בית פורומים בחדרי צפת

ב"ה מאבק נגד קו 984.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/4/2009 00:46 לינק ישיר 
ב"ה מאבק נגד קו 984.

מודעות שפורסמו בצפת.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2009 02:34 לינק ישיר 

אומרים שאת כל הבלאגן הזה מוביל איזה גוראי מאשדוד השולט על המהדרין וכן ליצמן ששלט בועדת הכספים בזמנו משיחה שערכנו עם הרב שלמה צרבוניץ מחזיק תיק הרווחה בעירית צפת הוא טוען שדיבר יו"ר ועדת הכספים חבר הכנסת משה גפני. וגפניאמר לו שהענין ישריטופל בימים הקרובים מול משרד התחבורה כך שהרב צרבוניץ עובד יומם ולילה למען העיר צפת בשיתוף יו"ר ועדת הכספים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2009 20:00 לינק ישיר 
תלונות על קו 984 ,די נמאס מהקו הזה..

קישור לכותב  http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?cat_id=4&topic_id=2611137&forum_id=771
מהדרין? אז עד הסוף!!!

לפני כשנה + נתקעתי בצפת ומישהו המליץ לי על קו חדש שנוסע דרך חצור הגלילית, היות והייתי מוגבל בזמן עליתי עליו, כמו כן עלה עוד זוג לאוטובוס, ושמתי לב לאישה שבוכה ונאנקת מכאבים לא יחסתי לכך חשיבות עקב כך שהייתה עם בעלה. בהגיע האוטובוס לקריה בחצור עלו 2 גברים נוטפי זיעה וריר (בלי גזענות) ודרשו מהזוג הנ"ל לא לשבת יחד, הבעל  לא הבין תחילה מדוע, וטען כי הוא לא ידע שזה קו מהדרין בכלל, ואף אחד לא טרח לשים שלט וכדומה, ושבעצם לא היה אכפת לו לשבת בנפרד, אך אישתו חשה ממש ברע ויש סיכון לאפנדיציט והיא חייבת שישב לידה. כמובן שהוא נתקל בסירוב מוחלט, הבעל ניסה להתחנן על נפשו אך נפל לאוזניים אטומות וקרות רוח. ואז קם יהודי טוב שישב ליד הדלת האחורית והציע להם לשבת בדיוק בקטע האמצעי של האוטובוס, כמובן שהם שללו מיד את האפשרות, תוך כדי שאחד מהם מפטיר במשפט "אפילו אם כל האוטובוס היה ריק לא הייתם יושבים אחד ליד השני". הנהג שלא היה לו סבלנות מרובה הפציר בהם שהוא ממהר, ומאתו רגע לא האמנתי למראה עיני אחד מהם תפס את החליפה של האברך והשליך אותה מחלון האוטובוס תוך כדי שהשני דואג שאחת מתושבות המקום תשב ליד האישה (כמובן שהגבר רץ למטה לקחת את החליפה והם ניצלו את הרגע המבחיל לכך) הארכתי מספיק אז לא אהלאה אתכם יותר מדיי האישה בכתה כמו ילדה קטנה לפחות חצי שעה עד שנרגעה והבעל ההמום גם מחה דמעה והרהר....... כנראה פשפש במעשיו ולא הבין במה חטא שיצא לו לעבור באותו יום כזה גהנום כפול ומכופל. הבקשה והכוונה בכתבה זו היא לא ללכלך חלילה על מעשיהם של הבריונים הללו אלא "אנא מכם עסקנים נכבדים דאגו לשים שלט גדול וברור על כל אוטובוס מהדרין והבהירו בצורה ברורה ורהוטה את כללי הנסיעה בקו".

קישור לכותב http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?cat_id=4&topic_id=2612432&forum_id=771
הצפון: סיוט של נסיעות באדיבות אגד

הצפון: סיוט של נסיעות באדיבות אגד

איך הפכה הנסיעה לבני ברק וחזרה לסיוט עבור החרדים בצפת? מה הרוויחה הקהילה החסידית בחצור הגלילית?

במהלך השנה האחרונה חברת אגד התחילה להפעיל קו חדש הנושא את המספר 984. קו זה מחליף בחלק מהיום את קו 980. גם הוא נוסע לבני ברק, אבל המסלול שלו שונה. המסלול של קו 980 היה מתחיל בצפת, משם למירון, לצומת קדרים, צומת גולני, ומשם לכביש החוף, נתניה, הרצליה, ולבסוף לבני ברק. לעומת זאת קו 984 מתחיל את המסלול במירון, נוסע לצפת, משם לקריה החסידית בחצור, ורק אז מתחיל את הנסיעה לכיוון בני ברק דרך כביש 6 ולא דרך כביש החוף, ומבני ברק הוא ממשיך לאשדוד, שם נמצאת תחנתו הסופית.

קו 980 מופעל רק שש פעמים ביום. מעבר לכך, האוטובוס האחרון של קו 980 יוצא בשעה 19:03, ואילו האוטובוס האחרון של קו 984 יוצא ב-21:45.

"יצרו כאן קו אוטובוס שנותן עדיפות לתושבי הקריה החסידית בחצור הגלילית. במקום שהקו יתחיל בחצור, ימשיך לצפת ומשם למירון, הוא הפוך. כך חסידי גור נהנים ממסלול קצר, ואילו תושבי צפת נפגעים. בצפת יש אוכלוסייה חרדית, גדולה פי 20 מזו שבחצור, אני לא מבין מדוע להם יש עדיפות עלינו?"
הסיפור, כך מסתבר, לא נגמר בסיבוב דרך חצור. כאשר מישהו רוצה לצאת מבני ברק לצפת, הוא לא יודע מתי בדיוק יגיע קו 984 שיוצא מאשדוד. "חיכיתי פעם 45 דקות עם הילדים בחום, עד שהגיע האוטובוס, שהתעכב בפקקים", מספר תושב בני ברק שחפץ לבקר את קרוביו בצפת.

