בית פורומים נוער חרדי

עם דימדומי חמה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/12/2008 13:30 לינק ישיר 
עם דימדומי חמה

כאשר אתם מסתכלים על ההודעה הזאת. על האורך, על הסגנון, על הניסוח, ועל העיתוי, חלקכם בטח חושבים: "עוד הודעה שגרתית של בחור מעם", חלקכם אולי חושבים: "בחור מעם החליט לשפוך", וחלקכם כנראה חושבים: "משהו עבר על הבחור". אז זהו שלא! זו לא הודעה שיגרתית, ולא החלטתי לשפוך, אבל כן, עבר עלי משהו, קיבלתי החלטות, והחלטתי לשתף אתכם בהן.

רבים מכם השפיעו עלי, יש שני מכתבים שקיבלתי בעבר שאני שומרם קרוב לליבי, כל מכתב מפני סיבתו הוא,
במכתבים גיליתי מה אנשים חושבים עלי, איך אנשים מביטים בי, כיצד אני משתקף בעיני החברה והעולם.
בתחילה נדהמתי! הזהו האדם שאני מכיר כך וכך שנים?! הזהו הבחור?!.

ראיתי את הערכה שיש שמעריכים, ראיתי את האהבה שהקרנתם עלי, ראיתי את הדאגה הכנה. ראיתי את הנפש הבטתי אל הלב.

לאור כל הנ"ל ועוד רבים שא"א לפרטם החלטתי - תאמינו או לא, אבל לאחר כברת הדרך הדי ארוכה שעשינו יחדיו
לפרוש מהחיים הנטיים !!! <לא לגמרי בשלב זה, וכנראה תראו את הניק מידי פעם>.

את חלקכם זה ישמח, לחלקכם זה לא יזיז ולחלקכם <אני מקווה שלא> זה גם קצת יכאב. <בס"ה היינו יחדיו מעל שנה.>

אמת, ישנם דברים שעשיתי בנט שיכול אני להרים ידי אל על, ולומר עשיתי זאת! ואף אקבל שכר ע"כ.
<ומטבעם של דברים> ישנם דברים שכנראה לא אקבל ע"כ שכר.

מטיבעי אינני אוהב פרידות לכן לא אאריך במילות הפרידה.

אנסה לסגור כמה קצוות:
ראשית אודה לכל אחד ואחת שנתן/נה לי את ההרגשה הכייפית של להיות שייך, להיות חלק, ולהיות שווה בין שווים. תודה.

תודה כנה ואמיתית לכל אלו שנתנו את הרגשה של להיות נאהב, אהבתכם עודדה אותי בשעותי הקשות. אהבתי מסורה לכם.

תודה לאלו שעמדו בפרץ הזהירו והתריעו מפני הסכנות והקילקולים שבדרך, תודה גם לכם.

תודה לאלו שהפקידו אצלי סודם, תודה על האמון והבטחון. סודכם סודי.

תודה לאלו שנתנו מבט מעריך יותר על עצמי גרמו לי להבין שאינני מעריך מספיק את עצמי. תודה לכם.

תודה לאלו שהיוו לי חברה בשעותי הבודדות, הייתם לי כאחים. תבורכו.

תודה מיוחדת לבחורים היקרים שהחכימנו בדברי חז"ל ודברי תורה, והרבו פעלים לתורה. יישר כחכם.

תודה מיוחדת לבחורות שהחכמוני במילי דעלמא ובטוב לב גילו את עיני ברזי העולם הנשי, חן חן.

<אני מרגיש שהגדשתי את הסאה בתודותי אך איני מסוגל שלא להודות>.

תודה אחרונה וחביבה לאלו ששמרתם את מכתביהם והם אלו שהיוו את ה"מכה בפטיש" בהחלטתי. תברוכו באהבה.

תודה לאחת מיוחדת שנתנה לי בטוב לב ונפש חפצה מבט בוגר על החיים, בפרספרקטיבה אחרת ממרום שנותיה, נהנתי ממך עצה ותושיה. תודה ענקית.
<לאלו שבטח קופצים, היה זה קשר של נותנת ומקבל - כביכול רב ותלמיד-, ואני נגד קשר נטי בין בחורים לבחורות!!>

אולי זה המקום לבקש בקשה קטנה, במשך שלחתי וקיבלתי אלפי הודעות, אולי פגעתי במישהו או שלא נזהרתי בכבודכם כראוי אנא סילחו לי,

תודה וסליחה גדולה מאיש יקר, האיש שעזר לי לעלות ולהתעלות מעל עצמי "המקשיב" על העזרה והתמיכה, ועל העיתוי של ההודעה שאולי עלולה לפגוע בנכחות בפורום, סליחה. ותודה.

זה נראה כמו פרידת נצח ח"ו, נסחפתי קצת הא?
דעו לכם כל המכתב הזה נכתב בלי טיפת ציניות בדם לבי ובאהבה אמיתית.
הבחור שמתבא תחת הניק.
בחור_מעם

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2008 09:42 לינק ישיר 

כשהעיניים קוראות הלב נדהם.
לא צריך להיות חכם כדי למשש בין השורות את האדם
הרגיש שבך. המיוחד כ"כ.

ההערכה רק גוברת!
המקום שלך יחסר כאן, נראה לי שזה כבר.

מאחורי כל בחירה קיימת מטרה. מברכת אותך בהמון הצלחה!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/12/2008 14:19 לינק ישיר 

בחור_מעם אהובי,

הפורום חייב לך הרבה מעבר למה שאתה חייב לו, העלת את הפורום טפח ושניים מעל היכן שהוא אמור להימצא,
תודה לך,
והמון הצלחה בדרך העולה בית קל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2008 23:57 לינק ישיר 

בחור מעם אני גאה בך ! זה ידוע שזה בכלל לא קל להתנתק מהנט !
יישר כוח גדול !
נתגעגע ....
בהצלוחס .....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/12/2008 15:24 לינק ישיר 

אשריך בחור מעם!!! אתה עושה את מה שצריך לעשות!
תחסר לכולנו אני בטוחה
המון הצלחה בהמשך הדרך............

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/12/2008 23:56 לינק ישיר 

אשרי חלקך!! החלטה לא פשוטה כלל וכלל..
המון המון הצלחה בהכל!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2008 16:23 לינק ישיר 

כל אמת יפה בפני עצמה
ועל דברים כגון אלה אני אומרת "איש צדיק באמונתו יחיה"
אז מה,
אם אתה רואה את התגובה הזאת הרי שקצת היה קשה לך לעמוד בפיתוי, או שאתה רק מתחיל להתגבר עליו,---

בכל מקרה,
אני מאחלת על ההחלטה
שתיטיב איתך ככל האפשר

ד. שחר

"תורת אמת היא תמיד מעניינת, אך אין מגייעים אליה אלא אחרי שמואסים בגשמיות שעלי האדמות" [ד. ז.]

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > נוער חרדי > עם דימדומי חמה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext