| נשלח ב-10/11/2009 20:14 |
|
| |
זו כמובן אינה פרובוקציה, זו סתם פרוזה לא רעה; פרובוקציה היא משהו האמור להוות טריגר להתפתחות, כאן המטרה היא עצם ההתבטאות. לגופו של עניין, גם בבית היוצר שלנו יש בחור אחד ששמו סייף, והוא מסוגל לכתוב דברים שאינם נופלים ברמתם, בשפה צחה ובלשון המשתמעת לשני פנים. אגב אורחא נמצאת למד מהו גופו של עניין.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2009 22:07 |
|
| |
איזה מחמאות אני מקבל היום, אני כותב ברמה לא פחות גרועה משרה אייינפלד 2. וגם שאני מבית היוצר "שלנו", מי בדיוק יצר אותי?
הערה למנהלים:
כיון שאישראלי הוא או חבר מאד טוב של מי שכתב את הבלוג שהוא מקשר אליו, או חבר מאד טוב של חבר מאד טוב שלו, [מה שקוראים אח של אח], אז הוא נוהג לקשר הרבה לבלוג הזה. ולכן הוא נתן לזה ב' קישורים כאן בפורום, אחד כאן, והשני באשכול "סוררת ומורה".
תוקן על ידי סייף ב- 10/11/2009 22:08:54
הצטרף גם אתה למשתמשים באינטרנט מסונן, ולא תביא תועבה אל ביתך.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2009 12:46 |
|
| |
הצורך האובססי לפרסם את הלינק לבלוג האומלל ההוא (בלא פחות מ-4 אשכולות בפורומים שונים), מעיד לדעתי על קשר בלתי אמצעי בין אישיראלי לדני אמבציות וד"ל..
מכל מקום לא הייתי מכנה אותו כפרובקטיבי כלל ועיקר, איזו קריאת תיגר מצאת בו?
אני ראיתי שם אומללות, בחור עם יצרים חזקים שלא מצליח להתמודד איתם... וזה מתסכל אותו...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2009 21:47 |
|
| |
אכן האובססיה של הניק האמור לפרסם את הבלוג גורמת לי לתהות על הקשר בין כותב הבלוג לבעל הניק.
לגופם של דברים,אינני חושב שהוא נופל משרה איינפלד ברמת הכתיבה,אך הוא פחות מתמקד בביקורת חברתית,ויותר בתיאור משעשע של הווי חרדי או ישיבתי.....
אני אישית חייכתי למקרא הדברים......
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2009 11:18 |
|
| |
בחור מסכן, לא הבנתי מה מצאתם ברמת הכתיבה שלו.
סייף, הריני להחמיא לך כי כתיבתך מתוך השראת המוזה העשירית עולה על שלו עשרות מונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2009 00:03 |
|
| |
אהבתי את הפרובוקציה..........
|
|
|
|