|
|
| נשלח ב-19/1/2010 21:50 |
|
| |
אולי תלמד לקרוא ? אני מסכימה על מיהו הלל, אך אני עדיין עומדת על כך שאין לך מושג על מה אתה מדבר. בין בעניין הלל, ובין בעניין הרבנות.
נ.ב. יש לי תחושה שאתה קשור איכשהו לא. *** אני צודקת ?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2010 09:03 |
|
| |
הלל קרליץ הוא צדיק יסוד העולם כל מה שהוא עושה זה רק לחשוב על כלל הציבור תמיד
|
| נשלח ב-29/1/2010 10:12 |
|
| |
לאור מידע חדש שהגיע לידי אני חוזר בי ממה שכתבתי !
וכתשובת המשקל אני מזהיר את הציבור מללכת אחריו בעינים עצומות
ז ה מ ס ו כ ן ! ! !
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2010 21:19 |
|
| |
אתם סתם משמיצים..מדובר על אדם שאכפת לו מהעיר ואף אחד לא הביא פה ראיות לשום טענה נגדו אני מכיר אותו אישית ויודע שמדובר באדם ישר ונקי שלא עשה רע מעולם למעט כמה אנשים שנפגעו ממנו כי הוא חשף את השחיתויות שלהם
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2010 02:49 |
|
| |
להלל קרליץ היקר.
אין לי מושג מה עשית למשמיצים האלו, אני כאן רק בגלל סיבה אחת. וזה להגיד לך תודה ועוד פעם תודה. על כל מה שעשית וסייעת בסתר לגיסי ולאחותי היקרה שתחיה אחרי מה שהם עברו. גיסי שכידוע לך לא היה מהאוהדים הגדולים שלך (בלשון המעטה) מתבייש לבוא להודות לך, אז אני עושה את זה במקומו. יחזק אותך השם ויהיו אוייביך נגפים לפניך אחד אחד מהר מהר.
בברכה, קרוב משפחה של הרב מירושלים שהיית אצלו פעמים בקשר לאחותי. (עכשיו אתה בטוח יודע על מה אני מדבר)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2011 14:43 |
|
| |
| דודו_הרזה כתב: |  | להלל קרליץ היקר.
אין לי מושג מה עשית למשמיצים האלו, אני כאן רק בגלל סיבה אחת. וזה להגיד לך תודה ועוד פעם תודה. על כל מה שעשית וסייעת בסתר לגיסי ולאחותי היקרה שתחיה אחרי מה שהם עברו. גיסי שכידוע לך לא היה מהאוהדים הגדולים שלך (בלשון המעטה) מתבייש לבוא להודות לך, אז אני עושה את זה במקומו. יחזק אותך השם ויהיו אוייביך נגפים לפניך אחד אחד מהר מהר.
בברכה, קרוב משפחה של הרב מירושלים שהיית אצלו פעמים בקשר לאחותי. (עכשיו אתה בטוח יודע על מה אני מדבר) |
|
אני מאמין שאם היית יודע כמה אנשים ניזוקו בדרך לא היית כ"כ מודה, אדם שלא עושה כלום בלי שיהיה לו אינטרסים, אדם שמחלוקות זה מה שנותן לו את הכוח להמשיך בחיים, מי שמכיר אותו יודע כמה נכונים הדברים, והיות וזה במה ציבורית אין כאן המקום להאריך.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2011 22:02 |
|
| |
לאחר מידע שקיבלתי אני חוזר בי מהדברים ועל גבי במה זו אני מבקש סליחה ומחילה מהרב הלל קרליץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2011 06:54 |
|
| |
| שינדריך כתב: |  | להלל קרליץ היקר.
בברכה, קרוב משפחה של הרב מירושלים שהיית אצלו פעמים בקשר לאחותי. (עכשיו אתה בטוח יודע על מה אני מדבר)
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2011 00:34 |
|
| |
אולי במקום ללכלך על בן אדם מישו יספר מה הפוליטיקה שם בצפת ובבקשה בלי לכלוכים כי כשהלכלוך מגיע כתוצאה מפוליטיקה האמינות לא משהו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 13:12 |
|
| |
שקר!!!
תפסיקו להמציא סיפורים צפתים מדומיינים, אם יש לכם ראיות למעשים תוכיחו.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2012 11:36 |
|
| |
למה דובי שמעון סגר להלל קרליץ את בית הכנסת הגר"א ?
ולמה ישראל גריינימן פתח בשביל הלל קרליץ את החיידר בישיבת צפת ?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2015 06:18 |
|
| |
| safad כתבה: |  | לאחרונה יש להלל קרליץ
בן של מרדכי קרליץ שהיה ראש עיריית בני ברק הרבה התנכלוית עקב הוראת ראש העיר להזזת קיוסק ליד ביתו ששייך למקורבים של ליאור שבבו
הלל קרליץ חזק ואמץ |
|
|
|
|
|
|