בית פורומים שידוכי חרדים

למה לא עושים עם זה משהו? למה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/11/2009 18:22 לינק ישיר 

כמו שכתבו לפני, זה נהיה מבחירה של רווקים בעולם הכללי.
בציבור החרדי, אין גידול של רווקים מבחינה סטטסיטית.
את פשוט מזדקנת ונתקלת ביותר מקרים של רווקים/ות מזדקנים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2009 21:17 לינק ישיר 

תרי_זוזי כתב:
טוב, בוא נשב כולנו בבית.

לא דיברתי על התגובות שלכם דיברתי על ההודעה הראשונה שהיא כתבה שצריך לפתוח מקום כזה שמראינים בנים בנות וכל זה ואז מפגישים וזה שהיא חושבת שזה מה שיגרום לרוקים ורווקות להתחתן במהרה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/11/2009 01:31 לינק ישיר 

חברים כתוב באחד מספרי המוסר "ההשתדלות היא חובה אבל היא לא מועילה"

תאמינו לי שכשמגיע השניה זה ניהיה בשניה. לצערי לא מתוך ניסיון אלא מתוך סיפורים של חברים וכ'ו.

אבל קצת ביטחון בקב"ה שהוא כל יכול והוא זה שהביא אותנו עד הלום והוא גם יביא אותנו לחוף מבטחים הלאה.

תמיד אמרו לי משפט אחד מאוד נכון ואני אימצתי אותו לחיים שלי.

אם היא תיהיה טובה וודאי שהיה שווה לחכות. ואילו אם היא רשעית גדולה וודאי שהיה שווה לחכות. כי כל יום פחות איתה זה גן עדן.

לכן אל תחשבו לעצמכם שיש אחד בשמים שהוא זוכר כ"כ הרבה מליארדים של אנשים וכ"כ הרבה פריטים ודברים כל יום כל שעה כל דקה כל שניה ודווקא אותכם האנשים שנמצאים פה בפורום הוא שכח. תאמינו שלא רק שהוא לא שכח אלא שהוא חושב שהדבר הכי טוב בשבילכם הוא לחכות עכשיו. אם קצת אמונה תאמינו לי הכל יהיה לכם יותר טוב בחיים. מניסיון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2009 20:11 לינק ישיר 

בחור_חסידי כתב:
חברים כתוב באחד מספרי המוסר "ההשתדלות היא חובה אבל היא לא מועילה"

תאמינו לי שכשמגיע השניה זה ניהיה בשניה. לצערי לא מתוך ניסיון אלא מתוך סיפורים של חברים וכ'ו.

אבל קצת ביטחון בקב"ה שהוא כל יכול והוא זה שהביא אותנו עד הלום והוא גם יביא אותנו לחוף מבטחים הלאה.

תמיד אמרו לי משפט אחד מאוד נכון ואני אימצתי אותו לחיים שלי.

אם היא תיהיה טובה וודאי שהיה שווה לחכות. ואילו אם היא רשעית גדולה וודאי שהיה שווה לחכות. כי כל יום פחות איתה זה גן עדן.

לכן אל תחשבו לעצמכם שיש אחד בשמים שהוא זוכר כ"כ הרבה מליארדים של אנשים וכ"כ הרבה פריטים ודברים כל יום כל שעה כל דקה כל שניה ודווקא אותכם האנשים שנמצאים פה בפורום הוא שכח. תאמינו שלא רק שהוא לא שכח אלא שהוא חושב שהדבר הכי טוב בשבילכם הוא לחכות עכשיו. אם קצת אמונה תאמינו לי הכל יהיה לכם יותר טוב בחיים. מניסיון.

חזק וברוך!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > למה לא עושים עם זה משהו? למה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.