בית פורומים שידוכי חרדים

זו רק אני או שגם אתם תמיד רואים את הסוף?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/8/2010 10:51 לינק ישיר 

עץ_השדה_1 כתב:
תמי, נכון , ההחלטות גורליות מאד לכל החיים ואין "פתרון קסם" או "נוסחאות פלא" ,  שיכולות לפתור לנו ולהחליט עבורנו. 

צריך לנסות  לא להסתכל על רק הרגע, האם השיחה שלי איתו נעימה , זורמת ומושכת, כי למרות שזה חשוב, זה יכול להיות זמני, ויכול בעוד שנה להשתנות.  צריך להסתכל הרבה יותר על המידות של האדם, ובעיקר את ההתחשבות שלו בזולת, טוב לב, היכולת שלו לוותר ולא להתעקש סתם על דברים שאינם חשובים.   בפגישות המידות והתכונות  האלה מתבטאות אולי רק  בפרטים קטנים,  אבל חשוב לדעת להסתכל על הפרטים הקטנים האלה כי אחרי כן , במשך החיים, תהיה להם משמעות  הרבה יותר גדולה. 
צריך לדעת לבדוק, לשים לב לדברים קטנים, לא להתעלם מהם,  אך יחד עם זה להסתכל באופטימיות , לא לחשוש יותר מדי.

ואני חושבת שאם את, יקירה, חוששת מסיום לא מוצלח\התחרטות על החלטה שתעשי בהמשך, אז דעי לך:
אין לאף אחד הבטחה שהוא יצליח וגם אין הרבה סיכויים, למרות שלפעמים הנתונים ממש טובים.
אלא איך יצליח???  לדוג' שהבית שתבני יהיה בנין עדי עד?
בזכות השכינה שתשרה בו.
רק עם הקב"ה אפשר לבנות בית מאושר, כי בדרך הטבע יש מליון סיבות לא להסתדר בבית, להתחרט על הבחירה וכו', אך בזכות השכינה ששרויה בבית יש ס"ד מיוחדת להצליח בכל מקרה, ולחיות בשלום.
ומה שנותר לך כעת זה להתפלל לס"ד, לצפות , ולהתפלל.

תן חיוך, ה-כ-ל לטובה !!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > זו רק אני או שגם אתם תמיד רואים את הסוף?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.