צר לי שאתה רואה אובסיסיביות, ככל הנראה אתה עוקב רק בזמן האחרון.
1. התמודדתי והפסדתי ולא היה לי סיכוי כי בבחירות השתתפו 200 "אברכים" (חיילים) תושבים זמניים שקבעו ויקבעו שהם מעדיפים הפקרות וקומבינות.
2. במועצה חברים נציגים שמייצגים אינטרסים מאוד מצומצמים של קהילותיהם ולכן ממש לא מעניין אותם הבעיות המשותפות והפרטיות ובפרט של יד בנימין ו"במקום שאין איש..." אני מעדיף להיות אופוזיציה חיצונית או יותר נכון להאיר את הבעיות כדי שידעו שלא הכל הפקר (לידיעתך, המועצה הפסידה 70 אלף ש"ח על קומבינה בבחירת הקבלן שעשה את עבודות פיתוח גני טל).
3. בזמן האחרון היו מספר ישיבות מועצה טלפוניות, שבהם הצביעו על תברים, אני מוכן לשלם הרבה כדי לשמוע את הקלטת הישיבות
4. בנושא המטש אני חושב שהמהלך כאן הוא שיא השחיתות (אני בודק את הנושא במספר דרכים) וב"אובססיביות" שלי אני מקווה שלפחות תשותף ממוחית לריחות שתנסה למזער נזקים ולו במנימום האפשרי.
ובנושא של "נסיה" הנושא ה"אובססיבי" ממש נראה לי שוד, יושבים נציגי ציבור וממש גונבים כסף מזומן להקמת אולם חתונות, אשמח אם תסביר לי מדוע על החלק שאמור להיות "מחסנים" נשפך והודק קורקר שעליו חונים כל ערב עשרות מכוניות של באי החתונות, לכאורה זה שטח "פרטי" מעניין איך יראה הצומת והחתונות כששטח זה יגודר.