בית פורומים יד בנימין

העדות של אלי אסקוזידו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/7/2009 20:53 לינק ישיר 
העדות של אלי אסקוזידו

קראתי עד היום את כל העדויות שניתנו בוועדת החקירה, עוצמה כזו לא פגשתי, אין ספק שאלי הוא בולדוזר עם כל המשתמע מכך, וכרגיל אצל אלי,  אני פוגש בו את חוכמת הרחוב האמיתית ביחד עם האזורים האפורים, אלי מעיד בעצמו על תכונות האופי שלו, אמנות השכנוע והידע המדהים בגישה לאנשים ובפרט לפקידים ובזכות כך מימוש כל רצונותיו.

אלא שתמיד אחרי כזו הקדמה חייב לבא ה"אבל". שאלתי את אלי כבר מספר פעמים ואני תוהה רבות ביני לבין עצמי, מהו החלום האמיתי של אלי בכיווני ההתפתחות של יד בנימין, אני מנסה להבין מה מקומה של תורת החיים ביד בנימין במשנתו של אסקוזידו, אין לי ספק שאחת מהצלחות היישוב היא העובדה שיש ביישוב ישיבה, אבל השאלה האם תורת החיים היא אכן אותה ישיבה שלטווח הארוך בונה יישוב או הורסת אותו, (ישיבה שהנהלתה בראשות סגן ראש המועצה ישבה וסיכמה עם מינהלת סלע את כל הפרטים על העברתה (כולל באמצעי סחיטה) ובאותה שעה ראש הישיבה יצא בהופעה פומבית בפני כל תושבי גוש קטיף ודרש מהם לא לחתום על הסכמי פינוי ולא לקיים משא ומתן עם המדינה, ובימים האחרונים מצאתי תוכנית להפוך את יד בנימין למעברת חירייה בתוכנית להוספת כ 50 קראוונים נוספים לישיבה).

שאלו אותי בצחוק האם הרב טל שינה את שם משפחתו לפני או אחרי הפינוי, כשקוראים את העדות השאלה מתחדדת, לאחר הסבר על גני טל ובתוך אותם דברים מחבר אלי בין גני טל שנזרקו מבתיהם ומגיע להם בזכות כל מה שהיה להם ויותר, לבין מוסדות הרב טל (לא מוסדות תורת החיים) שלטענתו חתמו על הסכם בראשי תיבות ועל אף שגם לדעתו לא היה להם בהתאם למה שקיבלו, מגיע להם בגלל "הבטחה שלטונית",  עד כדי כך שפרופ' ידידיה שטרן מכנה את הקורה עם הישיבה "המערב הפרוע"

בתוכניותיו לגבי 17 המגרשים שנוספו בשטחים שבהם ממוקמים הקראוילות של גני טל מספר אלי לוועדה שבימים הקרובים ייצא מכרז למפונים זכאים, אלא שמוזר מאוד שקרקעות אלה לא מועברות למינהלת סלע האחראית על חלוקת המגרשים אלא "למכרז".

תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 24/07/2009 11:36:57

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2009 19:12 לינק ישיר 
הספינה טובעת והעכברים מתחילים לברוח

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/192387
מחר היא היתה אמורה להעיד בפני ועדת החקירה בפעם השניה וככל הנראה הבינה שמנסים להפיל עליה את כל הליכלוך של קודמיה.

מעניין מי יברח אחריה, מי יבוא לעבוד כאן או בישיבה כמו סגן ראש המועצה ולמי יהיו שייכים הנכסים שנגנבו מהמדינה, גוש ח' או ב' או מי ינהל את בית ההארחה.....

רק שבסוף לא יעלמו כולם ולועדה לא ישאר שעיר לעזאזל, כי אז אחד מתושבי המועצה עלול למצוא את עצמו כשעיר....

תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 27/07/2009 22:45:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2009 12:54 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > יד בנימין > העדות של אלי אסקוזידו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext