בית פורומים יד בנימין

איך אפשרי שיעשו כזה דבר בלי להודיע לתושבים ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/2/2009 07:51 לינק ישיר 
איך אפשרי שיעשו כזה דבר בלי להודיע לתושבים ?

מתאריך  15.03.2009  כלי  רכב  יהיה  צריך  כרטיס  חניה  בכל  מרחב  המועצה. אם  הוא  לא  חונה  בתוך  חצר  בית  !!!

הבוקר  בשעה  7 התחילו  לצבוע   פסים  באדום  לבן  וגם  בכחול  לבן  באחד  הישובים, והעובדים  אמרו  לי  שזה  יהיה  תוך כמה  ימים  בכל  המועצה,  וזה  שאחראי  על העובדים  אמר  לי  שיש  כבר  ג'וב  של  פקח  בתפקיד  מלא  שנתנו  בלי  מכרז לאינטרסנט  של...   שיתחיל  לתת  רפורטים  על  חניה  ובאותה  זמן  שעושה  כל  יום  סיבובים  בישובים  גם  על  אשפה  ועוד  כל  מיני  דברים.

לא  הודיעו על  מכרז  לג'וב  של  פקח  מטעם  הרשות  המקומית.  לא הודיעו  על  הסדרי  חניה,  לא  הודיעו  על  כרטיסי חניה  וכמה  זה  יעלה  ועוד  כל  מיני   דברים  כאלו.

מה  קורה  פה ?   איך  יכול  להיות  כזה  דבר ?   יש  אישור  של  משרד  הפנים  והחלטה  רשמית במועצה   על  כזה  דבר ?

תוקן על ידי ברנע35 ב- 26/02/2009 7:48:45

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2009 09:39 לינק ישיר 

אין למועצה חוק עזר "העמדת רכב וחנייתו" ולא נראה לי שמשהו ייתן קנסות, אבל אני מקווה שסימון אדום לבן ימנע מחלק מהציבור לחנות בפרעות ולסכן את ילדינו.
ברחוב  הנחלים ביציאה מהחניות של ביה"כ ותיקים וגני טל, רכבים חונים באדום לבן ממש באמצע הכביש, מסכנים את הילדים שבבתי הספר  ולדעתי בעלי רכבים אלה הם פושעים וחבל שהם יטופלו רק לאחר תאונה.

ברחובות שחף וכחל סיימו רק בימים האחרונים את ריבוד הכביש וכבר כמה בוני בתים מילאו את הכביש בליכלוך, חבל שהמועצה לא קונסת את חברת אהוד תייר שאומנם לפנים משורת הדין הקדימה וריבדה את הכבישים למען כולנו, אבל בידה ערבונות של בוני הבתים בדיוק למטרה זו (שמירת הניקיון), והיא אמורה לדאוג לנקיון המיידי של הכבישים תוך קיזוז הערבונות ממשליכי האשפה.

תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 01/03/2009 9:39:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2009 17:57 לינק ישיר 

טעיתי.

לנחל שורק יש חוק עזר  לחניה (חבל שהוא לא מופיע באתר המועצה) ואין שום בעיה למועצה להתחיל לממש אותו והלוואי שזה יקרה.

עברתי עכשיו ליד מועדון גני טל הכביש מלא ברכבים חונים באדום לבן, אין אפשרותו לעבור עם רכב משני הצדדים, כשמטרים ספורים מהמקום יש עשרות מקומות חניה רקים, הסכנה להולכי רגל היא עצומה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > יד בנימין > איך אפשרי שיעשו כזה דבר בלי להודיע לתושבים ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext