|
|
| נשלח ב-11/8/2009 15:10 |
|
| |
חלילה לא טרחה.
אם לא ראית קודם, אז וולקם טו זה קלאב שלי ושל תמי, אני אודיע לה שמצאנו עוד soul mate...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 19:03 |
|
| |
רק עכשיו אני רואה את האשכול.
קראתי מקצת מהתגובות. אני מסכים עם תגובותיהם של "קריסטל" ושל "תרי".
הבעיה היאר בעיה מוכרת, ומסתבר שהרבה עוברים נסיון דומה מי באופן חלש ומי בצורה חריפה וממושכת.
ה"פתרון" הוא בעצם "הסחת הדעת". תמנע מכל דבר שעשוי ויכול להזכיר לך את מה שאתה רוצה לשכוח (מנסיון, זה לא תמיד עובד). בהתמדה ממושכת ומספיק זמן זה יעבור, מה גם שבעז"ה החסר הזה עשוי להתמלא.
אמר לי פעם יהודי זקן וחכם: עם רגשות אי אפשר להלחם, כלומר אי אפשר להתמודד ראש בראש עם רגש, הלב לא מבין את מוח, וזה האחרון לא מבין את הלב.
לכן הפתרון הוא הסחת הדעת מהרגש לאפיקים אחרים, תשקיע את עצמך בתחומי עניין שונים (לימוד תורה...), ובאופן זמני זה יועיל לך עד אשר תוכל לבטא אותו במקום ובזמן הנכון כפי שיעד לך ה'.
יהיה ה' בעזרך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2009 09:33 |
|
| |
| נאות כתב: |  | פעם ראשונה שאני "מפרסמת" את מחשבותיי....
וכנראה זאת תהיה גם הפעם האחרונה....
|
|
בס"ד
אוי ואבוי לך!
את כותבת מקסים!
הרשי לעצמך לשתף אותנו בהגיגיך.
|
| נשלח ב-1/10/2010 12:13 |
|
| |
אתמול הוא התחתן אתמול סובבה אותו כלה נרגשת והוא אמר לה :"הרי את מקודשת", אתמול הוא צעד איתה יד ביד וידע,היא שלו לעד. אתמול שמחו איתו כולם ואיחלו לו את כל הטוב בעולם. ואני,עמדתי בצד קצת מבולבלת מנסה להפנים שלא אני המיועדת. שההורים הנרגשים המסתובבים פה "במסיבה", זה לא אני שהם גאים בה. שהאורחים הרבים שבאו לשמוח, לא בגללי הם החליטו לטרוח. והיום,היום הוא יתעורר עם אישה אחרת, ואני אל תוך הפוך שלי מתעוררת. אז מסתכלת לשמיים ומבקשת: אבא,עזור לי לשכוח ולהאמין, באמת להאמין!! שהוא לא שלי,כי שלי אצלך עדיין שמור, ובבוא העת הוא ימצא אותי,זה ברור!
מגניב!!
תוקן על ידי סינטזה ב- 01/10/2010 12:15:09
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2010 12:15 |
|
| |
תשכח תראשונה... יבואו עוד הרבה.
|
|