אממ אין לי נושא לרשום.חח אבל תכנסו[:
לכבוד אבא שלי, מלך מלכי המלכים, ה' יתברך!-שיזכה אותי ואת כל אחיי היקרים לעבוד אותו ברצון אמיתי,באמונה שלמה, אהבה ושמחה אמיתית!
טוב, עקב בקשה של "מנגינת הלב" שהיתה שליחה נאמנה של הקב"ה,שביקשה שארשום משו מחזר,
חשבתי על כך שאולי בע"ה אם ארשום את מה שאני מרגישה אתחזק מכך.. אז הלוואי וזה יצליח=]
ואני מצטערת שזה ארוך, אתם לא חיי'בים לקרוא עד הסוף,די חשוב שלי שתקראו..בכל מקרה זה היה' מאוד משחרר בשבילי.
[נכתב לאחר הכתיבה]חחח
ד"א: המאמר מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים..חחח
אמממ ת'אמת לא יודעת כ"כ מה הנושא שאני רוצה לרשום עליו אבל יש רגעים בחיי'ם, בעיקר בעבודת ה'..שמרגישים שדי, מיציתי..או יותר נכון אין "אורות" וההתלהבות לעבד ולרוץ לכבוד הקב"ה היא כבר לא אותה התלהבות,אם יש בכלל..
או שיש מצבים יותר "מתקדמים" שקורה להמון חברות שלי מהסמינר.. שדי, כבר נמאס לחזור על אותו "סיפור"[אני קוראת לזה כך כי אני זוכרת שכשעברתי לבצפר השנה אז אחת הבנות אמרה לי שאצלי זה כמו ילד מביאים לו ספר חדש אז הוא מתלהב..אבל היא ועוד בנות שמאז ומתמיד דתיות זה כבר ספר מוכר..אין התלהבות מזה..] בא לך לנסות משהו חדש, העולם בחוץ קורא לך, היצר הרע מושך אותך אליו והכל נורא מבלבל ואתה לא יודע מה לעשות ,זה קטע די מתסכל, אתה יודע מה האמת, מה כדאי ..אבל בתאכלס מתחשק לפרוק עול, אולי לאיזה כמה דק' של הנאה...אח"כ לחזור למוטב..לחזור לדרך שלך..
לפעמים עומדים בזה ולפעמים לא.
אבל המטרה העיקרית תשבאתי לדבר עליה' זה שלא תמיד יתחשק לי לעבוד את הקב"ה..אבל זה לא מונע ממני את המחויי'בות כלפיו.צריך פשוט להבין בשכל...שאנחנו עובדים את ה' אנחנו עושים הכל בשביל עצמינו..יותר מאשר בשביל ה'.
בין אם זה בנוגע לשכר עולם הבא, בין אם זה בשביל הזיווג, בריאות..הכל כלול!
ובזמן האחרון אני די בסיבוכים עם עצמי..מה למה ..איך פתאום כל ההרהורים האלה,פתאום לא בא לי,אין לי חשק.בא לי להשתחרר. אבל צריך פשוט להחזיק חזק..רגע לפני הסוף[ואל תתיי'אשו מהמשפט הזה, אני יודעת שאמרו לכם אותו המון פעמים, גם אותי זה מתסכל לפעמים אבל זה באמת ככה..עוד מעט..אתם בעצמכם תגידו שהיה' שווה לחכות ולהתאמץ בדק' האחרונות], התאמצתם כ"כ הרבה עד עכשיו בין אם זה לשמור מצוות מגיל קטן ולא להתפתות אחרי הבלי העולם וההנאות הכ"כ לא אמיתיות שיש בחוץ..ואם זה חוזרים בתשובה שוויתרו על כל מה שהיה' להם ועברו לטובת הקב"ה, לא חבר לזרוק את כל העבודה, המאמץ לפח?!
תחשבו על זה ככה! זה המאמץ שלכם,כבר עברתם את רוב הדרך נשאר קצת..עוד מעט יגיע המון אושר...
ועוד משו קטן...
שאתם קמים בבוקר אתם אומרים "מודה אני....רבה א-מ-ו-נ-ת-ך"..האמונה של הקב"ה בנו, לא שלנו בקב"ה!!
אתם קולטים?!הקב"ה מחזיר אותי כל בוקר לחיי'ם כי הוא פשוט מ-א-מ-י-ן בנו !!!הוא יודע וסומך עלינו שאני היום נעמוד בניסיון, היום בופסוף נחזור אליו..נחזור בתשובה!
ככה נאכזב את הקב"ה?!אנחנו מסוגלים לאכזב אותו ברמה כזו.?אחרי שכל דבר שיש לנו זה הוא נתן, המים שאתה שותה, המחשב שלך בבית,הבגדים, האוכל, הכל! - שלו הוא! אחרי כל זה עוד נאכזב אותו..
תחשבו טוב טוב, ואל תשכחו שיותר ממה שאתם נותנים לקב"ה ,הקב"ה ואתם נותן לכם!
מצטערת שזה ארוך..!
אוהבת המון!
 |
|
|