|
|
| נשלח ב-28/10/2009 16:07 |
|
| |
חחחחח....הרגתם אותי י'גנובים!
אוקי למרות שלא ביקשת מאיתנו הבנות להגיב,אני אגיב...(כאילו מה ציפית שיקרה כשהכותרת היא:"לגברים שבינינו..."?? מי יכנס אם לא הבנות??? =)
יש הבדל בין גבר שמן לאישה שמנה..(מלאה..וואט אבר..)
אצל גבר שמן אפשר לאמר שהוא "שרירי" "גברי" ועוד תארים מתארים שונים...
אצל אישה שהיא שמנה זה פחות "נשי"....(ואני מסתייגת טיפה אז אל תיכנסו בי..)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 16:12 |
|
| |
שמן ושרירי אלו שתי מילים נפרדות
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 16:13 |
|
| |
פעם אשה שמנה (סליחה, מלאה) נחשבה לבריאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 16:20 |
|
| |
| barbrav כתב: |  | פעם אשה שמנה (סליחה, מלאה) נחשבה לבריאה.
|
|
רק במושגי השידוכים....
לפי דעתי צריך לפתוח מונחון לשפת השידוכים או משהו בסגנון...
להלן מס' דוגמאות:
בהיר - כהה
1.68 אבל נראה מרשים - נמוך
בריא - שמן
וכהנה וכהנה....
מי היצירתי/ת שמתכוון/ת לעשות משהו בנידון המונחון??
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 20:38 |
|
| |
| מנגינהבלבן כתב: |  | שלום לכם חברי פורום יקרים!
שתי שאלות לי אליכם
1.למה כשאתם מורידים שידוך לרוב אתם לא אומרים לצד השני מהי סיבת ההורדה בדרך כלל אם אומרים את הסיבה זה יכול לתת לצד השני נקודה למחשבה צד לשיפור לשינוי אולי זה נקודה שלא חשבו עליה בכלל והיא שטוטית. וניתנת לשינוי...ואילו רק ההיתם אומרים ההיתם חוסכים מאותה בחורה עוד עוגמות נפש ופגישות מיותרות.... אני לא חושבת שיש מימה להיפגע מהערות מהסוג הזה אם זה רק יכול לייעל לה את השידוכים.... חוצמיזה שלפעמים זה משאיר את הצד השני עם סימני שאלה גדולים...וחבל....
2. בחורה מלאה....לא שמנה. שניראת טוב...(יפה בלע"ז).....עד כמה זה מפריע לבחור ולמה? ועד כמה הוא מסוגל להוריד בגלל זה בחורה איכותית שיכולה להתאים לו?_________________ כשה' סוגר דלת...הוא פותח חלון...!!! |
|
א. אנשים לא נוהגים לעשות חסדים בשידוכים, מסבירים בצורה מינימלית בדר"כ ואולי טוב שכך, בסה"כ אם היו מפרטים בטח היה יוצא יותר נזק מתועלת. בדר"כ גם לא מורידים על דברים שאפשר לשנות לפגישה הבאה. סתם עיצה, אחרי שמישהו מוריד אל תחפשי בעצמך מה לא השביע את רצונו, פשוט תשתדלי להיות את.
ב. תכלס' בחורה לא רזה זה לא פגם ביופי (לא מדבר על שמנה, שגם היא תמצא חן בעיני מישהו בסופו של דבר..), אם שואלים למעשה בחור רציני אז הוא יאמר שזה משתנה מאחת לשניה, ברור, כי אם היא יפה ותמצא חן בעיניו אז זה שהיא לא רזונת לא יוריד כלום מהיופי. אבל בציבור שלנו (בעיקר) יש בעיה אחרת, יש בחורים (הרבה) שלא מתחתנים לפי מה שהם באמת רוצים אלא לפי קריטריונים מסוימים, אם (לדוגמא) הבחור מעוניין לקבל מאבי הכלה x כסף אז גם אם הוא ידע שהיא הכי מושלמת והכי מתאימה לו הוא לא יקח אותה, כנ"ל לגבי "בחורה רזה" לפעמים בלי הרבה מחשבה רצינית של מה טוב לו, הבחור קובע לעצמו "סטייל" של "בחורה רזה" שנובע רק מסיבות סביבתיות, מה לעשות, יש גם חסרונות במגזרנו...