בעיה נוספת שצצה בקו 984 הוא החלפת הנהגים בקווים של סוף היום. קואופרטיב אגד מעוניין לחסוך, ובמקום להלין את הנהג שיוצא מצפת בערב בתל

אביב, הוא מחזיר אותו לצפת. הפטנט עובד כך: האוטובוס שיוצא מצפת, והאוטובוס שיוצא מבני ברק נפגשים בכביש הסרגל, שם הנהגים מתחלפים. הנהג שנסע מצפת, חוזר באוטובוס שיצא מבני ברק לצפת, והנהג שנסע מבני ברק חוזר באוטובוס שיצא מצפת לבני ברק. לכאורה רעיון טוב, אבל הנוסעים הם אלה שמשלמים את המחיר, כי הנהגים לא מצליחים לתזמן את זמן ההגעה. "נאלצתי לחכות פעם 40 דקות בהפסקה בכביש הסרגל, עד שהגיע האוטובוס השני, במקום 10 דקות כמקובל", אמר אחד מתושבי צפת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2009 20:06 לינק ישיר 
קו 984: טוב שההגה בידים של גור

קישור לכתבה  http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?topic_id=2546101&forum_id=771
המסלול של קו 984 הוא מהמוזרים בארץ, אם לא המוזר שבהם. הקו יוצא מאשדוד, עובר בבני ברק וממשיך משם לחצור, משם הקו ממשיך לצפת ומשם למירון, בכיוון השני הקו יוצא ממירון, ממשיך לצפת ומשם מגיע לחצור ורק אז יוצא למרכז. במידה והקו היה יוצא מחצור, ממשיך לצפת, למירון ואז למרכז, זמן הנסיעה מצפת למרכז בקו זה היה כחצי שעה פחות, זמן הנסיעה ממירון למרכז היה כארבעים וחמש דקות פחות.

עסקני גור אשר דואגים היטב לחסידים בחצור נלחמים בכל הכוח לקיים את הקו הזה ומסבסדים לנוסעים ממירון ומצפת בקו אשר יוצא בסביבות שש בבוקר כמעט את כל מחיר הנסיעה (מחיר הנסיעה לאחר הסבסוד הוא פחות משלושה שקלים!) וכן מסבסדים לנוסעים מבני ברק למירון וצפת בקו אשר יוצא מבני ברק בחצות היום. מבצע זה אכן ראוי להערכה, וסביר להניח שמכיוון שאגד רוצה לבטל את הקווים בשעות האלו, הדרך היחידה היא להוכיח שיש נוסעים בשעות האלו למרות המסלול המפותל שעבור בסוף דרך חצור, הסבסוד גורם לרבים מעניי צפת לבחור במסלול דרך חצור בשביל לחסוך כסף, ודבר זה מבורך.

הבעיה מתחילה שאגד ביטלה מהשעה שש בערב את הקו הישיר מצפת לב"ב ועל כן כל תושבי צפת אשר צריכים להגיע למרכז לאחר השעה שש בערב נאלצים לבקר בחצור המקסימה בעל כורחם. כל זאת בלי מילה על כך שקו 984 הוא מהדרין ועל כן הקו מתאים מאוד לרווקים או לנוסעים להשתטח על קברי צדיקים ואינו מתאים לנוסעים עם משפחתם.

מסיבות מצפוניות, אידיאולוגיות וחברתיות אני נמנע להשתמש בשירותי אגד ולכן אינני יודע את הבעיות הנוספות בקו זה, אבל מספיק לי במה שאני יודע.

אני בעד הסבסוד של חסידי גור לנוסעים בקו בכל שעות היום
אני בעד קו מהדרין לתושבי חצור
אני בעד קו אשדוד-חצור-חיפה-מירון

אני נגד קו שמשרת את מעט תושבי חצור החרדים כאשר הוא (במקרים מסויימים) על חשבונם של תושבי צפת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2009 21:57 לינק ישיר 

בחול המועד פסח היתה משפחה שנזקקה לשירותי ההסעה שלי מאשדוד לנתניה וחזרה. על החשבונית בקשו שאציין את פרטי הנסיעה. לשאלתי ענו כי אגד לא הודיעה על הפסקת הקוים בפסח, ועל כן הם מתעתדים (כמו קבוצה גדולה שהתגבשה) לקבל החזר על הנסיעה.

תוקן על ידי באבימים1 ב- 02/05/2009 21:56:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2009 16:09 לינק ישיר 

אל תוותרו לחסידי גור הם כבר גרמו לביטול 3 נסיעות של 980 (נסיעה של 9:30 מבני ברק לצפת ו2 נסיעות בערב של 21:30 ושל 23:30) והם עלולים לבטל עוד נסיעות של הקו הזה!!!

אוי לו לבעל שאישתו שולטת בו ואוי לה לאישה ששולטת בבעלה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/5/2009 13:46 לינק ישיר 
מעניין כל ה"מאבקים " האלו

יש בין ה"חרדים" כאלו שלא יבחלו בשום דרך לצבור כח פוליטי או כלכלי ע"ח הקדושה!
ראה מאבק באגד  מאבק בציונים מאבק באור יקר יכו' וכו'
אין ל"חרדים" אלו שום ענין באמת עם קדושה אלא ענין פוליטי בלבד!

וכבר אמר החכם" פוליטיקאי=" פה לא תהה קאי" אין לזה כאן קיום!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2009 17:44 לינק ישיר 

איכס, התנהגות מגעילה.גורים נמאסתם!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > בחדרי צפת > ב"ה מאבק נגד קו 984.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext