| נשלח ב-8/3/2009 21:29 |
|
| |
האם הפורום מתחיל לסטות מכוונתו המקורית???
אני קורא את האשכולות והתגובות שמתפרסמים לאחרונה בפורום שהייתי נהנה ביותר לקרוא אותו, ויש לי הרגשה שהחברים כאן התחילו קצת לאבד כיוון. הלא מטרת הפורום הוא דיון מכובד בנושאים שסביב השידוכים, ולא אמצעי ליצירתם!!! לשם כך ישנו המוסד הקיים בציבורינו מאות שנים -מוסד השידוכים!!! אתר אינטרנט איננו אמצעי ראוי בשום פנים ואופן בכדי למצוא שידוך! אין צורך להרחיב על המקרים המזעזעים שמתפרסים מידי פעם בתקשורת כתוצאה מהכירויות שכאלו. בפרט אתר המיועד לחרדים המעוניינים לבנות את ביתם על אדני התורה וההלכה, ולא על אהבה מזויפת, וכפי שידועה אמרתו של החזו"א זיע"א "מה שהם קוראים "אהבה", אנחנו קוראים "כרת"", וודאי שלא ראוי שהצעות השידוכים שאנחנו ניגשים אליהם יתבססו על הכירות שטחית, כפי שהיא נוצרת באינטרנט. (ועל תבלבלו את המוח בסיפורים. אתם יודעים היטב למה אני מתכווין.) בהודעות האחרונות נוצר עלי רושם חזק שהחברים ממש מתכוונים ליצור כאן מסגרת של הכירויות. וזהו דבר פסול לחלוטין, לדעתי. ולמי שמעוניין בכל זאת, הלא לא חסרים אתרים של הכרויות ברשת. כאן מתרכזים אלו שמנסים לשמור על המסגרת החרדית באינטרנט, וחבל שיש מי שמנסים לגלוש לשטחים שאינם רצויים.
האם מישהו חולק עלי??
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2009 21:30 |
|
| |
נמצא צדיק בסדום! אשריך על האשכול! :)
|
|
| נשלח ב-8/3/2009 21:33 |
|
| |
ההודעות האחרונות פה דיברו על נושא של תפילה, אמונת חכמים, פרשת שבוע, תהיה האם להמשיך לפגישה שניה, ועוד
מישהו מריח בזה נסיון ליצור רשת הכרויות?
תמהני
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2009 21:43 |
|
| |
במחילה, ברסלב
כרגע הבנתי על מה אתה מדבר.
תגיד "התבטאויות" וכולנו נבין
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2009 21:44 |
|
| |
אדון ברסלב.
אשריך שכוונותיך קדושות.
בכל אופן, אתה מדבר בצורה שטחית ובלי אובייקטיבית
ו.. כן, אני חולק עליך.
אני נגד הכרויות ברשת, אבל תקרא ותבין היטב על מה מדובר פה, ואז אם עדיין אתה חולק עלי, אשמח להאיר עיניך באופן פרטי ופרטני.
הרבה נחת וזיווג הגון לכולנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2009 21:50 |
|
| |
אין לי כוונה לגייס גם את האשכול הזה בכדי להפנות אל ההודעות המדוברות. אני חושב שכל אחד שמזפזפ בין ההודעות מבין היטב על מה אני מדבר. יש כאן תחושה שהחברים לקחו את הפורום שלב אחד יותר מדי. אף אני מצטרף לאיחוליך, שנזכה כולנו להיוושע בזיווג הגון בקרוב.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2009 22:08 |
|
| |
ברסלב,

|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2009 22:21 |
|
| |
בס"ד
כל עוד אני מנהל את הפורום לא יהיה כאן שום צל של מצב/סיכוי/כיוון להכיריות.
אם מצאת שכזה תודיע לי אישית בתיבה האישית. אל תפתח על זה אשכול!
|
|
|