אגב, דיאטה ובריאות זה תמיד טוב.. בהצלחה
תוקן על ידי רב_סרן ב- 28/10/2009 20:51:52
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 20:50 |
|
| |
1.מפני שאם אומרים את הסיבה מתחיל הלחץ (השדכן)" אז מה אם היא קצת מלאה (שמנה) לא נורא,
לא היא היתה מרוגשת לכן היא לא שיתפה פעולה היא בכלל לא שקטה, היא לא התכונה לומר ש..... אלא ש........",
ויש מצבים שהשדכן הוא מקצועי (ולא חבר) אם נגיד לו זה יהרוס לה...
2.מנסיון, אני לא נפגש עם מלאות אבל קרה פעם ש....התפקשש וכן יצאתי והיא היתה בחורה על רמה ולא הורדתי אותה בגלל זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 21:13 |
|
| |
איזה מזל שאני אני.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 21:17 |
|
| |
| missmile כתב: |  | | איזה מזל שאני אני. |
|
??????
מה?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 21:24 |
|
| |
:-)
להבנתי בלבד
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 21:54 |
|
| |
הוא- הוא, את- את, ואני- אני.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 22:38 |
|
| |
אז הנה מקרה מהערב שקשור לשתי השאלות:
לפני כמה ימים התקשרה שדכנית כדי להציע, ובתשובה לשאלתי אמרה שהבחורה לא רזה כי אם "ממוצעת, כלומר נורמלית". שאלתי את גיסתי אם היא מכירה וחטפתי צעקות בסגנון של "מי הציע לך את זה?". בין היתר, טענה גיסתי שהבחורה כבידת משקל כל כך שייתכן שמדובר בבעיה רפואית.
למרות שאני לא אוהב לומר סיבות (כמבואר למעלה באשכול), במקרה הזה הייתי קצת עצבני, גם בגלל ששאלתי מפורשות (וגם זה לא נעים לעשות) וקיבלתי תשובה לא נכונה, וגם כי חטפתי צעקות מגיסתי, ולכן הסברתי לשדכנית למה זה לא נראה לי.
אמרה השדכנית:
"איך אתה יודע איך היא נראית?.. מתי היא ראתה אותה לאחרונה?..אתה יודע, היא עשתה דיאטה בשנה האחרונה.. (גיסתי ראתה אותה לפני חודש) .. היא ממש נראית בסדר עכשיו"
מ.ש.ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2009 15:26 |
|
| |
לגבי השאלה הראשונה -
לא אומרים כי אם הנוהל יהיה שכן אומרים וככה יהיה מקובל מה יקרה כשירצו להוריד על חיצוניות או על משהו בעייתי שלא רוצים שהצד השני יפגע ? לא תמיד זה מידות - וגם כשכן זה גם עלול לפגוע. - אבל כל אחד יכול לעשות ככה ספציפית אצלו כשמדובר רק בדברים לא פוגעים - ככה קיבלנו גם את היתרון במה שאת אומרת.
לגבי השאלה השניה - תלוי בבחור. יש בחורים שזה יפריע להם ויש בחורים שלא. זה לא ממש תלוי בכמה הבחור רציני או עמוק - כי אם זה מפריע אז זה מפריע - כמו שיפריע לך אם האף שלו ארוך מאוד. זה לאו דווקא רדידות.
עקרונית לגבי בחורות מלאות/שמנות - אני גם בעד עבודת המידות פיזית. אין מה לעשות..בחורים מסוגלים לדעת בשניה הראשונה שהם רואים את הבחורה אם היא מוצאת חן בעיניהם או לא. לכן הרושם הראשוני קובע.
אגב, מי שאצלה זה לא מחלה ורק עבודה עצמית של אכילה וכושר - שלא תטיף לעבודת המידות אצל הבחורים [שלא יהיו רדודים] כי היא מזניחה את עצמה במובן..וכנראה שאין לה מספיק כוח רצון/אמביציה או כל מידה אחרת לעשות את השינוי. זה אולי לא הדבר הכי חשוב בחיים אבל אם רוצים להתחתן...
אז זה תקף לשני הצדדים.
ואותו הדבר אצל בחורים כבדים. למרות שבנות סלחניות יותר בנושא - אם זה לא מחלה תעבדו על זה.
לגבי מחלות...זה נושא לדיון אחר.
 |
|
|
|
|
|