בית פורומים סבבה כאן

אממ אין לי נושא לרשום.חח אבל תכנסו[:

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/4/2009 01:13 לינק ישיר 
אממ אין לי נושא לרשום.חח אבל תכנסו[:

לכבוד אבא שלי, מלך מלכי המלכים, ה' יתברך!-שיזכה אותי ואת כל אחיי היקרים לעבוד אותו ברצון אמיתי,באמונה שלמה, אהבה ושמחה אמיתית!

טוב, עקב בקשה של "מנגינת הלב" שהיתה שליחה נאמנה של הקב"ה,שביקשה שארשום משו מחזר,
חשבתי על כך שאולי בע"ה אם ארשום את מה שאני מרגישה אתחזק מכך.. אז הלוואי וזה יצליח=]
ואני מצטערת שזה ארוך, אתם לא חיי'בים לקרוא עד הסוף,די חשוב שלי שתקראו..בכל מקרה זה היה' מאוד משחרר בשבילי.
[נכתב לאחר הכתיבה]חחח

ד"א: המאמר מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים..חחח

אמממ ת'אמת לא יודעת כ"כ מה הנושא שאני רוצה לרשום עליו אבל יש רגעים בחיי'ם, בעיקר בעבודת ה'..שמרגישים שדי, מיציתי..או יותר נכון אין "אורות" וההתלהבות לעבד ולרוץ לכבוד הקב"ה היא כבר לא אותה התלהבות,אם יש בכלל..
או שיש מצבים יותר "מתקדמים" שקורה להמון חברות שלי מהסמינר.. שדי, כבר נמאס לחזור על אותו "סיפור"[אני קוראת לזה כך כי אני זוכרת שכשעברתי לבצפר השנה אז אחת הבנות אמרה לי שאצלי  זה כמו ילד מביאים לו ספר חדש אז הוא מתלהב..אבל היא ועוד בנות שמאז ומתמיד דתיות זה כבר ספר מוכר..אין התלהבות מזה..] בא לך לנסות משהו חדש, העולם בחוץ קורא לך, היצר הרע מושך אותך אליו והכל נורא מבלבל ואתה לא יודע מה לעשות ,זה קטע די מתסכל, אתה יודע מה האמת, מה כדאי ..אבל בתאכלס מתחשק לפרוק עול, אולי לאיזה כמה דק' של הנאה...אח"כ לחזור למוטב..לחזור לדרך שלך..
לפעמים עומדים בזה ולפעמים לא.
אבל המטרה העיקרית תשבאתי לדבר עליה' זה שלא תמיד יתחשק לי לעבוד את הקב"ה..אבל זה לא מונע ממני את המחויי'בות כלפיו.צריך פשוט להבין בשכל...שאנחנו עובדים את ה' אנחנו עושים הכל בשביל עצמינו..יותר מאשר בשביל ה'.
בין אם זה בנוגע לשכר עולם הבא, בין אם זה בשביל הזיווג, בריאות..הכל כלול!
ובזמן האחרון אני די בסיבוכים עם עצמי..מה למה ..איך פתאום כל ההרהורים האלה,פתאום לא בא לי,אין לי חשק.בא לי להשתחרר. אבל צריך פשוט להחזיק חזק..רגע לפני הסוף[ואל תתיי'אשו מהמשפט הזה, אני יודעת שאמרו לכם אותו המון פעמים,  גם אותי זה מתסכל לפעמים אבל זה באמת ככה..עוד מעט..אתם בעצמכם תגידו שהיה' שווה לחכות ולהתאמץ בדק' האחרונות], התאמצתם כ"כ הרבה עד עכשיו בין אם זה לשמור מצוות מגיל קטן ולא להתפתות אחרי הבלי העולם וההנאות הכ"כ לא אמיתיות שיש בחוץ..ואם זה חוזרים בתשובה שוויתרו על כל מה שהיה' להם ועברו לטובת הקב"ה, לא חבר לזרוק את כל העבודה, המאמץ לפח?!
תחשבו על זה ככה! זה המאמץ שלכם,כבר עברתם את רוב הדרך נשאר קצת..עוד מעט יגיע המון אושר...
ועוד משו קטן...
שאתם קמים בבוקר אתם אומרים "מודה אני....רבה א-מ-ו-נ-ת-ך"..האמונה של הקב"ה בנו, לא שלנו בקב"ה!!
אתם קולטים?!הקב"ה מחזיר אותי כל בוקר לחיי'ם כי הוא פשוט מ-א-מ-י-ן בנו !!!הוא יודע וסומך עלינו שאני היום נעמוד בניסיון, היום בופסוף נחזור אליו..נחזור בתשובה!
ככה נאכזב את הקב"ה?!אנחנו מסוגלים לאכזב אותו ברמה כזו.?אחרי שכל דבר שיש לנו זה הוא נתן, המים שאתה שותה, המחשב שלך בבית,הבגדים, האוכל, הכל! - שלו הוא! אחרי כל זה עוד נאכזב אותו..

