בית פורומים אגודה אחת

"זה יתפוצץ לנו בפנים" המדריך לאפוקליפסיה [וקיטש] חרדית [להומור בלבד]

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/1/2009 03:16 לינק ישיר 
"זה יתפוצץ לנו בפנים" המדריך לאפוקליפסיה [וקיטש] חרדית [להומור בלבד]

זה לא הגיוני שכולם ישבו בכוללים,זה התאים לתקופה של החזון איש אחרי השואה היו חייבים לשקם את עולם התורה אבל היום אנשים פשוט רעבים, לא מוצאים סיפוק סתם יושבים בכולל כי לא נעים מהשווער לא נעים מהאשה ולא עושים כלום עם עצמם ועניים מרודים,ותדע לך שעניות יכולה להעביר אדם על דעתו הם יותר חכמים מהמשנה יפה תורה עם דרך ארץ אפילו הרב שטיינמן הבין את זה וניסה לשנות אבל גם הוא מפחד מהקנאים "זה יתפוצץ לנו בפנים"
 זה שאנשים היום שולחים את הילד לישיבה לפי השם של הישיבה ולא לפי מה שמתאים לו זה אסון הורסים את החיים של הבחור בשביל מה יגיד השכן ומה יחשוב הגיס אני מכיר המון בחורים באופן אישי שהלכו לישיבות "פה פה פה" והיום הם ברחוב השם ישמור הכל מתחיל מהחיידר שבשביל התחרות דוחסים להם "מפורשים" אחר כך שלא יבכו שהילד נהרס והמשגיח אשם
"זה מתפוצץ להם בפנים"
זה שלא מדברים היום בישיבות על נושאי קדושה זה אסון פשוט אסון אין לי מילה אחרת בחורים נהרסים ובשיחה אחת נעימה עם המשגיח הכל היה יכול להיות הרבה יותר ברור הבחור הוא תמים ולא מבין ונשבר מה אנחנו יותר צדיקים מ"החפץ חיים" שדיבר על זה עם הילדים שלו אחר כך מתפלאים למה יש כל כך הרבה סיפורים השם ירחם"ז ה מתפוצץ לנו בפנים"
זה דבר לא נורמלי שכל אבא מחתן עשרה ילדים במקום שכל אחד מחתן את עצמו,ויותר מזה היום כבר מגיע מצב שאין שום סבא עשיר הסבא הוא גם אחד שחיתן ילדים ובחובות פעם היו אנשים ניצולי שואה שהיה להם רנטות בקיצור זה לא הגיוני ויותר מזה לא מוסרי שאבא יגמור את החיים שלו בשביל הבן שלו אני מכיר אנשים שהגיעו לשלב הזה של חיתון ילדים ופשוט נגמר להם החיים חס ושלום הם פשוט כבויים מרוב לגלגל גמחים "זה מתפוצץ לנו בפנים"
הפוליטיקה החרדית זה פשוט הרס חינוכי מה הילד מבין שעושים צחוק "מהגדוילים" כולם מבינים שאת הרב אלישיב מעניין פוניבז כמו שאותי מעניין סקי ואחר כך מה כולם קולטים שהגדוילים הם כלום העיקר החצר והגבאים טוב מה אפשר לעשות היום הכל נהיה "דעת תוירה" עוד מעט איזהנייר טואלט לקנות יהיה "דעת תוירה" כמו הועדת רבנים לענייני תקשורת פשוט כסף הכל כסף מחר יבוא מישהו ירצה לעשות כסף על טיושיים ויחליט שצריך הכשר ואני ואתה כמו פרייארים נקנה ,נו מה אפשר לעשות זה "דעת תייירה" זה מתפוצץ לכולנו בפנים"                                              המשך יבוא 

תוקן על ידי גולןיוחפז ב- 21/01/2009 3:31:23

תוקן על ידי גולןיוחפז ב- 21/01/2009 3:58:07

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2009 11:22 לינק ישיר 

היכן ההומור המובטח?! (אייקון עצוב ומדוכדך)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2009 14:25 לינק ישיר 
להבנת העניין

הוןדעה זו מטרתה אינה הבעת דעה בנושאים המוזכרים אלא הרצון להראות לכולנו כמה אנו נשמעים דומים כשאנו מדברים וכמה כולם אבל כולם חכמים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2009 22:08 לינק ישיר 
לאפוקליפס

תקשיב חמוד בעל הניצים
שאת עצמו כ"כ מעצים
מעטר את ניקו בכובבים נוצצים
האמת ?!  - כולה נצנצים

אל תיחפז בבהלה
ותשלח לכל עבר גיצים
העולם אינו לבנת חבלה 
אל תצפה לפיצוצים

להוותינו הכרם מתמלא קוצים
אפשר זוהי מארה
את עצמם בכפייה נועצים
זקוקים דחוף למזמרה

תיתי לך שרפוסי השכל - קהלך
בהודעותיך מציצים
תגובות באמתחתם לקולך
דבריך להבין הם רוצים

הייתי מציעך לחשב הקיצים
באותה הרצינות
מקצוע שהרבה ממצים
הכל כמובן מבורות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2011 21:05 לינק ישיר 

גולן אנו מחכים להמשך.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2011 00:17 לינק ישיר 

ההמשך נמצא כאן: http://www.y-or.co.il

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > אגודה אחת > "זה יתפוצץ לנו בפנים" המדריך לאפוקליפסיה [וקיטש] חרדית [להומור בלבד]
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext