בית פורומים נוער חרדי

סיפור חדש בהמשכים - מיוחד לבין הזמנים - מאת חברי פורום נוער חרדי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/4/2009 18:44 לינק ישיר 

הוא כיחכח בגרונו ויישר את גבו ואמר : " תראי שרה ,אני חושב שכדאי שנסיים את הפגישה ,נדבר כבר מחר ונקבע את הפגישה הבאה ,רק שתדעי דבר אחד ,אני מבטיח לך שאני לא יוותר עליך יותר בחיים .."
הוא הניח את הכסף על השולחן ויצא מן המסעדה בסערת רגשות ..
היא ישבה שם ,עדיין המומה מכל השיחה שהתנהלה עד עכשיו ,היא לא מאמינה ,זה באמת קורה ,היא נשבתה בקיסמו שוב ,בדיוק כמו פעם ,היא קמה מן הכסא ,סידרה את בגדיה ויצאה מן המסעדה ..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/4/2009 23:20 לינק ישיר 

אבל מה יהיה עם שמוליק? הוא יכול לקחת את זה מאד קשה, אוי שמוליק העדין... - מהרהרת שרה בנוגה.... - ואולי, אולי זה הזמן לנסות את 'אפיק מרדכי' -גיסי המזדקן לו לבדו בחו"ל...שמוליק תמיד רצה לנסוע לבקרו......
 --אך מצד שני איך לדבר איתו על זיווג שני - שני לראשון - שהוא בעצם אחיו המנוח.....??....---

הענין הטריד מאד את ראשה המוטרד ממילא של שרה.

-מה אפשר לעשות??

כל כך מסובך...... קריעת ים סוף.......

בהחלטה מהירה הוציאה את הטלפון מכיסה................

וגילו ברעדה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2009 12:35 לינק ישיר 

וחייגה,צליל תפוס ענה לה היא ניסתה שוב ועודפעם היה תפוס
היא הכניסה את הטלפון לתיקה והחלה פוסעת לאיטה לעבר תחנת האוטובוס
המחשבות רצו במוחה במהירות מסחררת,פטירת בעלה,הענין הרגיש עם שמוליק והישיבה,מיכל ושידוכיה וכעת גם שלמה אביו של דניאל שאיתו נפגשה...
"אנא ה',עזור לי,אני לא יכולה כבר להתמודד עם הכל,עזור לי ב-ב-ק-ש-ה " אנחה עמוקה פרצה מליבה השבור.
לפתע נעצרה על מקומה כהלומת רעם,אינה שמה ליבה למבטי העוברים ושבים שננעצו בגבה,
היא לא האמינה למראי עיניה,היא ראתה אותה במידרכה ממול מביטה בחלון ראווה של איזה חנות...היא רצתה לצעוק,לקרוא לה לפני שתעלם שוב,אך קולה בגד בה,היא לא הצליחה להוציא הגה מפיה
היא חצתה את הכביש במהירות,מכוניות צפרו בבהלה אך היא לא שמה ליבה לכך,כמו היתה שקועה בחלום ילדות ישן ועמוק ששקעה אליו פתאום,היא התקרבה אליה ועמדה מולה,כך במשך מספר רגעים.
"ההיא" הסתובבה וכשראתה את שרה עומדת כך מולה פרצה מפיה קריאה נרגשת,הם נפלו זאת על צוארי זאת בחיבוק אמיץ,"שנים שלא ניפגשנו ולא הצלחתי ליצור איתך קשר" לחשה שרה תוך כדי שדמעות זולגות מעינה..היא חשה שאסתר חברתה מימי הילדות נשלחה אליה כמלאך מושיע בדיוק שהיתה מבולבלת כ"כ וביקשה עזרה מה',תמיד היו קרובות וחיזקו אחת את השניה,אך כעת חשה קרובה יותר מתמיד,היא סיפרה לה את כל סיפור חייה ואסתר הטובה שמעה,הקשיבה, האזינה והשתתפה בצערה,ראו על פניה צער אמיתי...
ואז היא הציעה לשרה הצעה ששרה לא יכלה לסרב,הצעה שתשנה את חייה מן הקצה אל הקצה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2009 17:21 לינק ישיר 

אפ'חד לא ממשיך? חבל!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/4/2009 17:20 לינק ישיר 

נכון.

שמישו ימשיך!! וכולנו אחריו---------

וגילו ברעדה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2009 10:38 לינק ישיר 

כעבור ימים מספר....

שמוליק חזר מהישיבה חיטט הוא בתיבת הדואר לראות אם יש מכתב מעניין עבורו :

"חשבון טלפון ,חשבון חשמל ,תרומות ,אוף ,אין איזה משהו מעניין בשבילי ?! אווו הנה ,לכבוד שמואל ישראל "
שמוליק פתח את המעטפה במהירות וגילה לתדהמתו את הכרטיס טיסה  , " יואוו איך שכחתי מיזה עוד יומיים הטיסה !!!!!! "
דילג הוא חיש מהר על המדרגות , ופרץ לביתו כרוח סערה
אמא עדיין לא הספיקה להבין מי מה מו וכבר פתח שמוליק את פיו

שמוליק : "אמא אל תשאלי מה קרה ?! "

אמא : "מה קרה שמוליק ? "

שמוליק : "הטיסה לדוד מוטי היא עוד יומיים ולא הכנתי כלוםםםםםםם ,טוב ,מי שרוצה אותי אני לא בבית ,טוב אמא ? "

אמא : "טוב שמוליק יקירי ,לך תכין את המזוודה שלך ,ואל תשכח לקחת בגדים חמים !! "

שמוליק :"טוב אמא אין בעיה ,ביוששששש "

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/10/2009 17:02 לינק ישיר 

נו אולי שימשיכו אני לא כל כך מוכשר לזה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > נוער חרדי > סיפור חדש בהמשכים - מיוחד לבין הזמנים - מאת חברי פורום נוער חרדי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext