא לב אחד אלא לאביהם שבשמים "

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/11/2008 19:10 לינק ישיר 

מתיס לפי הכתבה והתגובות שלך אני חייב לציין שאתה בחור נורא איכותי ושביא הפסידה פה בגדול משהו מאוד מיוחד ויקר . ואין לך מה לדאוג פשוט הקב"ה ידע מה מעלתך והציל אותך ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2008 19:12 לינק ישיר 

ישיבאיש צודק , הכל משמיים ,מגיע לך משהי הרבה יותר טובה ממנה !

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/11/2008 19:14 לינק ישיר 

סוויט צודקת ! רהבה הרבה יותר טובה ממנה ז"א במילים אחרות - את סוויט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2008 19:16 לינק ישיר 

?!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/11/2008 19:18 לינק ישיר 

אם סוויט אמרה שאני צודק מי יכול להתווכח בכלל ??!!!! -לית מאן דפליג = אין מי שחולק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2008 21:40 לינק ישיר 

מתיס, אתה צודק. גם לי חשובה מאד דעת רבנים. אולם בדגש על מה שאמרת רבנים שיודעים לחזור ולומר טעינו... אני בכוונה כתבתי רבנים במרכאות כי אלו היו אנשים שנקראים רבנים אבל לא ממש כאלה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/11/2008 01:51 לינק ישיר 

חבריה אתה אחלה באמת הלוואי שתמיד היה לבכם שמח

" מה תמר זה אין לו אלא לב אחד . אף ישראל אין להם אלא לב אחד אלא לאביהם שבשמים "

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > 4 ימים לפני החתונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.