|
|
| נשלח ב-22/12/2009 00:07 |
|
| |
קודם תרשום המשך למדריך.אחרי שתרשום. והמדריך אכן יהיה רלוונטי,
אתן כמה טיפים. ואם אתן אכן תהיה זאת זכות...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2009 01:27 |
|
| |
למה את מתנה את זה בזה שאני ארשום המשך?!!!!!
את מזכירה לי איזה אחראית וועד בית מעצבנת שלא רוצה לתקן את האור בקומה של דייר שלא שילם וועד בית, כי ככה.
את רוצה לכתוב תכתבי, את לא רוצה אל תכתבי, את לא עושה טובה למישהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2009 01:32 |
|
| |
אני מתנדבת, רק כי נראה לי שזה ממש יועיל כאן..
חכה..
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2009 21:01 |
|
| |
לא כ"כ מבינה מה קורה פה.. מסכימים? לא מסכימים? אבל למה לפגוע ??? ובסה"כ באמת שאנחנו באותה סירה.... וזה נהפך קצת לזירת התגוששויות..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2014 20:59 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2014 11:38 |
|
| |
בס"ד מה הקפצה?סתם בחור שובינסט..לא אהבתי את העצות האחרונות של 40:60 או שהוא הגבר והוא המחליט...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2014 12:32 |
|
| |
נכון גם אני אוהב שהיא מדברת יותר 
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2014 12:33 |
|
| |
זה כל כך תלוי בבחור ובמצב... שום כלל לא נכון בצורה אבסולוטית לעניות דעתי. אבל נראה לי שאפשר ללמוד מכאן, שעל אף שלפגישה בודדת בחור או בחורה יכולים להגיע מותשים, מורעבים, או באמת חסרי בטחון בגלל משהו שקרה לפני זמן הפגישה, יכול להיות משתלם מאוד אם תנסו לתת להם עוד צ'אנס, התייחסו לנפגש/ת בכבוד ובאהדה, וייתכן שאם מדובר בסיבה חיצונית ומשתנה (למשל בחור שהגיע באוטובוס נוראי במיוחד) תרוויחו לכל החיים. ד.א. הקטעים המצ'ואיסטיים שכתובים כאן ממש לא חשובים לכל בחור. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2014 12:52 |
|
| |
| חציון כתב: |  | זה כל כך תלוי בבחור ובמצב... שום כלל לא נכון בצורה אבסולוטית לעניות דעתי. אבל נראה לי שאפשר ללמוד מכאן, שעל אף שלפגישה בודדת בחור או בחורה יכולים להגיע מותשים, מורעבים, או באמת חסרי בטחון בגלל משהו שקרה לפני זמן הפגישה, יכול להיות משתלם מאוד אם תנסו לתת להם עוד צ'אנס, התייחסו לנפגש/ת בכבוד ובאהדה, וייתכן שאם מדובר בסיבה חיצונית ומשתנה (למשל בחור שהגיע באוטובוס נוראי במיוחד) תרוויחו לכל החיים. ד.א. הקטעים המצ'ואיסטיים שכתובים כאן ממש לא חשובים לכל בחור. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2014 18:00 |
|
| |
לא יודעת מה אתכם.... אבל שמחה שנכנסתי וראיתי את האשכול המוקפץ הזה...
זה שיעשע אותי מאוד! וגרם לי להבין דבר מה על הבחורים שאני נפגשת איתם. אז אני מסכימה להכל. חוץ מהקטע של 40:60 לטובת הבחור. מסיבה פשוטה מאוד.... והיא שקשה לי לשתוק.
בהצלחה לכולם :)
|
|
|
|
|