| נשלח ב-7/7/2014 13:55 |
|
| |
איכסססס...כנראה זאת הייתה הבריכה של פעם...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2014 14:42 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"דאבל לא הבנתי למה אומרים שפעם ריח הזעה משך בין 2 המינים?מה פעם היה להם אף אחר? |
|
לא פעם, גם היום.
מחקרים טוענים שאם את לא אוהבת את ריח הזיעה שלו, סימן שאתם לא כל כך מתאימים גנטית (כלומר אתם דומים גנטית ולכן תהיה לילדים מערכת חיסונית חלשה יותר וכו').
ובכלל, הרי בציבור שלנו הפגישות הן ההזדמנות היחידה לבדוק את בן הזוג, כולל את ריח הגוף שלו. אני חושב שדי קשה לחיות בזוגיות כשאתה לא סובל את ריח הגוף של השני. ואל תגידו שכולם מסריחים מזיעה אותו דבר, לכל אחד יש ריח גוף שונה, ויש ריחות שאנו אוהבים (כן!!) ויש ריחות שאנו לא סובלים. וישנם הסברים מחקריים לכך.
לפיכך, לדעתי, יש להימנע משימוש בכל תכשיר בעל ריח כגון דאודורנט, שמפו או בושם, שלושה ימים קודם הפגישה. וכל העושה כן מובטח לו שלא תבא תקלה על ידו. וימצא את זיווגו האמיתי, שאוהבו באמת, ולא בגלל הריח שלו, כמאמר חז"ל כל אהבה התלויה בדבר בטל דבר בטלה האהבה. וכן הוא אומר "ראה ריח בני כריח שדה" ואף על פי כן "ורבקה אוהבת את יעקב".
תוקן על ידי והרוח_תשוב ב- 07/07/2014 14:52:27
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2014 15:11 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | חשבתי שמחפשים פה תלמידי חכמים...  יז [ט] מלבוש תלמיד חכמים, מלבוש נאה נקי; ואסור לו שיימצא בבגדו כתם או שמנונית וכיוצא בה. ולא ילבוש לא מלבוש מלכים, כגון בגדי זהב וארגמן שהכול מסתכלין בהן, ולא מלבוש עניים, שהוא מבזה את לובשיואלא בגדים בינוניים נאים. יח ולא יהא בשרו נראה מתחת מדיו, כמו בגדי הפשתן הקלים ביותר שעושין במצריים. ולא יהיו בגדיו סחובים על הארץ, כמו בגדי גסי הרוח, אלא עד עקבו; ובית יד שלו, עד ראשי אצבעותיו. ולא ישלשל טליתו, מפני שנראה כגסי הרוח, אלא בשבת בלבד, אם אין לו להחליף. ולא ילבוש מנעלים מטולאים כבגד טלאי על גבי טלאי, בימות החמה; אבל בימות הגשמים, מותר אם היה עני. יט לא ייצא מבושם לשוק, ולא בבגדים מבושמים; ולא ישים בושם בשיערו. אבל אם משח בשרו בבושם כדי להעביר את הזוהמה, מותר. וכן לא ייצא יחידי בלילה, אלא אם היה לו זמן קבוע לצאת בו לתלמודו. כל אלו, מפני החשד. |
|
התלמיד החכם שלי לא יצא לשוק הוא יצא לקניון 
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2014 15:14 |
|
| |
| והרוח_תשוב כתב: |  | בס"ד לא פעם, גם היום.מחקרים טוענים שאם את לא אוהבת את ריח הזיעה שלו, סימן שאתם לא כל כך מתאימים גנטית (כלומר אתם דומים גנטית ולכן תהיה לילדים מערכת חיסונית חלשה יותר וכו').ובכלל, הרי בציבור שלנו הפגישות הן ההזדמנות היחידה לבדוק את בן הזוג, כולל את ריח הגוף שלו. אני חושב שדי קשה לחיות בזוגיות כשאתה לא סובל את ריח הגוף של השני. ואל תגידו שכולם מסריחים מזיעה אותו דבר, לכל אחד יש ריח גוף שונה, ויש ריחות שאנו אוהבים (כן!!) ויש ריחות שאנו לא סובלים. וישנם הסברים מחקריים לכך.לפיכך, לדעתי, יש להימנע משימוש בכל תכשיר בעל ריח כגון דאודורנט, שמפו או בושם, שלושה ימים קודם הפגישה. וכל העושה כן מובטח לו שלא תבא תקלה על ידו. וימצא את זיווגו האמיתי, שאוהבו באמת, ולא בגלל הריח שלו, כמאמר חז"ל כל אהבה התלויה בדבר בטל דבר בטלה האהבה. וכן הוא אומר "ראה ריח בני כריח שדה" ואף על פי כן "ורבקה אוהבת את יעקב".
תוקן על ידי והרוח_תשוב ב- 07/07/2014 14:52:27
|
|
נכון אני עכשיו נזכרת שקראתי את זה :) ותודה שהצחקת אותי באמצע עבודתי המשעממת 
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2014 17:08 |
|
| |
ככל שהריח נעים יותר, יש לו יותר נקודות זכות לטובתו.
מה גם שתזכרו שלא כל ריח הוא נעים.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2014 11:30 |
|
| |
בס"ד
נכון.יש ריח של בושם גברי שמזכיר לי בחור מעצבן שנפגש איתי...וישר זה יוצר לי דחייה מהבחור... הצחוק שפעם באמצע פגישה הבחור התחיל לדבר על זה ששם בושם והציע לי...להריח אותו חחח
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2014 13:06 |
|
| |
הרוח תשוב..הכל טוב??? אם מישו יבוא לי לפגישה מסריח..שישאר בסירחון שלו לבדו!
בעעעע רק לחשוב על זה!!! וסתם לידיעתך כנראה אני עוף מוזר, פשוט יוצאת מן הכלל כי אני לוסובלת כל ריח של זיעה ולומשנה של מי!!
|
|
|
|
|