בית פורומים יד בנימין

צומת ראם - מסמיה, שטח מופקר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/11/2009 18:19 לינק ישיר 
צומת ראם - מסמיה, שטח מופקר

הרבה פעמים נראה לי שראשי הרשויות לא מבינים עדיין את מהפכת האינטרנט ולא מבינים שהם במשרד שקוף ועוד יותר לא מבינים שכל טעות שהם מבצעים היום תעלה להם ביוקר בעתיד בגלל האינטרנט (אובמה הציע לצעירים, בגלל אותה סיבה, לא להעלות דברים מיותרים לפייסבוק).

לפניכם דיון בוועדת שורקות וממנה אני מסיק שראשי רשויות לא ממש מבינים מה זה שטחי ציבור, ברור לי שחשוב שראשי ציבור יעזרו ליזמים אבל לקחת שטח ששיך לציבור ו"להפקיע" אותו לטובת יזם פרטי נראה לי מוגזם בהחלט.
מזל שאלי בן שבת ממכבי אש, ישב בדיון ואמר שהוא לא יתן את ידו לאולם אירועים שצמוד לתחנת דלק ומזל שבישיבה ישב עוה"ד של הוועדה עו"ד גדי טל ש"הסביר" למסובים שאי אפשר להפוך שטח ציבורי לשטח פרטי של חבר יזם.
וחבל מאוד שבנושא תחנת הדלק שתחסום את הכניסה ליד בנימין ובה החליטו הפוליטקאים לחנוק אותנו, עוה"ד הנכבד שתק.  

תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 06/06/2011 08:30:51

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2009 07:39 לינק ישיר 
חניה פרטית שעלתה לנו 274 אלף ש"ח

על החניה ה"פרטית" היה  אמור לקום בניין ציבורי שהמועצה הקציבה עבורו 4.8 מליון ש"ח, בסופו של דבר מסיבות שונות בוטלה התוכנית ומהתקציב "נעלמו" 274 אלף ש"ח שככל הנראה הלכו לתכנון והיום שני ראשי מועצות לא מבינים מה הבעיה להפוך את השטח הזה לחניה עבור אדם פרטי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2010 19:43 לינק ישיר 
לצחוק או לבכות - למה נבחרו חברי המועצה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2011 08:03 לינק ישיר 
בעוד 35 תוחזר ההשקעה למועצה, מישהו יודע להסביר ?

עד היום השקיעה המועצה על חשבוננו בפיתוח צומת ראם 6 מיליון ומאה ועשר אלף ש"ח (6.110.000) לטובת "פיתוח" צומת ראם, במקום הוקם מבנה אחד בלבד, אולם האירועים "נסיה" גודל האולם 2396 מ"ר הארנונה לאולם אירועים בצומת ראם היא 73.14 ש"ח למ"ר לשנה, ס"ה כ 175 אלף ש"ח בשנה.

בקיצור 6110000 לחלק ל 175000 = 35 שנה

האם מישהו יודע להסביר למה יושבים נציגי ציבור במועצה.

תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 23/05/2011 08:05:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2011 08:38 לינק ישיר 
נראה לי שחברי המועצה לא מבינים את אחריותם כולל הפלילית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2011 08:58 לינק ישיר 

מה הסיפור כאן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2011 14:25 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2011 14:54 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2011 16:13 לינק ישיר 
לסיכום, כך נראית תאונה בין הון לשלטון - כך הפתיחה

אדריכל המועצה אבי חינקיס מתכנן, חנויות כמו בביג קטן, מתקני משחקים ודשא (בקיצור תחנת ריענון יפה מאוד) ולצידם מבנים עבור המועצה לרשות הניקוז, משרד הרישוי ומחסנים למועצה בשטח וכניסה נפרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2011 16:39 לינק ישיר 
וכך אנחנו נראים לאחר התאונה - 6.2 מיליון ש"ח וחניות לאולם חתונות

וכך זה נראה כשמתכנן אולם החתונות מתכנן (אדריכל מסילטי מקרית עקרון שבצורה מוזרה מעורב גם בתיכמון ועדת שורקות בקומפילציית המבנים הזמניים ביד בנימין) מה יהיה בשטח הציבורי שלנו ותכנון זה מבוצע בפועל.

כך זה היה בדיוק בתכנון יד בנימין, אבי חינקיס תכנן ישוב נפלא ומישהו בדרך החליט שהישוב אמור להיות שייך ל"ישיבה" של נוכלים וגנבים ומזיז את הגדרות ופותח את יד בנימין בפני גנבים בשביל סוחרים פרטיים וכך בדיוק מתוכנן המט"ש החדש והכביש שיחנוק את חפץ חיים וגני טל וכו' וכו'.
וכך ניראים התברים שמאשרים חברי המועצה, לבריכת שחיה, למדרשה, לשני בתי ספר ללא תלמידים וכו' וכו'

תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 05/06/2011 19:15:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2011 03:15 לינק ישיר 

מה זו האבססיביות הזו לך תגיש מועמדות למועצה ונראה אם אתה עושה את זה יותר טוב ד"ש לדייטש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2011 09:50 לינק ישיר 

צר לי שאתה רואה אובסיסיביות, ככל הנראה אתה עוקב רק בזמן האחרון.
1. התמודדתי והפסדתי ולא היה לי סיכוי כי בבחירות השתתפו 200 "אברכים" (חיילים) תושבים זמניים שקבעו ויקבעו שהם מעדיפים הפקרות וקומבינות.
2. במועצה חברים נציגים שמייצגים אינטרסים מאוד מצומצמים של קהילותיהם ולכן ממש לא מעניין אותם הבעיות המשותפות והפרטיות ובפרט של יד בנימין ו"במקום שאין איש..." אני מעדיף להיות אופוזיציה חיצונית או יותר נכון להאיר את הבעיות כדי שידעו שלא הכל הפקר (לידיעתך, המועצה הפסידה 70 אלף ש"ח על קומבינה בבחירת הקבלן שעשה את עבודות פיתוח גני טל).
3. בזמן האחרון היו מספר ישיבות מועצה טלפוניות, שבהם הצביעו על תברים, אני מוכן לשלם הרבה כדי לשמוע את הקלטת הישיבות
4. בנושא המטש אני חושב שהמהלך כאן הוא שיא השחיתות (אני בודק את הנושא במספר דרכים) וב"אובססיביות" שלי אני מקווה שלפחות תשותף ממוחית לריחות שתנסה למזער נזקים ולו במנימום האפשרי. 

ובנושא של "נסיה" הנושא ה"אובססיבי" ממש נראה לי שוד, יושבים נציגי ציבור וממש גונבים כסף מזומן להקמת אולם חתונות, אשמח אם תסביר לי מדוע על החלק שאמור להיות "מחסנים" נשפך והודק קורקר שעליו חונים כל ערב עשרות מכוניות של באי החתונות, לכאורה זה שטח "פרטי" מעניין איך יראה הצומת והחתונות כששטח זה יגודר.

תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 05/07/2011 09:56:51

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > יד בנימין > צומת ראם - מסמיה, שטח מופקר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext