בית פורומים שידוכי חרדים

מכירים את הסיוט

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/6/2009 11:07 לינק ישיר 

הראשון שמזדהה עוצר וחושב על מה שכתבתי

שונה מהפילפול הליטאי וסבכנות גנדרנית

ואני לא באתח אלא לפשוטו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2009 11:14 לינק ישיר 

מכירה את הסיוט.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/6/2009 15:15 לינק ישיר 
קורה הרבה.

מתברר שאתה צריך בחורה עמקנית מעט - אך לא מדי דעתנית. השילוב הזה. והוא נדיר, הן בבחורים והן בבחורות. חרדים/יות כמובן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/6/2009 17:38 לינק ישיר 

וואי את די קולעת.

אין לי בעיה עם דעתנות אבל בעיקר מהצד המתחשב גם אני על אף היותי דעתן מאד ואף נחרץ

תמיד אני מנסה להבין והיטב מה השני אומר או רוצה הדוגמא של בחורה שמזלזלת לא מתאים לי בכלל

כי זה יגרור זלזול הדדי.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2009 17:51 לינק ישיר 

תגובה על האשכול כולו: כשאני יוצאת לפגישות ואמא שלי מוצאת בכל בחור משהו שלא מתחבר לתיאוריית הנסיך המושלם לבת שלה, אחי כקונטרה מספר לי סיפור על בחור שבא לרב שלו ואמר איזה מן בחורות מציעים לי, אף אחת לא מספיק טובה. והרב אמר לו- אתה צריך לשמוח. נפגשת עם בת ישראל כשרה. והוא מוסיף- עולה את צריכה לשמוח. נפגשת עם בחור ירא שמים, חכם, ובעל מידות. אם את לא מרגישה חיבור אז תורידי, אבל לקחת הכל בסבלנות ובשמחה.
ודבר נוסף-
נמיכות רוח, אנשים.

כשהנשמה מאירה גם שמים עוטי ערפל מפיקים אור נעים.
הרא"ה קוק זצ"ל

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/6/2009 15:49 לינק ישיר 

פיראט, אין לך מושג עד כמה נכון מה שאמרת משום שהבחורות הדעתניות משום מה נשפטות בקהל כמזלזלות או כביקורתיות מדי מה שאינו מחייב בכלל!!!
רק מה, זה נכון שהן צריכות לעבוד על עצמן, לא לחשוף את דעותיהן לכל, ולהכניע את ראשן בפני העליון מהם, וגם לנסות למצוא בכל אחד את מה שיותר מהם - וע"י זה הם יוכללו לכפוף ראשן במצפון רגוע :-)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/6/2009 19:06 לינק ישיר 

אני לא מתכוון על נתפסות כ.......
כוונתי על בנות שזה האופי שלהן

ההמצלה ללמוד מכל אדם ולראות את העליונות שבו עליך ולתת את ההרגשה  זה טיפ לחיים ולהתנהלות נבונה לא קשור לכלום

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מכירים את הסיוט
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.