|
|
| נשלח ב-27/10/2009 16:10 |
|
| |
קיבלתי באישי - תגובה
אני נשואה באושר עם בעל מתוק, בחור מצויין. לפניי הוא נפגש עם מטומטמת אחת שחשבה שפגישות זה עניין רומנטי, ואילצה את בעלי (בחור עדין שלא פוגע בזבוב) להגיד לה את ה"לא" בפנים, והיא עוד בכתה לו "מה, אחרי כל מה שהיה בינינו?" כשזה בסך הכל ארבע פגישות. הבחורה נשברה נורא. האמת היא שהאשמה האמיתית בסיפור הייתה השדכנית, שנתנה את המספר של בעלי בלי רשות לבחורה, וכך הבחורה התקשרה לקבוע עוד פגישה ובעלי העדין לא ידע איך לסרב לה בפנים וכך זה נגרר לארבע פגישות...
בקיצור, עוגמת נפש גדולה, שבעקבותיה נאלץ בעלי לומר "לא" בפנים. כשהוא נהיה חתן איתי, הוא כתב מכתב בקשת סליחה, וסיים אותו במילים "מצטער על העוגמת נפש שנגרמה לך" והיא ענתה "מוחלת על העוגמת נפש שגרמת לי". כל תקופת האירוסין היא עקבה אחרי בסמינר ונעצה מבטים רושפים, לא אמרה לי מזל טוב, וחיפשה את בעלי מאחורי המחיצה בחתונות (כשכבר היינו נשואים!)
היום היא נשואה עם ילד, אין לי מושג אם היא עדיין מקפידה,,,
עד היום אני מפחדת מהקפידה שלה, ואין לנו ילדים... חבר'ה, תפסיקו להקפיד! אנשים רוצים ילדים ואושר!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2009 16:23 |
|
| |
תודה והערכה
תודה רבה לכולם על כל העצות וההכוונה - יש לציין שאתם ממש מקסימים/ות
התייחסתם לעניין בצורה מאד בוגרת ומאד אכפתית.
לאחר התלבטויות ביני ובין עצמי ולאחר שקראתי את כל דברי החוכמה שכתבתם
והכי חשוב: לאחר התייעצות עם אמי המקסימה והחכמה - הוחלט שאני לא מתקשרת אליה, יום הכיפורים הוא שלה, היא זו שגרמה לי לעוגמת נפש במשך שנה וחצי של סמינר והיא צריכה לבקש מחילה כדי שיכופר לה ביום כיפור הפרטי שלה.
ושוב תודה לכולם - באמת חיממתם את ליבי מאד בהשתתפות שלכם בלבטים שלי - זה היה לי נורא חשוב.
סתם ככה שאתם הראשונים ששיתפתי אתכם בזה.. וגם היחידים - חוץ מאמא שלי.. קחו כמחמאה.
ואני באמת חושבת שיש פה קבוצת בחורים ובחורות בוגרים בעלי רמה אינטלקטואלית גבוהה, לפחות רובכם
מעריכה המון.
אני.
|
|
| נשלח ב-27/10/2009 22:33 |
|
| |
איזה מין בן אנוש היא שלפני הדבר החשוב ביותר בחיים, החתונה שלה מה שמענין אותה
זה סיפור שקרה לפני שנתיים איזה סיכסוך עם חברה?
אין לה במה להתעסק חוץ מזה, בד"כ בנים/בנות אחרי שמתארסים הם הופכים לאנשים הכי מקסימים שיש וכאן זה נשמע מוזר מאוד,
ולענינו כל ענין הקפידות הוא מורכב מאוד וא"א אפשר לדעת מי יכול להקפיד ומי לא
מצינו בגמ' (ולא שאני משווה) שהיו קפידות לא מוצדקות וגרמו לאסונות,
לעניות דעתי את צריכה להתקשר ולא בגלל הקפידה שלה, אלא בשביל השקט הנפשי שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2009 23:58 |
|
| |
אם כבר מדברים על קפידות שלא לכתחילה... וזה לא להפחיד..
אני מכיר מי שעשה שידוך, וע"פ מנהג המשתדכים לא נותנים כסף אלא מתנה. וע"פ שאלת רב נתנו מתנה.
לא היה להם ילדים מספר שנים, השדכנית אמרה להם תנו לי אלף דולר יהיה ילד אני אחזיר, הגיע ילד.
והם לא רצו את האלף דולר...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 13:05 |
|
| |
מיסי, לדעתי כן תתקשרי..
בטח לא תיכנסי למערבולת חדשה כי היא תיכנס למסגרת הנישואין.
אם יש לך מצפון שלא סובל גם גרגירי אבק, תתקשרי.
תעשי טובה לעצמך..
|
|
|
|
|