|
|
| נשלח ב-14/12/2008 21:01 |
|
| |
יש לך שכל. תשמרי עליו ואל תתחתני מוקדם.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2008 23:23 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | יש לך שכל.
תשמרי עליו ואל תתחתני מוקדם.
|
|
ליטאי-התגובה שלך ממש אבל ממש מ-ו-ז-ר-ה!!!!!!! לא לענין ומעצבנת.
אנונימית19 את כנראה לא ממש בשלה-אבל אני לא מאמינה בקלישאות האלו. יש לי חברות שהתחתנו בגיל 17 וכאלו שנישאו קרוב ל30. אין איזשהו גיל שבו את יכולה לאמר לעצמך-אוקיי, אני בשלה ומוכנה נפשית/פיזית/רגשית/שכלית להתחתן.
ולכן, כדאי שתתחילי לשמוע הצעות, וכמו שאברימלהה אמר-אל תרוצי...קחי את הזמן, בררי לעומק, בחני כל פרט ופרט וכשיגיע שלך ולא משנה באיזה גיל תהיי וזה יכול לקרות עכשיו או אוליי בעוד חמש שנים, תאמיני לי ששום דבר לא ימנע בעדך, לא הגיל ולא ענין הבשלות-רק אל תתני לעצמך לפספס אותו!
"לא טוב היות האדם לבדו"-אמרו חז"ל ולא בכדי, דברי עם רווקים זקנים והם יספרו לך על התיסכול, הבדידות והעצב שאופפים אותם יום יום ביודעם שהיתה בידיהם הבחירה והם העדיפו ל-ח-כ-ו-ת והחמיצו את זמנם.
אל תישכחי גם שכשאישה יש גיל מסוים שבו כניסה להריון הופכת להיות מסובכת ומסוכנת לך ולעובר-כן!-גם זה שיקול!
אני מאחלת שתמצאי את בן זווגך המיועד לך בעת ובזמן-ואל תישכחי לעדכן אותנו...
תוקן על ידי keren_ohr ב- 14/12/2008 23:19:18
תוקן על ידי keren_ohr ב- 14/12/2008 23:20:26
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2008 23:40 |
|
| |
בס"ד
אנונימית יקרה,
את בת 19, צעירה, החיים לפנייך, יתכן שאת עדיין לא בשלה לכן את מפחדת לחשוב על מחויבות הנישואין(לדעתי, בשום גיל א"א לקבוע חד וחלק, הנה אני בשלה אז יאלה..)
ייתכן שעם הזמן, עם הגיל וההתבגרות גם הצורך בבנזוג יגיע.
ויכול להיות שלא...אבל בכל אופן אני מליצה לך לא להתעכב, איך אמרה כאן ניקית אחת, עם האוכל בא התאבון, יכול להיות.
שיהיה בהצלחה רבה!!
(קרן אור, קחי את תגובותיו של ליטאי באיזי...)
|
| נשלח ב-16/12/2008 01:19 |
|
| |
ואי אתם מלחיצים...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2008 01:25 |
|
| |