תחשבו טוב טוב, ואל תשכחו שיותר ממה שאתם נותנים לקב"ה ,הקב"ה ואתם נותן לכם!

מצטערת שזה ארוך..!

אוהבת המון!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2009 01:16 לינק ישיר 

ד"א מצטערת ששכחתי לציי'ן, דברי החיזוק הם השראת אפרתוש[:
צ'ו, אני מודה לך ואוהבתת[:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2009 01:17 לינק ישיר 

*******חח וזה משו מחזק.. לא משו מחזר חחחחחחחחחחח*******

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2009 01:29 לינק ישיר 

שירנוש,לא ארחיב ולא אפרט...
התגובה שלך הזכירה לי את עצמי בעבר הלא רחוק...
ממש אשמח שנתחזק יחד בפרטי (אם אין לך התנגדות...חחח)
יישר כוח גדול!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/4/2009 10:58 לינק ישיר 

תודה רבה שירן ,
דברייך חיזקו אותי מאוד !

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/4/2009 16:12 לינק ישיר 

אני אוהבת אותך אחותי! חיזקת אותי אשרייך צדיקה שליי כמה אני אוהבת אותך שירני!
הכל בסופו של דבר ישתלם !
הקב"ה שמח בנו הוא ראה כמה אנחנו מתאמצים בשבילו כמה שקשה לנו כמה שהתאוות קוראות לנו ואנחנו דוחים הכל לכבודו יתברך והוא פשוט גאה שיש לו ילדים כאלה והגאווה של הקב"ה שווה הכל שווה עולמות ושווה שנזרוק כל הנאה רק בשביל שה' ישמח בנו!!!

אין עוד מלבדו!!!!

אחים יקרים,
 יש מי ששומע, יש מי שמקשיב,
יש אבא שלעולם לא יעזוב.

במקום שבעלי תשובה עומדים, אין צדיקים גמורים יכולים לעמוד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/4/2009 16:23 לינק ישיר 

שירן,מאוד מאוד מחזק!!!
דברים היוצאים מין הלב ניכנסים אל הלב!!
אשרייך

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/4/2009 16:38 לינק ישיר 

אוהבת אתכן[: טנקסס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2009 16:52 לינק ישיר 

ישר כוח, דברים של חיזוק, לכבוד שבת ראש חודש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2009 20:50 לינק ישיר 

שירן ניכר מדברייך שהם דברי אמת!

כתוב אצל סולם יעקב : "...והנה מלאכי אלוקים עולים ויורדים בו"

אצל כולנו יש עליות וירידות בחיים אבל תמיד צריך לשמור על המטרה לעלות למעלה בסולם העולה בית –קל . שנזכה בע"ה.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2009 01:51 לינק ישיר 

שירןןןןןן.. אני אוהבתתת אותךךךך!!
אשרייך(:

מלך מלכי המלכים,
הקדוש ברוך הוא,
אבא,
אני אוהבת אותך(:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2009 23:08 לינק ישיר 

תודה לכולם[:
מקווה שהתחקזתם ונהינתם...