|
|
| נשלח ב-10/12/2008 23:03 |
|
| |
ראשית גם אם מוציאים מהראש, תמיד יש דברים שנכנסים לראש, כי פתאום תפגשי גבר מעניין או נאה והוא יעמוד לך בראש.
הפתרון לזה הוא לראות את הטוב שבבן הזוג הנוכחי.
שנית, אני מבין שאת נשואה באושר, אך העמידה בראש היא בבחינת השוואה ולא חרטה על הצעד של הנישואין.
אני מציע שתשבי עם עצמך ותחשבי לאחר התקופה שעברה למה לדעתך החבר שלך לא היה מתאים לך לנישואין. בעברית פשוטה תשללי אותו!!! (כעזרה שמעתי שהליטאים אוכלים שרויה בפסח רח"ל).
עם בעל טוב מצד אחד וחבר לא מתאים, בטוח שאת תעשי את הבחירה הנכונה. זה שלא תשכחי, תני לזמן לעשות את שלו, אבל כל פעם שתזכרי תחשבי טוב שהתחתנתי עם בעלי ולא איתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2008 09:30 |
|
| |
בס"ד
חברה יקרה,
אני מאחלת לך ס"ד מרובה,
ושתצאי מכל הקטע הזה בקרוב וב-ק-ל-ו-ת!
אני מצטרפת לדעתי של אסיק, ללכת ליעוץ עם רב שהוא גם איש מקצוע, הניסיון והידע שלהם רב משלנו,
בהצלחה רבה רבה!
|
| נשלח ב-11/12/2008 09:48 |
|
| |
גם אני בעד התייעצות עם אדם גדול. מקווה שתעשי זאת ולא תצטערי.
תמי,
את צריכה להבין שבן אדם הוא לא מחשב, ולא עובד בצורה כזו שמוציאים את הדיסק, וזהו, נגמר.
רגשות יכולים להיות עמוקים מאוד, מבלבלים, סותרים ולא פעם זקוקים לעזרה מקצועית מבחוץ כדי לעשות סדר בבלגן. שכחי מזה, רק הצעירים חושבים עדיין שאפשר לפרמט בני אדם...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2008 09:50 |
|
| |
בסדר, נועה_האחת.
יום אחד תלמדי שליטה עצמית מה היא.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2008 11:18 |
|
| |
אין לך ממש לעשות. פשוט תחיי את החיים שלך. כשתגדלי תביני שככה זה החיים, יש דברים שלא משיגים בגלל מגבלות כאלה ואחרות.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2008 13:46 |
|
| |
הרווקים קודם כל תפסיקי לחפור בעבר תתחילי לעבוד למען העתיד וכבר יהיה לך יותר טוב.
דבר שני את צריכה להכניס לעצמך בראש שזה לא התאים ולא יכלת אז למה לי כל הזמן להתעסק איתו אני יודע שזה יהיה קשה אני יודע שזה לא קל. אבל העיקר צריך להפסיק עם העבר. העבר מת. לא יעזור לך עכשיו לחזור אליו ואת גם לא יכולה. מה תעשי עכשיו? תתגרשי מבעלך? מי אמר לך שהוא יקח אותך עכשיו בתור יד 2? למה את חושבת שהוא יותר טוב מבעלך??
תלמדי לחיות עם מה שיש בידש ולא עם מה שיש בחלום או בעבר הרחוק. עדיף ציפור אחד ביחד מאשר שנים על העץ.
אם את רוצה לפרוק אצל מישהו או להתייעץ את יכולה להרים טלפון ללב שומע לנשים אני מאוד ממליץ ואני יודע שיש אנשי מקצוע ממדרגה ראשונה ומה שכן הם מאוד מאוד דיסקרטים. אני אישית שלחתי לשם כמה בחורות והם יצאו בנות אחרות לגמרי ממה שהם נכנסו. טלפון שלהם יש בכל עיתון.
והעיקר לא לשכוח בהצלחה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2008 18:32 |
|
| |
איזה יופי, נמנעתי לכתוב כאן איזו תגובה מפאת כבוד הבריות.
אני רואה שצדיקים, מלאכתם נעשית ע"י אחרים...
עכשיו הרסתי הכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2008 18:40 |
|
| |
בס"ד
והכי חשוב זה לעדכן אותנו.
כדי שנרגיש שעשינו משהו ולא סתם קישקשנו על המקלדת.
|
|
| נשלח ב-11/12/2008 18:44 |
|
| |
לדעתי, העדכון הוא בעייתי, כי מה, היא תבוא ותכתוב לנו שהיא שכחה מימנו?
אז היא תיזכר בו שוב....
סתם נק' למחשבה:-)
|
| נשלח ב-11/12/2008 23:09 |
|
| |
תמי,
יום אחד גם את תלמדי כל מיני דברים...
מה לעשות, אנחנו היינו בגיל שלך. מה שאת לא יכולה לומר לגבי הגיל שלנו...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2008 10:07 |
|
| |
מצד אחד אני אומר, למה העניין בכלל עולה בפורום כזה.
מצד שני, אם הגב' באמת צריכה עזרה ותמיכה אז מה אפשר לעשות חוץ מלעזור.
לדעתי. התשובה שהכי לא תאהבי זאת התשובה הכי נכונה.
הזמן, ורק הזמן יעשה את שלו.
מה שיעשה את ההבדל זה מה תעשי בזמן הזה. אם תעסקי את עצמך בדברים חשובים, תלכי לקצת עזרה וייעוץ. אז זה רק יעשה את הזמן לקל יותר. העיקר העיקר לא לעסוק בזה, ורק למלא את הלב והשכל בדברים אחרים. ואם את לא עובדת/לומדת אז צאי להתנדב רק לא לשבת בבית ולחשוב על זה.
אם את מרבה לכתוב באינטרנט אז תגבלי את עצמך בתחום. אחרת את עלולה להגיע למחוזות רחוקים מאד שאת לא רוצה להגיע.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2008 19:50 |
|
| |
לב שומע לנשים הוא לעניות דעתי המקום האחרון אליו את אמורה לפנות וגם "רב" זה בעייתי הרבה פעמים, מניסיוני עם נערות שנמצאות בסיטואציות דומות, אני ממליצה לך להעזר באנשי מקצוע חרדים, כאלו שיוכלו להבין גם לליבך ולא לראות אותך רק דרך אסור מותר, הלכה ולא בסדר.
ובכל מקרה אני מאמינה שהזמן הוא בד"כ הפתרון.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2008 15:00 |
|
| |
נכון באמת בעזה מקווה שהזמן יעשה את שלו.. תודה רבה לכל הכותבים עזרתם לי מאוד שיהיה לכם חנוכה שמח!
ובאמת לכל הבנות עזבו אל תצאו לפני החתונה אם יודעות שלא יצא מזה כלום בהצלחה לכולכן
ותודה ענקית לאסיק על הניק!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2008 21:00 |
|
| |
בס"ד
בבקשה, העיקר שתצאי מזה ותצליחי.
|
|
| נשלח ב-14/12/2008 23:44 |
|
| |
הודעת מערכת
בס"ד
הודעת מערכת
זה אני- אסיק_good
הניק- הרווקים, נמסר חזרה לידי.
באשכול זה סיים הניק- הרווקים את כתיבתו.
אפשר להמשיך להגיב, כותב הדברים בוודאי יראה אותם אך כנראה שלא יוכל להגיב עליהםם.
נ.ב. ובהזדמנות זו, למי שירצה את הניק מוזמן לפנות אלי לאישי.
|
|