|
|
| נשלח ב-21/1/2010 17:15 |
|
| |
| רב_סרן כתב: |  | | אתה מעדיף להתחתן עם אחת שתמיד תזכור שהייתה אחרת טובה ממנה..? |
|
משפט חזק..!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2010 18:03 |
|
| |
ברור שלא ולכן אני מחפש בנרות שהמצב הזה לא יגיעה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2010 22:24 |
|
| |
כל הכותבים החכמים כבר העלו את רוב הנקודות.
רק מה אני קורא ככה את כל מה שכתבת ביחד, ואני לא סגור על זה שאתה מבין בדיוק מה זאת אישה.
כי משהו אחד ברור פה לא מצאת מישהי אחרת רק בגלל איך שהיא נראתה ולא מצאת מישהי שנראת כמוה.
אבל אני יכתוב לך משהו מהנסיון, אני פעם אהבתי מישהי שלא היה סיכוי שאני יתחתן איתה ושנינו ידענו את זה, נפרדנו. ואני לא יכולתי לשכוח אותה. השאלה כעת פשוטה אתה מוכן להילחם או לא, אין פיתרון אחר. בכל פעם שחשבתי עליה, פשוט חייכתי לעצמי, איזה שטויות אתה חושב, הפכתי את המחשבה עליה לדבר מוזר ומצחיק, כמו דמיון של ילד. כי מה שלא הגיוני לא יכול להישאר אצלינו כעובדה.
אחרת אנחנו נפגוש אותך פה עוד 24 בנות.
תוקן על ידי רעיוני2 ב- 21/01/2010 22:25:45
תוקן על ידי רעיוני2 ב- 21/01/2010 22:26:14
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2010 23:04 |
|
| |
רעיוני אתה פשוט גאוני [צוחק],
א תודה על הדברים החכמים שכתבתה , ב.אתה צודק בזה שצריך לחשוב ולראות כאילו ל"מקור" כבר אין שום הכי תמצא שנהיה ביחד אבל כאשר אני מגיע לפגישה ישר השכל האנושי מתחיל לעבוד ואם זה לא קורה בפגישה 1-2 אז בשלישית זה כבר מגיע להשוות לדבר יותר טוב וגם אם אני יחשוב שזה דימוי לחלום עדיין הדימוי ישאר כהוא פשוט לא מגיעה בגלל שאני רוצה לזכור אלא בגלל שהיא בעצם הדמות חיקוי שלי לדמות שאיתה אני רוצה לחיות
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2010 00:53 |
|
| |
הסיבה שאתה תומד בודק במקור היא משום שבתוכך יש לך עדיין איזה תקווה לחזור אליה, איזה חלום שתהיה איתה, ועד הרגע שבו תפסיק לדמיין את זה לגמרי, תמיד בבדיקה תשווה למקור, רק אחרי שלא יהיה לך צד שאי פעם תהיו ביחד, תוכל לחכות למישהי 'אחרת' וככה לא תשווה אליה כל פעם.
סליחה, אבל אני לא מתאפק עלהשגיאות כתיב, *שכתבת. *היכי תמצי. *כי הוא. *מגיע. תגיד לי איך תכתוב לה מכתבי אהבה?
|
|
|
|
|